Komentari

usidjelicki.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Euro

    samo se ti drzi uz muzjaka i nema zime..hehe

    avatar

    09.12.2010. (11:05)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    meni isto dođe da udaram ljude - čuj, možda je tvoja struka malo ne baš ap tu dejt, ali s druge strane će uvijek trebati nešto pisati rukom, pa će trebati blokovi, rokovnici, a kalendare da i ne spominjem. mislim da je više stvar u tome da svi šparaju na svemu, a prvo krenu te stvari koje čovjek misli da može žrtvovati. recimo, moj tata je automehaničar. ljudi ne mogu žrtvovati svoje automobile pa posla ima. ali mogu žrtvovati svoje dotadašnje postojeće dostojanstvo pa im nije više bed dati lažnu riječ da će račun platiti, nije im bed više ga izbjegavati, prelaziti na drugu stranu ulice kad ga vide i slično. čovjek pomisli da je bolje da nikome nikada nije pomogao, bar ga ne bi izbjegavali.

    još prije četiri godine kad sam ja počinjala raditi izvan struke, bilo je dobro, razumno dobro. plaće su bile normalne, moglo se živjeti, trošiti i štedjeti sastrane. prije dvije je počelo biti koma. sasvim jedan drugačiji svijet od onog u koji sam ja ušla kad sam prvi put počela raditi.

    avatar

    09.12.2010. (11:21)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    btw, mislim da ti treba nova ideja. znanje imaš, vještine, samo mora postojati način kako da se to upotrijebi na novi, atraktivan način koji ima klijentelu.

    recimo, jesi vidjela što u Osijeku radi lega-lega? to je inače dosta poznata osječka tiskara MIT i njihov projekt sastrane koji je prerastao u OVO.

    avatar

    09.12.2010. (11:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Skroz grda priča o slijepom putu. Ali sreća je u tome da stvar ide malo gore malo dole, doći će nešto što će spasit stvar.
    Možda prekasno za ovaj božić, al doći će sigurno...
    iz tog istog razloga ni ja ne slavim božiće već godinama.
    ovaj zadnji mjesec obično nam dođe s gaćama na štapu i sve neke zaostatke i extra dađbine baš sad kad bi ja trampala na gluposti...

    avatar

    09.12.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • Pregledno

    skroz iz moje perspektive, i nemoj se ljutit, al ne kontam kak tvoj voljeni to moze sve mirno gledat dok se ti tako okapas... kuzim ja ponos i emancipaciju, al' ako ima vlastiti stan, sto te ne zove k sebi? u dvoje je lakse i placat rezije i hranu, nis mi ni jasno. il' je ipak on sam fuck-body i to je to.

    avatar

    09.12.2010. (14:30)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    @ Euro, ima nešto što ponos se zove, ne znam točno čemu služi, ali ponekad zna smetat.
    @ Bookeraj, tnks na info, drago mi je da postoje firme koje posluju i funkcioniraju, čak i kada nisu ni po čemu inovativne i revolucionarne, već samo dovoljno snalažljive da kopiraju ono što funkcionira vani i onda lukavo prevedu na domaći "sleng". Bravo za njih.
    @ Bugenvilija, hvala na pozitivi :)
    @ STIH, prije poticaja da se krene valjalo bi možda znati kuda ići?
    @ Pregledno, osim ponosa, emancipacije i želje da veza potraje dugo i sretno bez međusobnog gušenja - voljeni živi u drugom gradu. Pa, malo je, eto, nepraktično.

    avatar

    09.12.2010. (14:50)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    @ Mariano, eh, da, lijepo je otići malo do Indije, tamo i mi, ovdje prosječna sirotinja, postajemo veliki bijeli bogataši, razumijem te skroz, i meni se jednom tako činilo kako se sve dadne riješiti samo kad bi malo ovo, malo ono.... no, kako dugo nisam tamo bila, a ovdje, eto, jesam, tako mi se odavno istopio taj slatkoistočnjački entuzijazam. A i istopile se zalihe za avionsku kartu do indijske utjehe...

    avatar

    09.12.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  • dado69

    a jesi se uzelenila :-)))))) to ti proljeće zazivaš :-DDDDDD

    avatar

    09.12.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • Pregledno

    cuj, kad onda nema kruha u grafickom dizajnu, sta se ozbiljnije ne bacis na web dizajn?, npr. uzivancija mi je citati te, al' ova sitna slovca su mi itekako naporna za vid.

    avatar

    09.12.2010. (19:58)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    i uhljebljenje je iluzorno, ako propadne sve i država neće imati za plaće

    avatar

    09.12.2010. (22:33)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    @ Mariano, nisam Riječanka u originalu, ovdje sam doselila upravo zato jer mi se u cijeloj hr taj grad najviše sviđa. I po smještaju (planine-more) i da, po mentalitetu sugrađana.
    @ dado, pogodio si.:)
    @ Pregledno, stranicu možeš povećati (ako si u outlooku) kad klikneš dolje desno na povećalo, pa slovca onda narastu...
    @ Zubac, sve je iluzorno...

    avatar

    10.12.2010. (10:05)    -   -   -   -  

  • NF

    eh, ovaj put me i zub komentarom razočarao, slijedi državnu promiđbu, ima love kolko hoćeš, samo sitnu preraspodjelu napraviti, ja ću u svom sindikatu isplatiti 300 kuna božićnice, bolje išta nego ništa, drugi sindikat me optužuje da nezakonito trošim lovu sindikata svog, a princip je pola u središnjicu, pola u podružnicu, ak se ne krade u podružnici ostaje za božićnu puricu :P

    avatar

    10.12.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...