Komentari

karmelo.blog.hr

Dodaj komentar (54)

Marketing


  • maestra

    Samo si joj trebao reći da voliš drugu.Ne...tako bi mi žene napravile, jednostavno u sridu! Vaš mentalni sklop je puno drugačiji.

    avatar

    19.11.2010. (19:35)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    ovakav uskopljeni razgovor moze voditi samo uskopljeni mozak..............
    a ti kao ono sve znas..........................................?........................jep !
    OBRI strucnjak od komunikacije od kurca..........i to doslovno............jep !

    avatar

    19.11.2010. (21:30)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    nigdje ne spominjes sto kaze................MAMA..........?

    avatar

    20.11.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    inace kako to nikoga ne bode u oko...da vikendom uporno sutis....hm, hm............!
    u vecernjim satima isto tako....mora biti da te izvjesna prisutnost sprecava u..........jelte.....!
    da je samo znati ko li s kod kuce muva oko racunala......pa ili nemos doci na red.....ili pak....
    nije razumno da se notiraju tvoje aktivnosti na ovoj web stranici....hm, hm, hm..........?
    sto bi li samo ledeni imao reci na ovu temu...?

    avatar

    20.11.2010. (15:34)    -   -   -   -  

  • radoznala mala

    Uf,uf...nemam riječi...javim se uskoro..

    avatar

    20.11.2010. (15:50)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Šteta što je tako završilo,ja sam navijao za Malu. :-((

    avatar

    20.11.2010. (21:42)    -   -   -   -  

  • Ja, Eva

    Hm.... pa i nije tako lose proslo - suzdrzano, rekla bih,....
    Ja bih vikala,... mozda cak i razbila nesto - onako u afektu,... ;)

    avatar

    21.11.2010. (09:12)    -   -   -   -  

  • nataša

    a što reći ... Mala te pročitala, ne ?
    samo sam se nadala da ćeš imati dovoljno muda reći pravu istinu.

    avatar

    21.11.2010. (13:31)    -   -   -   -  

  • ledeni

    ledeni se već dugo nije tak slatko nasmijao... hahhahahahahahahhahahaa... svaki daljnji komentar je suvišan... predidio sam ja to odavno.. sad još samo čekamo da njega anđeo spiči.. . hahahahha

    avatar

    21.11.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hja, Eva, da je bilo dovoljno pogonskog goriva za razbijanje, možda se ne bi niti desilo, ha? Zatvoreni krug....
    Azazaz, samo ovih dana imam važnijeg posla vikendom, srećom...he,he,he...A mama, mama je razočarana, naravno. Svjesna je da joj je možda izmakla posljednja šansa da postane baka.
    E curke, sada ste me zatekle! Baš sam ovaj puta i ja mislio da je najjednostavnije biti iskren, a baš me jedna od vas, odavde, a kojoj prilično vjerujem, uvjerila u suprotno. Da ne spominjem drugu ženu, da je to najbolnije ženi, da sve drugo možete lakše prihvatiti....hja...
    Jezik pregrizao, Ledeni

    avatar

    22.11.2010. (09:46)    -   -   -   -  

  • radoznala mala

    mene samo zanima KADA je Uzbudljivi postao takav..uzbudljivi??jer ako je istinito priznanje nama ovdje da mu je zaručnica priredila ono što je priredila taman prije braka..
    da li mu se srce tada ZALEDILO, pa je i sam odlučio postati takav kakav je sad..u nedostatku ljubavi..iskrene..bezuvjetne: slamati ženska srca....seksati nečije tuđe žene i zaručnice..koje čine svojim muževima i zaručnicima- kojih nema blizu,ono što je njemu njegova tada.
    A mislim da joj je vjerovao i volio ju je...ha "Uzbudljivi"?
    Želiš istraživati žensku psihu, pitajući se,možda, zašto su baš takve kakve su,zašto je neka učinila baš to što je učinila, ili što im je najvažnije u životu?
    Čini mi se da te još uvijek progone duhovi prošlosti..STRAH da ti žena koju zavoliš ne učini ono što ti je jednom jedna učinila koju si jako volio i vjerovao joj.. ..
    Ti si u stvari zaledio svoje srce,od straha da te ponovo ne boli, jer biti ostavljen i razočaran u ženi koju ljubiš uistinu boli..a ta ljubav nema veze sa seksom...
    Žena koja iskreno i duboko ljubi muškarca nikada neće otići s drugim u krevet, ili će otići s njim - onda kada ga voli i gaji prema njemu osjećaje,ako je normalna,naravno.
    Ne računam psiholabilne,bezkarakterne,ugrožene-prostitutke i druge slične,njihovo duševno stanje je ionako oštećeno,takvu ionako nebi nitko za ženu.A "TREBA IMAT DUŠU...",zar ne?
    Ovisnosti, razno razne vrste, su zamjene za ljubav..pa možda je i to što činiš tvoja ovisnost...
    Da se ta tvoja Anđelica nije vratila, Mala ne bi izvisila,ovako..si sve žrtvovao u zamjenu za ovisnost,iliti strah od gubitka, ljubavi...
    Anđeo ti više odgovara,voli se seksati sa tobom,sviđaš joj se sigurno,ali želi li žrtvovati svoj komoditet tebi za ljubav?Ili, ti ne želiš ništa-kažnjavajući sebe možda iz nekog razloga zbog nečeg...???Ili si sasvim zadovoljan živjeti tako, sam, sa svojim duhovima prošlosti?
    Teško se osloboditi od neke svoje ovisnosti...jer dok je čovjek ovisan..ne može razmišljati slobodno...ne boli ništa iznutra...
    Žalim Malu, i Tebe...i svih nas kroz vas, jer svi smo mi dio cjeline,koja se raspada, i sve skupa,čini mi se ide k vragu u susret.

    avatar

    22.11.2010. (10:31)    -   -   -   -  

  • radoznala mala

    U redu je što si bio iskren prema Maloj,naravno,nisi bio baš 100%,ali...Ja cijenim iskrenost i otvorenost, i to je isto način poštovanja prema nekome

    avatar

    22.11.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hm,hm, hm...Radoznala, moja, sve je točno što kažeš, samo mislim da nije ništa tako crno bijelo, isključivo, da je sve zapravo beskrajan niz nijansi sive. Sve utječe na nas, i svi, pa se mijenjamo, drugačije vidimo i razmišljamo, reagiramo, vjerujemo bezuvjetno u sve manje pojava...pa i ljudi!
    Nakon ovoliko godina, koliko god ti možda ružno zvučalo, ja više uopće ne vjerujem u velike, bezuvjetne i nepromjenjive stvari. Sve sam sigurniji da su to iluzije koje smo si smislili, iskonstruirali, a da bi se osjećali nerealno sigurni, da bismo si zamislili neki oslonac u životu, olakšali svakodnevnicu. Nekako je ljepše vjerovati da postoji nešto što se NIKAKO neće promijeniti, što god činili ili propustili učiniti, ili što čine drugi ljudi, pa makar to ne mogli objasniti, niti smo zapravo ikada iskusili.
    Drugim riječima, mislim da griješiš što stvaraš ultimativne veze između pojava i događaja, te zatim izvlačiš OBVEZNE zaključke. Puno je više slučajnosti u igri, od hormonske slike, rasporeda zvijezda, novca, duševnog stanja, slučajnih susreta, trenutačnog znanja i iskustva....pa se desi što se desi. A iduće minute ili dana se više ne bi desilo, nikada ne bi. Što je kontradiktorno tezi o velikim stvarima, reperima, koji sudbonosno skreću naš život. Puno sam uvjereniji da je riječ o nizu sitnica....
    Tako i Ljubav o kakvoj zboriš. Mislim da je to samo iluzija, nešto što rado utvaramo! U stvarnosti je riječ o nizu lijepih sati i dana, od upoznavanja, planiranja, želje, realizacije, međusobnog zadovoljavanja, šala, humora, mentalnih "sukoba", zajedničkih interesa, zajedničkih projekata....koji nam naprosto ispune život....ili ne! Ili na neko vrijeme, duže ili kraće.
    Pokušaj maknuti nostalgiju i maštu sa svih velikih ljubavi, svojih, ili onih za koje znaš. Ili su nerealizirane, pa egistiraju zapravo na bazi čistih pretpostavki, kako bi bilo da je bilo, što je moglo biti, i slično, ili su se lagano gasile, prelazile u rutinu, ili koji od eufemizama, poput prijateljstva, poštovanja, ekonomske međuovisnosti i slično. A činjenica je da nismo s nikim pošli radi toga, dapače iz posve drugačijih razloga, Samo nam se često ne da to priznati i mijenjati, pa pristajemo na manje i drugačije. Ali nemojmo se praviti ludi da smo to doista željeli ili planirali, da ne bismo željeli stalno istu količinu strasti, osobite energije i želje, da ne bismo željeli biti u paru u iskonskom smislu.....
    Tako i moja zaručnica, ona je i danas posve uvjerena da me je jako voljela, udala bi se tada za mene i sigurna je da bi to bio dobar brak. Da ja nisam saznao, a baš nije imala sreće oko toga, možda je moglo tako i biti, ako je njezina priča točna. Da je njezin bivši odustao, bio malo drugačiji čovjek...da je manje dramio... Samo da tada recimo nije imao auto, baš toga dana da mu se pokvario...svašta nešto da je bilo samo zrnce drugačije, ha?!
    Sitnice, sitnice, niz slučajnosti....i nešto nečijeg truda nekada...ili izostanak toga, nečijih naoko sitnih pogrešaka, slikovito nekoliko kapi u istom trenutku i eto ti rijeke....tako nekako!

    avatar

    22.11.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • lasica

    Zamisli situaciju da si jo rekao cjelu istinu dobila bi slom živaca bar si je spasio od toga,i ovako je na pola snaga.Čim prije shvati,prihvati situaciju nekako prožvače i ispljune to, krene dalje,mlada je,život je pred njom,bogatija za jedno iskustvo, tim bolje za nju.

    avatar

    22.11.2010. (16:09)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pa da, kažem, Lasice, tako sam savjetovan iz prve ruke. I logično je, tako je i nama, sve je bolje nego biti pobijeđen od drugog muškarca! A ona, ja sam doista siguran, uopće ne pokušavajući smanjiti svoju sebičnost i razloge, treba imati šansu naći nekoga od koga će joj srce htjeti iskočiti iz grudi! Zar ne?!

    avatar

    22.11.2010. (17:55)    -   -   -   -  

  • nataša

    aaaa jooooj, kad vidim kako si velikodušan od brige prema Maloj, sve me nešto oko srca stegne ! :-PPPPP
    ona je još valjda premlada, ali, naučiti će: kad ti muškarac kaže da nije dovoljno dobar za tebe, da je on kriv jer nije upalio iskru u tvom oku, da si zaslužila imati pravog muškarca od čijeg ćeš pogleda zadrhtati ... gotovo UVIJEK je u pitanju druga žena !
    čitam tvoja opravdanja i sve mi smiješno ... nije važno koliko godina imate, fore su vam uvijek iste :-))))))

    avatar

    22.11.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • Perlica u zemlji čudesa

    kako me ovo podsjetilo na nešto u mom životu :)

    avatar

    22.11.2010. (19:07)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Pitanja? Kakva pitanja...pa je mi prilično svejedno, i sasvim, nisam s tobom odlučila živjeti radi toga da me redovito sexaš, niti to brojim, a niti mi nedostaje. Uopće ne razumijem kako tebi može nedostajati, je li ti misliš da se drugi češće od nas sexaju?! Malo bi se prevario....

    Nemoj opet s tim, za Boga miloga, pa nismo svi isti, a i kakvoga smisla ima da me moji đaci vide da se vodam za ruku. I to s nekim tvojih godina, pa to je malo smiješno!

    Pa da, veliki zavodnik sve najbolje zna, što treba ženama i koliko! Trebao si mi napisati priručnik, da vidim mogu li se uklopiti...unaprijed!

    Dok jesam...dok sam bila..Friška piletina, ha, kako kaže moja ravnateljica...

    A za stanarinu da ti se naprćim dva-tri puta dnevno, onako, bez obaveza, ha?! Kada svratiš i ako ti slijedeća ne bude davala dovoljno...

    a samo razgovaraš, ha, majmune, budalo, kako te mrzim....i sebe još najviše!

    Eto potrudila sam se izvaditi ono što me nasmijalo..Moram priznati da sam mnogo puta imala svađu sa svojim mužem ali da mu baš toliko sočnih riječi kao tebi Mala nikada nisam rekla.... Znaš najviše mi se dopada ono zvat ću Dunju.... i tvojih godina...

    avatar

    22.11.2010. (21:09)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ha...svi ste isti...
    Maloj želim, iz sveg srca, da pronađe onog zbog kojeg će joj srce lupati tam-tam, i koljena klecati pri svakom pogledu, i bla-bla....
    Za tebe sam zabrinuta. Godine idu...

    avatar

    23.11.2010. (08:52)    -   -   -   -  

  • nataša

    a jeste se svi za godine uhvatili ?! :-))))
    pa čovjek ima 41 godinu ! nikad mlađi i u boljoj formi neće biti ! :-)))))
    još desetak godina može kako hoće, a onda će shvatiti da mu je vrijeme da se smiri i naći neku kojoj nije do seksa. HAPPY END ! :-))))))

    avatar

    23.11.2010. (09:36)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Tehnologija ide naprijed golemim koracima, Nato moja, dakle nadam se 20 godina....Kada ste nam u centru Svijeta, pa dakle i razlog za skoro sve! Tako da nije teško pogoditi....
    I ja joj želim, naravno i sebi, Mamice!
    Malko smo zločesti, Princezo, ha?!

    avatar

    23.11.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • ledeni

    a kaj se mama brine?? pa i anđeo ima Pič.. može i ona donijet na svijet nasljednika... pa di piše da se anđeo neće i nemože rastati... ovaj njezin je ionako preko bare.. tak oda se brak ni ne konzumira... svi preduvjeti za heppy and između uzbudljivka i anđela su tu... na njima sad sve ovisi..

    avatar

    23.11.2010. (11:11)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    znaci definitivno si spal na gospoju fufu...........!
    sto ju je objektivno gledajuci sprecavalo da se vec dosada rastavi......???
    dalo se shvatiti da ste ti i fufica nekako istih godinica....!?.....znaci trebate pozurit....!
    njen satic je na krajnjem odbrojavanju....tiki, tiki, tak............tak.....taaa....aa....kkkk....k......nestalo.....!

    avatar

    23.11.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    E, Azazaz, kako bi ja volio znati ikoji logičan odgovor na to pitanje, prihvatljiv.....Bolji od prekasno je i nije nam bilo suđeno.....Opet, to je njezin izbor i vrlo je nezahvalno suditi o tuđim motivima, koliko god se nama, u našoj glavi, ćinili nelogičnim, pa... Jasno je ponudila na početku, pa i uvijek, što može dati.

    avatar

    23.11.2010. (13:04)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Nisam Uzbudljivi no ovaj tekst, najbolji je od svih do sada... I samo još pokušavam zamisliti tvoj a i njen izraz lica.... Samo da znaš bez obzira na tvoje isprike ona je istinu vidjela u očima, jer oči ne mogu lagati ne kada se radi o ljubavi i sexu))

    avatar

    23.11.2010. (13:08)    -   -   -   -  

učitavam...