Komentari

kulerica.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Cvrčak bez mrava

    Izvrstan post, jako mi se sviđaju tvoji putopisi, stvarno su informativni i zabavni, često se nasmijem. I fotografije su ti odlične. Jesi razmišljala da sve to ukoričiš i objaviš kao knjigu, mislim da bi se odlično prodavala. Ja bi je prva kupila.

    avatar

    22.01.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • kulerica

    I ja sam bio tamo. I pao. (soder, nizbrdica,... jaka nizbrdica... i kroksice na nogama) Znaci li to da sam jako trapav? :-/

    avatar

    22.01.2011. (19:42)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    wow, odlicno! svidja mi se jako post i fotke

    avatar

    22.01.2011. (19:43)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Cvrčak bez mrava - hvala na komplimentima, lijepo ih je pročitati. Što se knjige tiče, možda nešto bude.

    Zakaj - ma daj? Bio si tamo? I pao još k tome?! Sigurna sam da nisi trapav, već spretan mladi gospodin, pa ćemo za nezgodu okviriti kroksice. Ili nizbrdicu. Nizbrdica je stvarno jaka, na slikama se to uopće ne vidi. Nego, nisi napisao kako ti se svidjelo gore.

    mare - hvala!

    avatar

    22.01.2011. (20:09)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Tako ste vi uz operu (rigoleto) došli do visokog položaja, bome dobro!:-))

    avatar

    22.01.2011. (20:25)    -   -   -   -  

  • kulerica

    fra gavun - opera je tajna životnog uspjeha. ;-)

    avatar

    22.01.2011. (20:31)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Impresivno.
    Iako se bojim visine, nekoliko sam se puta vozila žičarom (zadnji put na jednu planinu u Schwarzvaldu kojoj se ne sjećam imena), no baš i nemaš tu pravi osjećaj visine jer žičara ide iznad tla svega kojih 10-20 metara.
    Baš ti zavidim što si pobjegla iz ovog tmurnog siječanjskog vremena u toplije krajeve sa puno više svjetlosti.
    Lijep pozdrav.

    avatar

    22.01.2011. (21:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepa reportaža sa ove planine, a vožnja žičarom je uvijek doživljaj.

    avatar

    22.01.2011. (23:00)    -   -   -   -  

  • kulerica

    superžena - pa deset-dvadeset metara je sasvim pristojna visina, nije li? Inače, nisam pobjegla iz sječanjskog vremena, već je ovo nastavak putopisa čiji si prvi dio pročitala prošli tjedan. U Turskoj smo bili u kolovozu prošle godine. Lijep pozdrav i tebi!

    gogoo - hvala. :-)

    avatar

    23.01.2011. (10:42)    -   -   -   -  

  • tičerica

    genijalne slike (budem tako zavidna kada vidim da netko zna lijepo fotografirati... ja imam toliko nemirnu i nestabilnu ruku da mi i s najboljim "idiotom" digitalnog mozga slike ispadnu... jadne.), odličan tekst, sada bih voljela da uz onaj fejsbukovski "lajk" postoji i "zavidim" :D

    što se nude ruža tiče, da, svjetlija sam, ova dva koje koristim su ustvari smiješno jeftini ako inače kupuješ lancome. bež boje je l'orealov made for me 457 almond creme (sretno s tim, ja sam ga ulovila kad su ga bacili na 50% poniženja jer se prestaje proizvoditi - a inače dobro stoji i mojoj sestrični s pjegavim tenom boje čovječje ribice, tako da vjerujem da ne postoji osoba presvijetla za taj ruž!), i kad ga stavim usne mi izgledaju samo pola nijanse tamnije od lica. ružičasti nude ruževi su: l'oreal made for me naturals 233 taffeta, taj je onako, vrlo neutralan i malo tamniji, i moj apsolutni favorit (pripremi se, tadadadam!): catrice absolute moisture 010 gentle nude. koštao je cijelih 25 kn, a usnama daje tako lijepu prirodnu lagano ružičastu boju (ono, izgledaju nenašminkano, doslovno golo :D). nadam se da sam pomogla.

    avatar

    23.01.2011. (11:17)    -   -   -   -  

  • Kalista/melrose

    Nisam znala za ovo gorje, ja Tursku, Spaniju, Maroko & co. povezujem sa all inclusive aranzmanima kojih se grozim, kao i takvog odmora. Shvatam da je all inclusive za nekoga ko je cijelu godinu preopterecen djecom, kucom, poslom, san snova i spasenje, makar na 15 dana, ali ja nisam, pa mi u ovoj zivotnoj fazi takav odmor nikako 'ne mirise'.
    Ugl. hvala na putopisu, uzivam saznavati nesto novo.
    Prije nego se nadje neko pametan da mi objasni da su zemlje Magreba, Turska itd. puno vise od resorta za turiste nize platezne moci, koji dvije sedmice ne izadju 'iz ograde' i zapravo ni nemaju pojma u kojoj su zemlji bili (bazen k'o bazen, buffet k'o buffet), samo da kazem da znam, ali se uprkos tome radujem procitati ovakve putopise i cuti nesto sto nisam do sada znala.
    Super putopis (sta nam spremas sljedece...?)!!!

    P.S.
    Ako te zanima na 3sat ili na stranici http://www.videoportal.sf.tv/suche (ukucati Fernweh) svicarske televizije imas super putopisnu seriju Fernweh koju vodi Mona Vetsch. Izmedjuostalog putovala je Sredozemljem i serije su joj ne samo informativne nego i duhovite, bas uzivam gledati njene putopise...

    avatar

    23.01.2011. (12:28)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    nice, nice...

    avatar

    23.01.2011. (13:17)    -   -   -   -  

  • kulerica

    tičerica - puno ti hvala na komplimentu, drago mi je da ti se sviđaju i tekst i fotke. :-)

    I još više hvala na savjetima za ruž. Moram ptiznati da za ovaj catrice nikad nisam čula, ali boja zvuči savršeno, baš mi tako nešto treba.

    Kalista/melrose - da, posve te kužim, ni ja dok još nisam imala djecu nisam išla u all inclusive aranžmane, dapače, nisu mi ni padali na pamet. Međutim, s djecom je zaista bolje i ljepše otići negdje gdje te sve čeka gotovo, jer time (umjesto da kuhaš ili se za svaki obrok spremaš i ideš u restoran) dobivaš vrijeme koje možeš posvetiti djeci. Ovisno o njihovoj dobi, djeca traže različite stvari i na nama odraslima je da se prilagodimo njima, a ne obrnuto. No, pogrešno je misliti da ljudi koji idu u takve klubove uopće ne izlaze iz njih. Naravno, ima i takvih, ali velika većina se potrudi otići na pokoji izlet i upoznati barem bližu okolicu mjesta u kojem ljetuju. Nego... Ne kužim primjedbu o turistima niže platežne moći. Ovisno o hotelu i regiji, u spomenutim zemljama dvotjedni odmor može doći i po pet-šest-sedam tisuća eura, tako da nikako ne bih rekla da su te zemlje po definiciji povoljne - dapače, odnos povoljnog smještaja i onog prosječnih i natprosječnih cijena uvjerljivo preteže na stranu ovih drugih.

    Puno ti hvala na preporuci za emisiju, u zadnje vrijeme sam u stisci s vremenom, ali čim ću ga imati više, svakako ću provjeriti ovu emisiju, zvuči zanimljivo. :-)

    I da ti odgovorim što je sljedeće: posljednji dio putopisa iz Turske, a za dalje još ne znam ni sama. :-)

    seoska idila - thanks. :-)

    avatar

    23.01.2011. (15:51)    -   -   -   -  

  • kulerica

    vila - hvala, drago mi je što ti se sviđaju. :-)

    avatar

    24.01.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Jako, jako lijepe fotografije! Bravo!
    Volim Tursku; lijepa zemlja, dragi i srdačni ljudi...
    Za Gorana Milića i Tvoj koemntar na post - slažem se sa svime što si rekla; kao putppisac i meni je brilijantan!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    25.01.2011. (14:05)    -   -   -   -  

  • borut

    Lijepi opis, bas sam uzivao! I dobro bi mi dosao jedan takav uspon (dakako, zicarom)!

    avatar

    25.01.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I da - slažem se s tvojim koemntarom kod mene za Jobsa! :))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    25.01.2011. (15:43)    -   -   -   -  

  • rijecankaudublinu

    Prijateljica mi zivi u Antalyi, i uvijek govorim kako cu je otici posjetiti... http://rijecankaudublinu.com/

    avatar

    28.01.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...