Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • POPolitanka

    first :D

    Ne možeš mi to raditi, Ciara je procurila nedavno, nisam stigla ni skinuti ju još...Najavio si one neke starije albume koje sam možda čula...

    Cheryl Cole-Meni je ona lijepa, simpa i sve to, ali njene pjesme su mi sve mrtvilo...Mislim da unatoč slabom glasu može snimiti nešto puno bolje, ne znam da li je uopće mijenjala producente s prvog albuma, ali ako nije, trebala je nešto jače (ili meni trenutno odgovara tvrđa produkcija pa me ovo sve uspavljuje).

    avatar

    10.12.2010. (09:18)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Cheryl -.-"
    E ma radije bih Ke$hu slušao nego ovu. Ona je bar iritantna, Cheryl je sva neka mrtva i nepostojeća. Vokal i pjesme su joj kao voda.
    Jazmine još nisam poslušao, Fearless sam volio jako.
    Isuse, Ciara je ODVRATNA -.-" Ajde da je samo fizički, al ove pjesme uopće ne valjaju. Fuj album. Fantasy Ride sam jako volio, ali... Ma bljak. Užasna je. A usporedbu s Rihannom uopće ne kužim jer je Rihannina glazba bar kvalitetna.

    avatar

    10.12.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • $$

    miki nisi shvatio usporedbu očito

    avatar

    10.12.2010. (11:55)    -   -   -   -  

  • Nicki

    Koliko sam ja shvatila usporedba se odnosila na eksperimentiranje unutar svog žanra, ne na kvalitetu, ni na boju kose ni na odjeću. Malo bolje čitati tekst;-)

    avatar

    10.12.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    Cheryl ima glas ni tamte ni vamte.
    Nekako su mi kod tebe ocjene u blagom raskoraku sa napisanim, napišeš puno toga negativnog za recimo +3 ocjenu, ili sam ja prestrog?
    kad smo već kod Christine Aguliere
    Ovaj video klip je ultra turbo grotesan i pretjeran, ali bit je pogođena u svakom slučaju LOL

    avatar

    10.12.2010. (12:30)    -   -   -   -  

  • :-)

    Možete ismijavati Aguileru, ali pored deračina dokazala je da glas možete koristiti na mnogo drugačijih mekših i ugodnijih načina. Loving Me 4 Me, Glam, I Am, Save Me From Myself.
    To je ono što čini razliku između Aguilere i Cheryl,Cassie,Britney... ona može što i one, ali one ne mogu što i ona.

    avatar

    10.12.2010. (15:27)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Baš ti je Ciara primjer za eksperimentiranje unutar žanra! Što je u Basic Instinctu toliko eksperimentalno? Pokušaj kopiranja The-Dreamovih radio friendly stvari ili pokušaj kopiranja Usherovih novih stvari?

    avatar

    10.12.2010. (23:06)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    contemporary r&b, crunk, hip hop, rap, r&b ballade, midtempo, uptempo....da, rekao bih da eksperimentira, puno više od prosjeka drugih r&b pjevačica. Zbilja ne kužim u čemu je problem...

    avatar

    11.12.2010. (01:42)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    BBC: It’s come late, but Basic Instinct is one of the best RnB albums of the year.

    avatar

    11.12.2010. (11:26)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    Ne mislim ništa loše o Adele, mislio sam na world wide,
    ako sam nešto krivo napisao duboko se ispričavam
    i napisao sam da je kategorija za sebe

    avatar

    11.12.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    čitaj što piše
    Adele-Chasing Pavements ( ali ona mi je opet kategorija za sebe, ona bi mogla uvijek biti tu negdje, možda ne na svim ljestvicama, ali vjerojatno u UK)

    ovaj ali označava razlikovno značenje

    avatar

    11.12.2010. (23:40)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    što se tiče onog komentara da aguilera može ono što one mogu, ali one ne što i ona...malo tko može izgledati tako droljasto, neugledno i šporko, istina. + ne može ona sve što one mogu, daleko od toga, ne može ona puuuno toga što one mogu, zato je danas tu gdje je....

    avatar

    12.12.2010. (16:25)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Vidhela sam Christinu na X factoru, dobila je 10 kg podbradka

    avatar

    12.12.2010. (23:04)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    aha Christina Aguilera je flop jer loša, a Mariah Carey je flop jer je postala previše umjetnost za široke mase, jel tako?:D
    Nemoj se sada odmah ljutit

    avatar

    12.12.2010. (23:45)    -   -   -   -  

  • :-)

    Kad sam rekao da Aguilera moze ono sto one ne mogu mislio sam iskljucivo na njene vokalne sposobnosti i to je tako. One ne mogu otpjevati ono sto i Aguilera, kao sto npr. Aguilera ne moze otpjevati ono sto i Mariah ili Whitney.
    S druge strane, logicno je da je Cheryl ljepsa, simpaticnija, karzmaticnija nego Christina, koja je trenutno u nezavidnoj poziciji, ali zar ce Cheryl ikad postici i upola stvari sto je postigla Christina? Lijepe oci donekle prolaze, ali sumnjam da bilo tko moze na njima izgradit karijeru.

    avatar

    13.12.2010. (11:43)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Christina je genijalna. I to je to.

    avatar

    13.12.2010. (15:33)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    E sad cu ja praviti rusvaj malo na ovom blogu! usporedjivati Christinu i Britney je tak 90s.. Britney ne pjeva live, ne plese kao prije, ne izgleda kao prije itd...a njeni fanovi svjesno ignoriraju sve nedostatke, to ocito znaci da ima tu necega sto je kod Aguliere uvijek nedostajalo i uvijek ju svrstavalo u drugi red...Kristina je meni za Britney, ko sto je Kesha za Gagu... Sve te POP dive pjevaju priblizno slicne pjesme i iste kvalitete tako da na poslijetku zbilja prevagne ta neka karma...Npr meni odgovara ta neka naivna priroda kakvom mi zrače Beyonce, Britney, Mariah, Kylie, Cheryl, dok su mi često antipatične Madonna, Gaga, Christina i Rihanna... Mislim mozemo mi raspravljati o ukusima, ali ne mozemo na njih utjecati...

    avatar

    13.12.2010. (17:56)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    da, ali zar se ne događa da se gleda toliko simpatičnost, fizički izgleda, neznam što sve ne kod neke osobe da se jednostavno zaboravi na glazbu?

    avatar

    14.12.2010. (01:47)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    popolitanka pitanje da nisi nikada vidjela ove spomenute pjevačice nego samo čulo da li bih isto ocjenjivale i vrednovala, i to pitanje je i za mene i za sve ostale

    avatar

    14.12.2010. (01:49)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Haha vrednovala, ne dozivljavam to tako sluzbeno da bi mogla reci...A sve nabrojane imaju nesto privlacno u glasu i zato jesu tako komercijalno uspjesne, bez obzira na sve oko njih na kraju zadnju riječ ima pjesma...Glupo je reci Christina mozes sto druge ne mogu, a njezina boja glasa mene odbija, pogotovo kada pusti glas...I to se kuzi da njeni producenti izbjegavaju, jer su joj pjesme obicno skroz ispolirane na albumu bez njenih neugodnih fuga, evo za primjer nastup na X factrou, Beautiful je otpjevala kriminalno :(.

    avatar

    14.12.2010. (06:14)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    ima novu stvar, to je T.I ima novu stvar s njom, i poprilično je smirena u izvedbi:D

    avatar

    14.12.2010. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...