Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lukrezio

    Bego!!!
    Dakle, pod broj jedan - sve ti najbolje u ovoj i svakoj slijedećoj, tvojoj obitelji i tebi.
    Pod broj dva - oba stupnja se skupila, nula, hladno????? Nedavno sam bio u Splitu kad je bilo hladno, preporodio sam se na toj hladnoći, pogotovo što sam dan prije do posla pješačio na ugodnih -17 stupnjeva Nives Celzijusovih ( slovima: minus sedamnaest stupnjeva Nives Celzijusovih )....trebam li posebno napomenuti da su mi se smrzli uho-grlo-nos? Na tu splitsku nulu htio sam po rivi prošetati bos....

    avatar

    06.01.2011. (23:40)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    I naravno, zaboravi ote nešto priupitati u prvom komentaru u svezi tvog bloga..naime, već podosta vremena me ispočetka kopkalo što se nalazi iza poveznice ili linka Kotarca, to je bilo jel, davno...i onda ja odem da vidim šta ima kod Kotarca, a tamo kao u slobodnom prevodu piše da je stranica u izradi. Ali u zadnje vrijeme me je jako počelo živcirati što je stranica još uvijek u izradi a ima tome i kurcu vremena, pomislih da je prije Keops napravio sebi grobnicu zvana piramida, nego Kotarac web-stranicu.

    avatar

    06.01.2011. (23:43)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    A inače ti je kod mene šta da ti kažem - nedavno smo prijatelj i ja sami, vlastitim rukama zaklali neko govedo, doduše, bio je tu i neki mesar koji nas je navodio, i onda smo podijelili govedo, i ja sam svoj dio stavio sušiti, dakle biti će dobre sušene govedine dimljene na kvalitetnoj bukovini. njih dvojica su svoj dio dalje negdje prošvercali, nudili i meni to, ali odustao, nisam klao da bih švercao..a prije toga, kupio sam povoljno kotao za peći rakiju, pa sam za prvi put napekao oko pedesetak litara rakije, domaće šljive, ma šta da ti kažem medicina - neće svinjska gripa na to, pa mi palo na pamet da cjepim ekipu sa svojom rakijom, može i intravenozno, a može i oralno, ma kako god, ali bitno je da se radi o ekološkom proizvodu, to je bitno..a onda mi došla jedinorođena, pa sam je učio skijati. Tek kad sam stao na skije sjetio sam se da nisam skijao 34 godine, mislim ne treba govoriti da sam se polomio ko vlast vojne hunte banana republike, ali ok je bilo, što se tiče dužnosti u očinskoj formi, svoje sam obavio,meni hvala.

    avatar

    06.01.2011. (23:52)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    E, ali kad smo kod sranja, znaš koji mi je najveći zajeb? Ono recimo situacija, šetam, i onda me uhvati sranje, i to krvničko, pritisak u stomaku, trnci u šupku, rumenilo u obrazima, a wc-a nigdje..i konačno, dokopaš se na jedvite jade sernice neke kafane, jedva se otkopčaš, skineš, nasadiš otprilike čmar na sredinu wc školjke ( normalna stvar da ne sjediš na dasku zbog raznoraznih higijenskih razloga ), naciljaš i....PRDNEŠ!!!! Jebem li mu, neću sve bogove i svece, toliko pritiska, adrenalina, muke, skidanja, traženja, za šta???..za jedan obični prdac u nekom jebačkomračnom tonalitetu...
    e ali pazi, našao sam novu zabavu na netu. Blog ima onaj Mladen Schwartz, ostavljam mu komentare pod nadimkom ''slobodnizidar666'', ali zamisli pizde, nije mi ni jedan objavio, a nije da nisam srao, mogu ja srati, koliko god želiš ( evo vidiš moje zadnje kometare, dakle sranja za izvoz )...ono šta mi se sviđa kod tebe, ti dopuštaš komentare, razumijevajući da svaka napisana riječ se može promatrati i kroz formu apstrakcije umjetničkog izričaja, odnosno da sranje ne mora biti sranje, već da znatiželjno i iskusno oko, u lijepoj hrpici govana, može pronaći oblik i formu koja jasno portretira autora ( ili AUKTORA, kako bi kazao velemožni Mladen Schwartz ) kroz njegovo nastojanje da svoje čuvstvo i bivstvo približi ciljanoj skupini ili širim narodnim masama.

    avatar

    07.01.2011. (00:12)    -   -   -   -  

  • Bego

    Također sretno i tebi u Novoj. Situacija je bremenita problemima i sreće će nam trebati.
    Kotarac je očito prezauzet održavanjem svojih servera i šankiranjem, pa nikako da sredi svoju stranicu. A bila je nekoć tu.
    Meni je kod sranja najluđe da mogu srat kad hoću, ali i suzsržat se. Ali pitam se zašto. Recimo, čuvam malu i prisere mi se. Ona sere kad hoće, a ja trpim. A zašto? Zašto ne bih recimo kupio pelene za odrasle i srao s njom dok se igramo? I zdravije je odmah se posrat kad ti dođe, ne šire se toksini organizmom. Živiš duže.

    avatar

    07.01.2011. (13:35)    -   -   -   -  

  • ineida

    Veličanstveno Bego, od tebe samo najdržavotvornije, ili kako bi rekao Igor Mandić u Jutarnjem od subote "Neka ovo ne zvuči suviše sarkastično, ali našem čovi bez govna nije bilo pravog mirisa domovine! Neka se na ovo ne zgroze čistunci, ali ono što jednome smrdi, drugome miriši".-pozdrav ineida.

    avatar

    10.01.2011. (11:02)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    E, onda bi bilo lijepo napraviti te neke pelene sa raznoraznim aromama..recimo pelene za odrasle sa mirisom pokošenog sijena. Ili voćne salate. Ideja ne manjka, još da se na realizaciji poradi i da netko prepozna genija koji čuči u svakome od nas, gdje bi nam bio kraj.

    avatar

    11.01.2011. (16:45)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Evo pročitao sam internetsko izdanje Slobodne Dalmacije, i tamo naletjeh na članak sa snimanja novog spota Lukija...mogu kazati da su članovi benda prikladno obučeni za balote...nego, što ima sa tobom, vidim da se radi, i da ima lijepih događanja na kalendaru...

    avatar

    09.02.2011. (09:24)    -   -   -   -  

  • 123

    a prorijedili se begizmi....malo stisle obaveze...neka neka, znam kako van je...i meni je već tako punih 17 dana...ali baren san ruke nabilda od ljuljanja...na lito ću bit glavni na plaži :-))

    avatar

    11.02.2011. (00:21)    -   -   -   -  

  • merciful death

    Poštovani gdine Bego, oće bit šta od novih nastavaka Vaših vrlih izama? Navukli smo se pa nas uvatila kriza... Svesrdni pozdrav!

    avatar

    15.02.2011. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...