Komentari

fletlajn.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tragovima bogotražitelja…

    Vrijedno je biti trazitelj, bogotrazitelj, sam traziti, a ne prepustiti se naucenim rjesenjima drugih. Svaka cast na iskrenosti. Nekako mi se ipak cini, iz predzadnje tvoje recenice, da si susreo iskrivljenu sliku Crkve i iskrivljenu sliku Boga, pa zato imas tako odbojni stav. No, samo naprijed, nastavi biti trazitelj...

    avatar

    23.01.2011. (13:42)    -   -   -   -  

  • Fletlajn

    Ne mogu komentirati tuđe doživljaje, mogu s druge strane prihvatiti da postoje drugačija mišljenja i drugačiji doživljaji ali ovo je moje. No na kraju krajeva, potraga nikad ni ne prestaje, cijeli život je jedna velika potraga za samim sobom :)

    avatar

    23.01.2011. (14:47)    -   -   -   -  

  • Ice Queen

    Ajme što se slažem s tobom...ne smijem te više čitati :D

    avatar

    27.01.2011. (16:08)    -   -   -   -  

  • Fletlajn

    @Ice Queen - pa budući si pročitala većinu, oprostit ću ti ovaj put :DD

    avatar

    27.01.2011. (16:22)    -   -   -   -  

  • Ice Queen

    Haha, a sljedeći? :trep trep:

    avatar

    27.01.2011. (22:02)    -   -   -   -  

  • Fletlajn

    razmislit ću :)

    avatar

    28.01.2011. (11:07)    -   -   -   -  

  • Ice Queen

    E ježiga sad..morat ću riskirati

    avatar

    28.01.2011. (11:36)    -   -   -   -  

  • Zittre nicht!

    Potreba za nadnaravnim je urođena svakom čovjeku. Mnogi to povezuju s onim Maslovljevim motivom za samoostvarenjem i pokušavaju dokazati da je potraga za Bogom zapravo potraga za samim sobom (new age). Kad kažeš da je Bog od Japana do Amerike isti, samo s različitim imenima, nisam siguran da baš razumiješ ono o čemu govoriš. A govoriti o Crkvi kao mafijaškoj organizaciji, a svećenicima kao dilerima je zapravo krajnje licemjerno. Mislim da ti, očito s poznavanjem teologije na razini osnovnoškolskog vjeronauka, nisi u stanju davati procjene o Crkvi. Ne shvaćam zašto većina čljudi smatra da se misao o svemu treba razvijati, samo se zadovoljavaju vjeronaukom na razini osnovne škole i to im je dovoljno. Tebe nitko ne osuđuje, nije u redu da ti osuđuješ druge. Svećenici rade svoj posao i pomažu ljudima u potrebama koje im se javljaju, zaista nije pošteno nazivati ih dilerima. Razmisli malo o ovome.

    avatar

    04.02.2011. (09:16)    -   -   -   -  

  • Fletlajn

    Kako možeš tvrditi da me nitko ne osuđuje kad si to upravo ti napravio? I varaš se da poznajem materiju samo na razini osnovnoškolskog vjeronauka jer sam godinama radio na biblijskim studijama kao prevoditelj tako da sam dobro upoznat s temom o kojoj pišem. Ti se naravno ne moraš slagati sa mnom, imaš pravo na svoje mišljenje. Iako mislim da ti sam nisi baš upoznat s drugim pogledima osim onog Biblijskog (dedukcija). S druge strane, i ja imam pravo na svoje mišljenje kao i svi drugi pa to pravo i koristim. Ako te nešto smeta u članku diskutiraj - zato je ovdje. Ja ne namećem drugima svoje mišljenje nego ga samo javno obznanjujem iz razloga koje sam također naveo.
    Btw, i dileri samo obavljaju svoj posao i pomažu ljudima u potrebama koje im se javljaju. Samo kažem :)

    avatar

    04.02.2011. (10:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...