Komentari

rezzy19.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Dismissed

    Ne vjerujem, nisam ti par godina otvarao blog i onda ga otvorim par dana nakon posta :)). Blogovi su otišli u kurac, ah, mi smo s njime živjeli, doživjeli i odživjeli najbolje dane. Svoj blog nisam godinama otvorio :D... Super mi je drago da si sretan, želim ti deset na n-tu lijepih trenutaka i niti jedan ružan.
    Zanimljivo je koliko smo odrasli u ovih par godina, skroz drugačija razmišljanja, želje, navike. Evo, ja sam čak prestao pušiti u međuvremenu, a znaš koliko sam to obožavao :D.
    Nadam se da ćemo se jednog dana ponovno susresti ovako na blogu sa još zrelijim mislima, ali i da nikada nećemo ni ti ni ja ubiti dijete u sebi.

    P.L.U.R.

    avatar

    19.01.2011. (15:14)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    Wow. Nisam očekivao tvoj odgovor Dis. :) Baš mi je drago da pročitah i nekoliko riječi sa tvoje strane. Nismo se ćuli doslovno godinama... Drago mi je kaj si se riješio cigareta. U needed it. :) Aj javi se još koji put, makar komentarom... Očekujem novi post od tebe! ;)

    avatar

    19.01.2011. (23:31)    -   -   -   -  

  • levy

    Rezzy svaka pahvala na blogu, održavaj ga živim sve dok god budeš mogao i imao želje, pročito sam ga u nekoliko dana od poćetka do kraja i činiš mi se kao iskren mladić.
    Sad kad sam vidio Dismissedov komentar dobio sam djelom i odgovor da baš nisi ostao u kontaktu s savimo nim blogerima s kojima si prije više kontaktirao, ili giješim.
    Uglavnom drago mi je što imaš napokon ljubav svog života i sve ono što ona nosi sa sobom,
    pozdrav i uživaj u tome

    avatar

    25.01.2011. (14:11)    -   -   -   -  

  • TDW

    Hej, drago mi je da si živ i da ti je lijepo. Neka ti je i dalje sa srećom sve što budeš poduzimao u životu. Kod mene je sve po starom, ali osim što ponekad popucam po šavu, uglavnom sam se navikao. Ako ništa drugo, našao sam više vremena za crtanje, a za sve ostalo će valjda jednom doći vrijeme, tko zna...

    avatar

    31.01.2011. (23:41)    -   -   -   -  

  • Queer Republica (Njokich)

    Tek sad vidim da si pisao ;) ja sam htio nedavno isto nabacit koju riječ al sam zaboravio user i pass LOL
    Moram priznat da mi pomalo fali pisanje i da mi se čini pametnije od glupog fejsa na kojem baš ništ pametno nema.

    Naravno da nisam saznao ništa novo iz ovog posta jer te znam osobno, a to je zapravo i najvrednije što je nastalo iz ovih blogova i piskaranja...prijateljstvo. Ko bi to reko prije...o Bože, kolko...5-6 godina, ne znam ni sam.

    Dečki, vrijeme je da oživimo bloganje ponovno...
    Pozdrav Rezzy i svima koji još navrate ovdje tu i tamo ;)

    avatar

    05.03.2011. (17:10)    -   -   -   -  

  • sexinthepool

    Hej, Rezzy, pa godinama ne gledam blog i onda puf evo novog posta. Mi se na zalost vise ne viđamo i ne kontaktiramo baš često, ali eto imam potrebu komentirati post. "Nemam feeling da će mi dosaditi kao što to govore da se desi nakon nekog vremena." - kažeš ti, jooooj, ja ti mogu nakon 5 godina veze reči da nikad ne znaš. :( Nadam se da ste još uvijek zajedno i da ste sretni, ako ikad imaš vremena i volje... javi se.... ima toga još za reči. :o)

    avatar

    23.07.2011. (23:36)    -   -   -   -  

  • Lori Cohen

    Wonderful post, thanks for putting this together! "This is obviously one great post. Thanks for the valuable information and insights you have so provided here. Keep it up.
    laws dissertation

    avatar

    07.12.2011. (11:57)    -   -   -   -  

  • Amorchek

    Hej Rezzy :)

    Drago mi je da si sretan i da si našo ljubav svog života. Nadam se da se ni u ove dvije i pol godine nije ništa promijenilo :D Baš sam se sjetio starih dana i naših blogova :) Ne znam dal´ me se sjećaš još i dal´ ćeš ikad vidjet ovo. Ja sam onaj "mali" koji je 2006. došo studirati u Zg (http://milenijljubavi.blog.hr/). Ja još studiram (pišem diplomske), sada drugi fax. U sretnoj sam vezi s dečkom, evo u 11. mj. će biti 7 godina. Tako da prava ljubav ne dosadi s godinama, vjeruj mi :D Sve najbolje ti želim u životu. Pozdrav od mene :)

    avatar

    25.08.2013. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...