Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Ali dražeN :)

    Istina ti neće odgovoriti, osim ako ne uspiješ dostatno utišati ego, a to je vraški teško, i veliko je pitanje treba li ti to uopće. Povijest ljudskog roda je usavršavanje prikrivanja istine, prvenstveno pred sobom samima. Ne treba nama istina, treba nam ljubav, do te mjere da je proglašavamo jedinom istinom, a tko bi ga znao, možda i jest baš tako. Hajde, budi mi dobro i uživaj u životu. Imaš ti još puno toga za reći, a uvijek će se naći i putnik namjernik da te posluša, jer znaš, gotovo da je izvjesno da ništa nije baš skroz slučajno.

    avatar

    18.10.2010. (23:45)    -   -   -   -  

  • ludlud

    "Da, postoji Uski Prolaz., postoji put onkraj dobra i zla. To je onaj put za koji misliš da nije, osjećaš da jest, ali ne znaš da osjećaš."

    Pa sad ti vidi... ;D

    avatar

    19.10.2010. (00:42)    -   -   -   -  

  • smotani

    Prijatelju.. .sa svojim racioanlnim razmišljanjima, tolikim predobrim analizama - iskrenim i od srca - siguran sam - uvijek ćeš vidjeti istinu!
    drži se...i lijep ti pozdrav :) i kako si rekao u prethodnom postu
    "Svaki na svom putu, a zapraf svi skup zajedno…. :) "

    avatar

    19.10.2010. (08:52)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @, ali ... - Trudim se načinom svojim i kao da trudom tim mijenjam sebe, a ta promjena jest ukaz puta. Dobro reče ono o ljubavi. Kao da vidim da ona jest sjedinjenje, a time otklon od razdjeljenosti u kojoj uvijek podosta toga nedostaje. U životu to nedostajanje jest ono što vodi. Kao da vrijeme, poput neke rupe, vodi životom ka sjedinjenju. Kao da vidim, a vidim da baš i ne vidim savršeno i time i dalje putem idem, i kao što kažeš, osjećam da još toga čeka vrijeme svoje, da rečeno bi bilo. To je, kao što također spomenu, jest određeno kao nečim.
    E, a to zadovoljstvo putem jest spoznaja ljubavi kojom sve jest na putu životnom.
    Svako ti dobro želim ... :)
    @ludlud - Zbog slabijeg vida rijetko šećem blogovima, skoro nikako, ali podsjeti me, da tebi navratim. Imaš zanimljiv pristup.
    Kažeš put onkraj dobra i zla. Dobiva se dojam da se treba isključiti da bi se onkraj onkraja biti moglo. Pitam se može li se i bez isključenja. Tada kao da nisi, a jesi. I to je zanimljiv pristup. Uživaj i svako ti dobro ... :)
    @smotani - Da, jer putem raznolikosti jest ta Istina koja doziva dušu i srce. Okrenuti njoj nalazimo put dobrote. Svako ti dobro prijatelju ... :)

    avatar

    19.10.2010. (09:04)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @# Blukrecia Divergenta - To sam i ja mislil, al sam videl da to ipak ja samo mislim. Morti sam istinu i zmislil. Moglo bi se odmah na pitanje o istini postaviti pitanje: 'A kaj to je?' Pa ak onaj kaj pita hoće pbjasniti, onda onak u čudu reči: 'A tak ti to misliš.', i odmah reči: 'Pa to je to kaj si rekel.'.... :)))

    avatar

    20.10.2010. (11:51)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    samo si uzmi sliku koju želiš, jesi li se pronašao na ovoj slici gdje ekipa igra go ?

    avatar

    25.10.2010. (22:03)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ak dobro vidim, vidi mi se samo vrh glave. . Redovno imam oči blizu ploče zbog slabijega vida, pa ako sam iza, skoro da me se ne vidi. Staviti ću dvije tvoje slike umanjeno i dijelom u dva slijedeća posta u go-blogu. Hvala za slikice. Svako ti dobro ... :)

    avatar

    25.10.2010. (23:16)    -   -   -   -  

  • gustirna

    sve ju je teže vidjeti, svima nama.

    avatar

    26.10.2010. (14:15)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    samo je jedna i jedina...pa ćak i ak se napiješ....istina ofkors...Mladen pozdrav tebi i junioru...

    avatar

    26.10.2010. (18:08)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @gustirna - Možda je ne želimo priznati. Ak je tak onda je i to istina. Čudno je kako je ona uvijek tu, jedino se mi pravimo ko da smo netko. Svako ti dobro želim. ... :)))
    @Rib@rnica - Je Franc, tak je, kak got zemeš. Nekaj drugo je da svakom drukše zgledi, a saki bi štel da bu po njegvom.
    Mali aja, pa bum mu zutra rekel da ga striček Franc pozdravlja, a tebe, Šnajdericu i sineka lepo pozdravljam ... :)

    avatar

    26.10.2010. (18:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...