Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Zohar

    Preporučujem poslušati/pogledati i Klapu Iskon - Zemlja.

    avatar

    19.10.2010. (06:07)    -   -   -   -  

  • Zohar

    Dobro da nitko nije skuzio da sam napisao tri godine druzenja, a ne dvije. :)

    avatar

    19.10.2010. (20:39)    -   -   -   -  

  • iVsha

    E, vidim da te pere neljudica - to je ono kad uživo ne vidiš dovoljno dragih ljudi i prijatelja pa moraš po hladnom i mokrom trčat sam i pitat se što ti sve to treba :) Al izdrži još malo, sad će Ljubljana i druženje na kvadrat, a i pečalba neće trajat vječno pa ćemo se prije (rađe nego poslije) lovit po Medvednici :)

    Da ne bi ispalo da solim pamet i pričam u prazno - upravo sam sa dvojicom prijatelja otrčao brdsku trening rutu od nekih 13tak km, koju inače obično radi treninga trčim sam. I preporodio sam se - neusporedivo je trčat ma i 1km sam po najljepšoj stazi i isti taj u dobrom društvu.

    A kao zadnje motivacijsko podbadanje - tvoje "sveto ime Žooohaaaar" se najviše spominjalo kao onaj zakon lik koji piše super blog i od kojega se da puno naučiti, čak i sad kad ga je malo čopila kriza pa nešto mulja, a ono će razvalit Ljubljanu samo tako!

    Tak da glavu gore i puno pozdrava od tvoja najzagriženija 3 "cheerleader-a" uz borbeni poklič "Nismo lijepi al smo zato tak glupi!" :)

    avatar

    19.10.2010. (22:27)    -   -   -   -  

  • Zohar

    Iako ima trkaca na stazi, pocela me je "nagrizati" ta usamljenost u gomili. Obicno sam otporan na takve stvari i trcim za sebe, ali vjerojatno stjecaj vise okolnosti je doveo do ove "depresije" i gubitka motivacije. Hladno je, kisa je, brzo padne mrak i sve to utjece na moje stanje. Volim trcati po mraku, ali ne uvijek. Cijeli niz okolnosti, ukljucujuci i stagnaciju, izostanak necega sto ja percipiram kao uspjeh.
    Rado bih se prikljucio nekom drustvu, ali ....

    Hvala na komplimentima, daju snagu za nastavak i spoznaju da ne pisem samo za sebe.
    I krize su dio zivota, bas kao promjena godisnjih doba, Jesen, zima, da bi moglo doci proljece i ljeto. Stvar je u tome da ih se ja ne sramim i da ih otvoreno pokazujem, bas kao i radost. :)
    Glede Ljubljane, idem bez ocekivanja, pa cemo vidjeti. Davati nekakve prognoze za trkaca pocetnika je vrlo nezahvalno na ovim dugackim distancama.

    Pozdrav cheerleaderima, gdje god bili.

    avatar

    20.10.2010. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...