Komentari

kvarner-ds.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • frizer

    Ljepo izgleda fasada,meni počinju u petak.Na klupčice i ja mislim staviti isto tako okapnicu a ono sa prozorima i lajsnom mi nije skroz vidljivo na slici al ću razgovarati sa svojim izvođačem.Dogovorili smo se granulaciju 2-2,5...malo grublju.Uglavnom jako mi se sviđa izgled fasade al boja eh to je uvijek problem ....nikad neznaš dok nije kasno,bar u mnogim slučajevima.
    Pitao bih te za podno grijanje ,kolio si ti odzračivao podno odnosno majstor ,krug po krug i dali i sad još uvjek čuješ odzračnike ,s obzirom da je dosta krugova i metara.Ili si ti stavio još kakvu pumpu dodatnu?
    Kako i zadovoljan sa grijanjem,volio bih čuti koji komentar.
    Pozdrav.

    avatar

    03.11.2010. (23:01)    -   -   -   -  

  • damster

    I moja je granulacija 2 mm. Slika dole u sredini je spoj fasade i stolarije sa lajsnom. Što se boje tiče donje slike su sadašnje stanje. Svakako potamni kako se suši (sa tim računaj). Moja boja sa uzorka ( obavezno traži da ti naprave uzorak na cijelom komadu stiropora prethodno pregletanom i u istoj granulaciji) nije ista izvedenom stanju! Uzorak ono što smo htjeli (baca na narančasto, a kada su navukli na zid ispala je roza). Proizvođač boje nije priznao garanciju jer je rekao da je to unutar tolerancije za tu boju (iako je priznao da to nije to, zato je i ponudio novu količinu boje gratis), ali kažem kada se posušilo druga priča. Podno se odzračivalo u tri navrata (krug po krug) i to traje cca. sat vremena. Što se tiče grgljanja (ako si dobro odzračio) to možeš riješiti brzinom pumpe. Moja ima tri brzine tako da se i time možeš poslužiti. Kod mene se ne čuje nikakakv zvuk. Što se tiče grijanja zadovoljan sam! U kući je namješteno na 23 stupnja (dan i noć zbog beba), a potrošna topla voda je trenutno namještena na 43 stupnja. Trenutno pripremam post o Althermi i svim detaljima. Najniža temperatura je do sada u par navrata bila 5 stupnjeva i sve radi OK. Uskoro više.

    avatar

    04.11.2010. (08:19)    -   -   -   -  

  • Bepo1606

    Čestitam prije svega na prinovama.Pa na novom lijepom domu.Stvarno si se potrudio od početka do kraja.Sad kako priču privodiš kraju daj i završnu kalkulaciju za gradnju ako možeš.

    avatar

    04.11.2010. (11:34)    -   -   -   -  

  • Boris

    Fasada je ispala odlično. Ja sam se jućer našao sa tvojim radnicima i ako ne budu preskupi mogli bi u gradnju kroz mjesec dana.

    avatar

    06.11.2010. (20:11)    -   -   -   -  

  • damster

    Nadam se da ćete se dogovoriti! Ako bude trebalo što pomoći reci :-)

    avatar

    07.11.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej
    Super izgleda boja:) može pitanje kolko je koštalo sve skupa (mislim po metru sa adom i materijalo i coklom) znači full cijena jer ja isto mislim stavljat 10 cm stiropor, ist opitanje i za frizera:))??

    avatar

    09.11.2010. (16:15)    -   -   -   -  

  • frizer

    196 kn 10 cm/m2 sa silikonskim završnim slojem cijena je preko računa sa PDV-om.mogu ti i slike poslati kad bih vidio mail na tvom blogu o zagorskoj kući?

    avatar

    10.11.2010. (07:30)    -   -   -   -  

  • damster

    Mene je došla 205 kn/m2. Cijenu su malo digle letvice oko prozora, sidrišta za nadstrešnicu i činjenica da nemam cokl već je prvi (niži) red od 10 cm stirodura

    avatar

    10.11.2010. (09:55)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej
    hvala na odgovorima:) cijene mi izgledaju super jer ja sam dosta gledao i najbolji mi je ispao 215 kn po m (što je žalosno jet znam kolko ga materijal košta) doduše ja bih akrilni sloj.
    Evo maila: mbsilmarion@hotmail.com, pa ako nije problem neki kontakt vaših izvođača, slike i eventualno probleme na koje bih morao pripaziti:)

    avatar

    10.11.2010. (11:27)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Opći dojam je za pet! Stvarno impresivno. Što se tiće detalja oko fasade neću komentirati jer mi je to još daleko pa nisam puno u tome, a što se boje tiće to je stvarno tko kak voli, a vjerujem da je teško donjeti odluku kad imaš hrpu sličnih nijansi, a ne možeš ni procijeniti kak će to ispasti na kući.

    avatar

    12.11.2010. (11:04)    -   -   -   -  

  • topolina

    Upravo sam završila s čitanjem vašeg bloga! Najprije sve najljepše čestitke vama i supruzi na prinovama, te čestitke na svemu ostalom...!!!

    avatar

    08.01.2011. (19:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...