Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    Hrvatska Vlada želi zbog brzog okončanja pristupnih pregovora s EU uskladištiti radioaktivni otpad u gusto naseljenoj stambenoj zoni Zagreba, na Šalati u kompleksu znanstvenog Instituta Ruđer Bošković. Podržite svojim potpisom građane Šalate i Zagreba koji se tome protive.




    Pogledajte potpise

    ili

    POTPIŠITE PETICIJU PROTIV SKLADIŠTENJA RADIOAKTIVNOG OTPADA NA ŠALATI:
    Ime i prezime :
    Ulica i kućni broj :
    (neće biti javno prikazano)
    Mjesto :
    (neće biti javno prikazano)
    Zemlja :
    (neće biti javno prikazano)
    Da dokažete da niste spambot upišite validacijski kod prikazan na slici :

    Poruka (nije obavezno) :

    HTML dozvoljen : Ne



    www.zelena-lista.hr

    --------------------

    http://www.zelena-lista.hr/rao-peticija/add_message.php


    -------------------

    From: Jasminka Pušek Rumenjak
    Subject: PETICIJA PROTIV SKLADISTENJA RADIOAKTIVNOG OTPADA NA SALATI
    Date: Monday, December 20, 2010, 9:08 AM

    ------------------

    lp, boro

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    20.12.2010. (09:25)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi clanovi,

    javljamo vam da smo sutra u Rijeci s info standom na Korzu kod radija Rijeka od 10 do 16 sati.

    Iskoristite priliku i za blagdane svoje najmilije razveselite nekim od nasih artikala kao darom, cijom kupnjom omogucavate daljnji rad Udruge i na taj nacin pomazete zivotinjama.

    Takvi darovi, bilo da su za vas ili za nekoga od vasih najmilijih, imaju vecu vrijednost od same novcane vrijednosti jer njima pokazujete da vam je stalo do zivotinja i otvoreno zastupate njihova prava i zastitu. Isto tako, nesto iz nasega web kataloga mozete pozeljeti i kao dar kad vas netko pita sto zelite da vam daruje, cime takodjer pomazete zivotinjama.

    Za sto sve mozete dati donaciju, pogledajte u nasem web katalogu: www.prijatelji-zivotinja.hr/katalog/.

    Svakako posjetite stand bez obzira na darove, jer je to ujedno i prilika da se upoznamo i druzimo :)

    Nadamo se da se vidimo sutra.

    Vasi Prijatelji zivotinja

    avatar

    20.12.2010. (16:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    DARIJA ŽILIĆ u K.U.N.S.-u, srijeda 22.12.2010. u 19 sati, predstavlja svoju novu knjigu "Muza izvan geta".Tom prilikom najaviti će i svoju drugu novu knjigu „Pleši, Modesty, pleši“ koja ovih dana izlazi u izdanju „Algoritma“. Moderator predstavljanja je Dorta Jagić.U nastavku večeri govoriti još će govoriti i Zoran Filipović iz naklade „Zoro“, o svojim izdanjima, prije svega o knjizi Vesne Parun. Nakon završetka predstavljanja ...Darija Žilić,koja je inače izvrsna jazz pjevačica otpjevati će nam i nekoliko jazzy standarda.

    O „Muzi izvan geta“ Milivoj Solar u pogovoru je zapisao: "U oba dijela knjige „Muza izvan geta“ vidljivo je da autorica poznaje i prati suvremenu hrvatsku, ali i srpsku i bosanskohercegovačku, pa i svjetsku književnost, a raspolaže i dobrim poznavanjem suvremene književne teorije. Piše jasno i pregledno, s određenim tonom objektivističke suzdržanosti. Treba istaknuti da bira tematiku koja je u središtu suvremenog zanimanja i šire javnosti, a njezini kratki zapisi nisu pretenciozni i ne žele upućivati na bilo kakva rješenja, nego su tek suptilni dojmovi osobnog iskustva koje se ograničuje na neke detalje kakvi jedino mogu potaknuti i dalje razmišljanje. Smisao za izbor tih detalja i književni način njihove obrade najveća je njihova odlika. A u kritikama autorica uspijeva zadržati onaj oblik i smisao koji se danas tako često gubi u medijskim apologijama, polemikama i reklamama, a sastoji se u tome da se ukratko opiše “o čemu se u knjizi zapravo radi” te kojem ona žanru i zašto pripada, da se na kraju izreče neki kritički sud o književnoj vrijednosti koja se danas tako lako gubi u trenutnim raspravama o posve drugim pitanjima."

    Izdavač knjige, „Biakova“ iz Zagreba, pod uredničkim vodstvom Zorke Jekić objavljuje djela u kojima se problematizira klasična književnost, ili pak povijesna istraživanja, a izdaju i suvremena književna djela autora poput Tahara Ben Jellouna i Guida Morsellija.

    Darija Žilić rođena je 1972. godine u Zagrebu. Školovala se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na studiju povijesti i komparativne književnosti. Kritičke tekstove, eseje i teorijske tekstove objavljuje u novinama i časopisima: Zarez, Kruh i ruže, Treća, Književna republika, Riječi, Libra libera, Poezija, Quorum, Pro femina, Filozofska istraživanja, Tema, na Trećem programu hrvatskog radija te u zbornicima Filozofija i rod i Tomizza i mi. Napisala je predgovor besplatnom elektroničkom izdanju izabranih pjesama Sonje Manojlović. Bila je članica i tajnica Hrvatskog semiotičkog društva. Njena priča „Žuta suknja“ uvrštena je u najbolje queer priče (Poqueerene priče, 2004). Dugogodišnja je voditeljica programa u književno-teorijskom net klubu „Mama“. Pohađala je „Ženske studije“ u Zagrebu, i surađivala s raznim nevladinim organizacijama. Kao tekstopisac, pridružena je članica Hrvatskog društva skladatelja. Vanjska je suradnica portala Kulturpunkt.hr. Uređuje temate u časopisu „Tema“. Voditeljica je Tribine dekonstrukcije u HDP-u. Objavila je knjigu poezije „Grudi i jagode“ (AGM, Zagreb, 2005) i knjigu književnih eseja „Pisati mlijekom“ (2008.).

    avatar

    20.12.2010. (16:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Subject: Fw: PLEASE READ

    Dear friends,
    PLEASE DON'T DELETE THIS, A MUST READ AND PASS ON!
    Subject: Security risk - electronic pickpocketing.
    Check it out! Worth passing on to your family and friends.
    http://www.wreg.com/videobeta/?watchId=8ba6f8fc-90a2-4711-90ea-188 4ec348310

    Dragi prijatelji
    NE BRISI OVO, SALJI OVAJ WEB LINK DALJE KAD CUJES STO SE RADI
    Predmet: Sigurnosni rizik - elektronicka kradja podataka kreditne kartice.
    Provjeri Vrijedno je vidjeti i upamtiti za sve koji imaju RF kreditnu karticu.
    http://www.wreg.com/videobeta/?watchId=8ba6f8fc-90a2-4711-90ea-188 4ec348310

    avatar

    20.12.2010. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...