Komentari

namerequired.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ice Queen

    Baš sam nedavno prijateljici, koja je iz totalno nevažnih ili neustanovljenih razloga bila ogorčena) napisala:
    Dok čovjek ne naiđe na stvarnu, životnu nesreću neće naučiti ništa. Šteta svih kava popijenih, svih razgovora sa prijateljicama kako je popust u butiku trajao kratko, totalno nesvjesni života koji se odvijaju oko njih, nesjesni patnji kroz koje ljudi prolaze, nikad neće cijeniti, niti se veseliti običnim stvarima kao što je povjetarac, zraka sunca, kišna kap. Tek kad počneš osječati veselje takvim stvarima znači da si stvarno u životu prošao toliko da se veseliš onim sitnicama koje drugi ne primječuju zasljepljeni vlastitim idealima.

    avatar

    17.11.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    I post i komentar su u ozračju pitanja: zašto se najveće ljubavi najčešće pojavljuju kada su okružene najvećim nesrećama (ostavimo po strani ljubav dvoje zaljubljenih, mislim da autor posta nije mislio na njih)?
    Ima li nesreća u sebi potencijalnu snagu da iznjedri velike ljubavi ili pak velika ljubav treba imati kontapunkt u velikoj nesreći, e da bi akteri shvatili da je najveća vrijednost života Ljubav. Bilo koja, prema Čovjeku, bilo kojem Živom biću, Prirodi, Svemiru, a da je sve ostalo jedno veliko Ništa!

    avatar

    18.11.2010. (14:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...