Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • ?????

  Ajde Janjo kvragu tako to napišeš da se skoro nisam rasplakala
  nad Jacinom i Ivinom tužnom sudbinom

  avatar

  14.01.2011. (20:27)    -   -   -   -  

 • Ive

  Joj, Janjo, al si se raspisala, da ne velim - raspišala. Uz takve ko ti nikad nećemo u Evropu. Pa zna se red: najprije si sami sve zememo i opljačkamo, da nam nebi ovi iz Europe, pa onda idemo k njim, da nam ne moru niš zet, nego samo dat. Sam Bog nam je dal Sanadera i Jacu, oni su to prokužili i delaju po planu, spašavaju našu Rvacku da nam je Evropa ne opljačka.
  I oni tvoji novi izrazi: desanaderacija - izgleda mi ko - deratizacija... brrrr. A dekosorizacija - baš lipo, ko - dekoracija...
  A o onem u parku nisi upućena: kaj ne znaš da će se plac uskoro preselit u centar grada, u park kod crkve? Ovo su samo pripreme. Štandi i kućice su već tuj, a ona velika bina je za skore izbore: otudaj će galamit naši novi dični kandidati za političare... a razglas će im posudit iz crikve. Doduše, samo nekima...
  Ajd bog, Janjo...

  avatar

  15.01.2011. (09:23)    -   -   -   -  

 • Beli Deda

  Bogdaj Janjo , bog! Joj već me dva dana guši ova nesrića sa našum Lasicum. Kaj će ti jadni ljudi sad. Čitam da su i gradunačelnik i župan ovi dani zauzeti sa posom pa neće da niš komentiraju. Kaj ti misliš ćel Magdić dat ostavku? Ćel raspistit Og HDZ, ćel HDZ prestat krast onaj "napaćeni narod", kako Maminjo veli. Ćel?
  Ma naravno da neće..svi ćemo pocrkavat od gladi. Neće nas ni ono malo gredic kaj u vrtlju zasadimo preranit ovu godinu. Crno...crno nam se piše. Bog Janjo.

  avatar

  26.01.2011. (18:28)    -   -   -   -  

 • kate

  Janjo, sretan Ti Uskrs. Kad se ti ne sjetiš nas, da se barem sjetimo mi tebe. Živjela ti nama. Valjda nemaš interneta u Rašću?

  avatar

  25.04.2011. (20:55)    -   -   -   -  

 • JANJO

  Fala Ti kate puno,i ja želim tebi i svimi tvojimi sretan Uskrs, i svimi u ovem našem malem gradu!
  Mislim na sve, ali nimam volje pisat, preve ima tega kaj ne valja.
  Ajde bok!

  avatar

  26.04.2011. (21:11)    -   -   -   -  

 • .

  Kaj je Janjo. Siguran državni poslić, pa si malo zamučala. Da te ne prepoznadu. Muči ti mući i prepusti se uživanju.

  avatar

  19.06.2011. (11:32)    -   -   -   -  

 • .

  Ma čul sam i ja ništo za našu Janju, ali ne mogu verovat. Al opet, više u nikeg ne moreš biti sigur. Siguran.

  avatar

  28.06.2011. (12:55)    -   -   -   -  

 • gorskenovosti.com

  Poštovani, Gorske novosti – prvi goranski portal http://www.gorskenovosti.com/wordpress/
  danas pod naslovom „Alternativa klasičnim medijima postigla i čitanost i komentiranost“ predstavlja ogulinsku blog scenu i Vaš blog. Lijep pozdrav.

  avatar

  13.08.2011. (08:45)    -   -   -   -  

 • AntiJanjo blog

  Drago Janjo lipo te pozdravljam morda budmou sredu divanile na placu

  http://mije.blog.hr/

  avatar

  15.10.2011. (14:50)    -   -   -   -  

 • janjo

  Dragi AntiJanjo blog,
  i ja tebe lipo pozdravljam, i ni mi jasno zač si svoje pisanje počel-a upravo pismum meni, a još me više zanima zač ti se blog zove , tako kako se zove?
  Nisam se spetljala sa HDZ-ejum, nisam dobila nikakov posal , Rašić ni zarasal, bil je do zadnjega pednja pun plodova mojega i Miječeg truda, i svake sam srede na placu i bit ću dok budem mogla..
  Nemorem pisat zač neću prolivat čemer oko sebe, a da me srce i duša boli,- boli i to jako!- a ovo kaj se dela više se nemore pretvarat u sprdnju i satiru jerbo je preveć tragično...a morda ću i pisat, opet?
  Ajde Bok!
  JANJO
  Ajde Bok!

  avatar

  16.10.2011. (01:32)    -   -   -   -  

 • Beli Deda

  Bok Janjo, dobro veliš...ni ovo za sprdnju više. Lipo mi je pročitat koju tvoju, pa makar i sa ove rubrike Komentari. Neka, neka bit će boljše velu, treba verovat Onem na krišcu. Bogdaj Janjo, bog.

  avatar

  26.10.2011. (22:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se