Komentari

blackenslostdreams.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Arthemisia

    "svatko sluša ono što razumije" .
    tvoja pjesma, kada ju čitam izlazi iz mojih usta u moje uši. čitam ju, čitam, uši slušaju, kao neku slatku melodiju. pitam se zašto, al odgovor srce zna. ono razumije.

    rekao si mi da čuvam svoje srce za sebe. nisam sigurna da to želim.
    da, pripadalo je onima koji to ne zaslužuju, a sada je ostalo s onim ranama, baš o kojima si govorio. nikada nisam bila sigurna dal je bolje da ga stavim pod stakleno zvono, ili da ga koristim, da ga rane. ma makar na kraju od njega ostao samo prah.
    možda ga ipak neko vrijeme pričuvam za sebe, da rane zacjele, da ne krvari više, ali da ga vječno čuvam za sebe - nema mi smisla. nitko ga, čini mi se, ne zaslužuje, ali opet... ne znam.
    moja je greška što ga tako olako dajem, al ja sam takva. lako zavolim, ali me isto tako lako slomiti. a onda bježim od drugih i sakrivam se u svojoj samoći, sa suzama. moja velika greška.
    žao mi je zbog tebe što si odustao. ja sam bila odustala. a onda sam povratila snagu. nismo u istim pozicijama, ali želim to i tebi-da vratiš snagu natrag. dobro osoba poput tebe, osoba kao ti koja stalno pokušava pomoći drugima, koja želi biti tu, ne zaslužuje da pati.
    ali to što se desilo, desilo se zbog drugih. možda smo mi dijelom krivi što nismo podigli zidine oko sebe, i stavili se među njih, kao što to rade drugi. ali da, biti poseban je nevjerojatna snaga. ako imaš snage da budeš poseban, a to jesi, jako, imaš i da kreneš dalje. nemoj odustati, molim te...
    svaki dan je nova prilika. možda je laž, ali je onda dobra laž koja nas tjera da činimo ono što nazivamo - živjeti.

    hvala ti =)

    avatar

    23.01.2011. (19:27)    -   -   -   -  

  • *DeAtH GoTh*

    hej. tvoj blog je zaista jedan od rijetkih koji mogu čitat bez one dosadne face. teme i način pisanja su baš ono...savršene *.*
    pročitala sam u jednom postu da slušaš cradle of filth. evo ti moj cover nymphetamine: http://www.youtube.com/watch?v=gF5bQ62LAK4
    pa ak budeš imao volju, poslušaj ;D
    hajd pozz.^^

    avatar

    30.01.2011. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...