Komentari

sunce878.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • smotani

    eto, događa se... nama a ponekad i vama - iskreno, antitalent sam za zapamtiti rođendane... e pa tu fulam totalno i sve ih pomješam...no ipak, neke datume nikako ne mogu zaboraviti......
    a zeleni kvadrat - obavezno gledam priloge u poljoprivrednoj emisiji i jako puno sam stvari isprobao - jako su dobre i... knjigu još nisam kupio, nije mi bilo usput, ali do proljeća ću svakako... oduševljava me način i lakoćom kojom sve izgleda tako jednostavno..a zapravo i je;)
    sretno u pothvatu sa zelenim kvadratom i, lijep ti pozdrav;)

    avatar

    06.12.2010. (22:46)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ Smotani
    Hvala na dobrim željama. Ova ljepota koju sad gledam kroz prozor mala je naknada za čekanje na pokretanje "projekta". Zimu ću iskoristiti za učenje, kako o ozelenjavanju kvadrata, tako i o savladavanju raznih blogerskih caka ( služenje alatnom trakom - podebljavanje slova, iskošavanje istih.... -, a da ne izbrišem tekst, ubacivanje slika i sl. )
    Pozdrav i tebi od mene!!!:)))

    avatar

    10.12.2010. (08:43)    -   -   -   -  

  • smotani

    slobodan sam.... ako ti zatreba kakva pomoć...a moje znanje je dostatno.... slobodno se javi na mail.... bit će mi drago pomoći... ja sam prije...ooo ima sad i pet godina, razbijao glavu, ali i bilo je puno teže;) napredovao je i blog;)))
    a zeleni kvadrat - siguran sam će da baš takav biti;)
    lijep ti pozdrav i ugodan vikend želim;)

    avatar

    10.12.2010. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...