Komentari

balloonmaker.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mary Pickford

    molim te makni si te odvratne reklame iz postavki koje sramotno iskacu i nakelje se napadno na lijevu stranu teksta. sve to treba poklati.
    ZELIM PROCITATI POST KAK MU SE I PRILICI beeee

    mrzenje je glagolska imenica.
    trenutno sam opterecena gramatickim stvarima.
    to je zbog tih satova hrvatskog.
    ne uspijevam objasniti apstraktnost glagolske imenice nekome ko poznaje samo glagole i imenice pa onda kazem da je to nesto izmedu.
    zblj

    avatar

    19.03.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • dudaduda

    evo mary me pretekla s mrženjem kao imenicom

    avatar

    13.12.2011. (14:33)    -   -   -   -  

  • Gđica Šta

    Ne,ne,ne. Coffe to go bila bi ravna kriminalu. I kad sve ode u bananko bananu nek ostane još taj mali ritual. Kao da na neki način mi svi zajedno, svatko sa svojom šalicom, tvorimo prešutno udruženje. Zdušno srčemo sadržaje svojih šalica, ne želi nam se na poso/u školu, al bar znamo da nas ima kolko oćeš. :D

    avatar

    09.04.2012. (14:42)    -   -   -   -  

  • Martina

    ne znam što mi je bilo kad sam napisala da se radi o glagolu :D u normalnom stanju uma, nikad ne bih ni pomislila da je glagol u pitanju :D danas sam čitala ovaj tekst, ne znam koliko je vremena prošlo od tad i pomislila... hm, mrženje nije glagol... nakon toga sam pročitala komentare. prekrasno je imati pismene prijatelje

    avatar

    11.04.2012. (10:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    najbolji mi je John Cusack u HF kada sanjeri da razvaljuje sa tranzistorom čovjeka koji mu mulja sa bivšom :) dobra im je ta fora od 5 top pjesma o bilokojem događaju. Ni ja nisam volio svoj zadnji posao, de facto izdržao sam samo mjesec dana (call center na talijanskom) samo da bi se vratio u moju struku na mjesec dana a za tjedan počinje opet potraga uf :)

    avatar

    22.09.2012. (23:30)    -   -   -   -  

  • Advardoo

    Željne djevojke iz vašeg kraja; hifuck.me

    avatar

    23.06.2020. (20:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...