Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • cveba

    ..a jesi mi ucinio vecer, merci !

    avatar

    26.11.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Bila istina, ili SF, najviše mi se sviđa onaj dio o Lepoglavi.
    Samo, malo sam skeptičan. Nije dovoljno svirati kurcu, kak je nosil torbe pune love.
    Barišić, tj, sada Uskok, trebaju to i dokazati.
    Iiiii, lako bi bilo zbuksati Sanadera iza brave, kad bi samo on imao putra na glavi.
    Blog te mazal, njih na tisuće ima putra na glavi.
    Dobra priča. Valjda netko stoji iza nje, nekakvim argumentima?
    Ili samo malo reklame za povećat tiražu.

    avatar

    26.11.2010. (23:33)    -   -   -   -  

  • Marole

    Velkam bek, stari!

    Kako je do nedavno EPH iz broja u broj lizala Sanaderu, jače i od Vjesnika, a sada ga pribijaju..cccccccc

    avatar

    27.11.2010. (00:09)    -   -   -   -  

  • barba

    ovo je samo dokaz da u demokraciji samo grupa gura pojedinca dokle to njoj odgovara, a grupa se moze zvat Hipica ili HDZ, svejedno.

    avatar

    27.11.2010. (02:34)    -   -   -   -  

  • zgstblog

    Ima li dr Ivo kakve papire koji kompromitiraju Jadranku ili npr. Šeksa i smije li mahati njima da se sačuva od zatvora? Ako ih ne smije objaviti, onda mora zbrisati van želi li izbjeći uhićenje.

    avatar

    27.11.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Ako ništa barem ova iznijansirana mafia wars sapunica plijeni pažnju raznovrsnošću likova, dvorskih spletki ,zemalja i nacija ,ideologija ,desnih ,lijevih etc... pa hvala gospodo na ovom Mikas,Mogilevich scenariju za užitak nemoćnih quasi-radnih te dokonih čitača lijepe naše koji mogu jedino to ; napasati oči svježim vijestima sa optuženičke klupe remetinačke. Ostaje misterijem Santoaderov odlazak iz politike i nedorečeno nekakvo naravno učenije ;kao pametni uzde ne puštaju pri pripizdinskim tranzicijama,odnosno Jozo budi i dalje jadranski priljepak kad već nisi sjajni excalibur a praviš se kurvo kako to jesi) kojeg nitko ne može otrgnuti ,ma što god se dogodilo...vidiš li što ti se sada događa i kako si iz priljepka deevoluirao u majmuna jer poslije tebe potop (tvoj).Osobno sam "optimist" i to onaj iz priče (sa iskustvom) pa stoga ćutim u mutnim krležijanskim noćima u kojima isti oni psi laju pod istim onim lampama dakle stari "intuitivni" impuls kako se (čak i u slučaju da se Santoader Remetinizira )Gordijev čvor neće tretirati excaliburom jerbo previše je sve pogurano ,isprepleteno ,previše je tu novca i ovca ,ustvari gomile potonjeg i jednostavno mnogo toga će ostati nejasno ,netko će čak dobiti isplatu ,isplaticu , mediji će kao i obično na kraju utihnuti ,zaboraviti sa pokojim planskim ritmičkim recidivom najnovijih vijesti ,ali sve manje ..iiiiiiiii..i to je to.Psi laju ,a karavana BMW-a prolazi .Tko je ikada vratio novac? I gdje je sve to? I kako? I kakva su nam satisfakcija čak i višegodišnja zatvaranja ponekih.I nama i dalje piše idiots na trenerkama .I uvijek dijele vratna zvona . I od Gilgameša mravi glasaju za mravojede ....ma .

    avatar

    27.11.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...