Komentari

frogbros.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • xx

    Iskreno danasnji hororci se i ne mogu pohvaliti bas nekom kvalitetom bili oni nekakve paranormalne tematike ili pak gore(koji je iz meni nepoznatih razloga jako popularan).Vecina hororaca koji se snimaju je gore,sto nije cak ni strasno vec sam morbidno,cesto komicno,glupo i naivno.Glavni akcent je na sakacenju a ne na nedajboze radnji,tekstu ili mozda cak dare I say izazivanju straha.A o ovim ostalima da ne pricam,glupost nad gluposcu.Inace obozavam hororce,nisam im ne znam kako predana ali ih volim gledat...no u zadnje vrijeme se jednostavno nemre nac nis dobro.
    Slazem se sa tvojim iskazivanjem nezadovoljstva radi licemjerja i dvostrukih mjerila koje okruzuje horoce.

    avatar

    03.11.2010. (20:20)    -   -   -   -  

  • xx

    A da podkrijepim ovo sto sam gore navela o danasnjim hororcima primjer : Mada ne volim ista gledat u kinu nekako sam zavrsila gledat posljednjeg egzorcista.Nakon scene s mackom nisam se mogla prestat cerekat a nisam cak bila ni napusena.Sve od tad pa nadalje je bila komedija,u biti po dosta toga je bila komedija od pocetka.Eto taj film je savrsen pokazatelj kako danas nema kvalitetnih hororaca.Mislim ok,ja imam pomalo visoke kriterije,i ljudi ne vole samnom bas gledat hororce(jer ako je glup onda se lomim) al neka doza kvalitete mora postojat.

    avatar

    03.11.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • theenergyfield

    Konačno netko i o hororima :)!
    Ma da, danas nema više pravog horora (ili sam ga ja negdje ispustila ;))... Sve se svodi, tipa Saw, na morbidnost ili paranormalno (Par. aktivnosti, Susreti 4. vrste, etc).
    A možda sam i pomalo sentimentalna, ono što mi je nekada dizalo adrenalin,danas mi se čini kao razrijeđen sirup od maraske ;). Pogledam Freddya i umirem od smijeha. Ono što me je nekada ljepilo za stolicu, danas me dobro zabavlja. Ne znam kuda je nestao film Parazit, iz nekih tamo 80-tih? Egzorcist i sl. pogledam da razbijem svakodnevnu rutinu, imaš pravo xx, i mene nasmije ;)...
    I te nekrofilične nebuloze... ljak!

    avatar

    03.11.2010. (20:59)    -   -   -   -  

  • slimps

    ...meni jbt žao Mansonove Phantasmagoria-e...
    http://www.horrorhr.com/mansonov-phantasmagoria-otkazan /#more-8811
    ...seronje...

    avatar

    08.11.2010. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...