Komentari

islam-muhammed.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Anes

    Iznesene su gnusne laži o islamu bez ikakvih dokaza

    avatar

    27.02.2011. (20:33)    -   -   -   -  

  • ISTINA

    http://islamskenauke.blogspot.com

    posjeti me...........

    slazem se sa ANESOM

    avatar

    15.04.2011. (13:39)    -   -   -   -  

  • Silvester

    Odlično, opširno

    avatar

    09.06.2011. (04:31)    -   -   -   -  

  • Emina

    Gomila zlonamjernih lazi. Otkud tolika mrznja prema Islamu, ovako ne sikcu ni zmije. Vidi se da si zaista prava neznalica. A mislis da si pametan. Jadan ti.
    Bijedno je to kako na Allaha dz.s. iznosis lazi, uzvisen neka je On. I kako potvaras plemenitog Poslanika, a nikako proroka, Muhammeda a.s.. Cak lajes i na Isaa a.s i na Ibrahima a.s. a kao nesto ih svojatas.
    Bijednik si ti i bijedno je ovo sto radis. Pitam se kakva je ovome namjera.
    Boj se Allaha, ti lazljivi bijednice.
    Gadis mi se...

    avatar

    25.08.2011. (16:12)    -   -   -   -  

  • MINA

    Neshvatljivo je kakvi sve debili hodaju planetom i cak prave blogove...

    avatar

    25.08.2011. (16:38)    -   -   -   -  

  • MINA

    Da ima zakona ovakve bi hapsili. Ovo je pravi govor mrznje!

    avatar

    25.08.2011. (16:40)    -   -   -   -  

  • improvizator

    koje gnusne laži podvale i neistine, može se reći da si zapeo u srednjem vijeku, vijeku krstaških pohoda na Islam i muslimane, kada su desetine hiljada krstaških barbara nahrnule na daleko kulturniji, civilizovaniji i prosperitetniji islamski Istok, a prije svega Svetu Zemlju..nekada su se ti pohodi dešavali radi ''oslobađanja svetog groba od pagana i nevjernika'', zatim period kolonijalizma imeprijalizma, pod izgovorom ''širenja zapadnjačke kulture, civilizacije i napretka, industrijalizacije zaostalih naroda,'' danas se vode pod izgovorom ''borbe protiv terorizma i uvođenja demokracije,'' a ustvari su sve obični pljačkaški pohodi nezasitog kršćanskog zapadnjačkog pohlebnog duha, tako duhovno jadnog primitivnog i zaostalog..obična najezda barbara i divljaka sa Zapada na Istok, koja ruši sve pred sobom samo da bi ugodila svojim niskim životinjskim strastima, a zašto ?? pa da bi imali jeftinije galona nafte, da bi onda vozili hammere, poršeje i ferarije, da bi mogli provoditi odmore na Havajima, po afričkim safarijima ili da bi neki kršćanski sexaulni pedofil imao dovoljno novaca da ode u Tajland i zadovoljava svoju bolesnu sexualnu pohotu sa nekim dječakom od 5 godina..

    avatar

    06.12.2011. (14:47)    -   -   -   -  

  • improvizator

    koje gnusne laži podvale i neistine, može se reći da si zapeo u srednjem vijeku, vijeku krstaških pohoda na Islam i muslinane, kada su desetine hiljada krstaških barbara nahnule na daleko kulturniji, civilizovaniji i prosperitetniji islamski Istok, a prije svega Svetu Zemlju..nekada su se ti pohodi dešavali radi ''oslobađanja svetog groba od pagana i nevjernika'', zatim period kolonijalizma imeprijalizma, pod izgovorom ''širenja zapadnjačke kulture, civilizacije i napretka, industrijalizacije zaostalih naroda,'' danas se vode pod izgovorom ''borbe protiv terorizma i uvođenja demokracije,'' a ustvari su sve obični pljačkaški pohodi nezasitog kršćanskog zapadnjačkog pohlebnog duha, tako duhovno jadnog primitivnog i zaostalog..obična najezda barbara i divljaka sa Zapada na Istok, koja ruši sve pred sobom samo da bi ugodila svojim niskim životinjskim strastima, a zašto ?? pa da bi imali jeftinije galona nafte, da bi onda vozili hammere, poršeje i ferarije, da bi mogli provoditi odmore na Havajima, po afričkim safarijima ili da bi neki kršćanski sexaulni pedofil imao dovoljno novaca da ode u Tajland i zadovoljava svoju bolesnu sexualnu pohotu sa nekim dječakom od 5 godina..
    dakle po svemu iznesenom u tvojim kvazi-naučnim tekstovima može se reći da si još zapeo u srednjem vijeku, kada su crkveni kršćanski oci iznosili ogromne laži,podvale i neistine protiv ''nadirućih saracena sa istoka, pričice i bajke o Mahometu epileptičaru, padavičaru, vračaru, slugi sotoninoj, kojemu se njegovi poklonisi moslemani klanjaju'' dakle obične bajkice za neuki, nepismeni i zatucani srednjovijekovni kršćanki puk koji se slijepo pokoravao crkvenim ocima, bludnicima, razvratnicima i običnim mafijašima i pljačkašima..dok je u isto vrijeme crkva provodila teror nad svojim zatucanim ovčijim stadom, spaljujući i mučeći inkvizicijskim metodama desetine ( po nekim procjenama i stotine) hiljada muškaraca, žena, djevojaka, pa čak i djevojčica ! dok su kršćanske najezde harale, rušile, žarile i palile po raznim dijelovima svijeta, a sve u ime kršćanstva, crkve, i Boga, po Sjevernoj i Južnoj Americi, po Africi i Aziji, a vidimo da istu stvar činite i danas..jel to možda kršćanska ljubav, milosrđe i slijeđenje Božijeg NE UBIJ, NE UKRADI, NE POČINI BLUDA !? pa vi ste prekršili prvu Božiju zapovjed, NE UZIMAJ DRUGE BOGOVE UZA ME, NE UREZUJ SLIKE NI KIPA KOJEM ĆEŠ SE KLANJATI ! pa to upravo činite ! ko je dakle sada tu paganin !?
    svojim lažima, gnusnim podvalama ti ne možeš zaustaviti ponovno buđenje i procvat Islama i muslimanskih naroda, kao što u tome nisu uspjeli ni srednjovijekovni crkveni oci, nego su ostail na margini, zaboravljeni u tami u kojoj su bili i ostali,a ime Časnog Poslanika nek je mir i Božiji spas s njim i dalje živi u srcima stotina miliona ljudi ovoga svijeta, i tako će biti dok se ne vrati Isus sin Marijin nek je Božiji spas i mir s njim, kada će se i vama kršćanima pokazati jasno istina istinom a laž lažju, i samo oni najzadrtiji, najoholiji, najarogantniji, neće prihvatiti činjenice i Istinu nego će i dalje i pored svih dokaza ostati u tami i stranputici koja vodi tamo gdje će ih odvesti..

    avatar

    06.12.2011. (14:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...