Komentari

crapper.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Mrtvi

    Sviđa mi se tvoj nihilistički poriv za konačnim krajem svih "wanna be american rich and anal rape the shit out of the stupid folks" stav. Jer pokrivanje medijskog prostora sa ovakvim "kurčinama" od pjesmama, zaboli moj čmar. Drago mi je da si se vratio, agresivniji, odlučniji i detaljniji, poput Columba secirajući ovo kriminalno zlodjelo... Nastavi tim tempom, i jednom za mene opali po našim filmašima, jer zbog njih koristim FAKTU na dnevnoj bazi! Pozz i do sljedećeg puta, tj. ako si ne učinim uslugu i oduzmem život in thid "God forsaken mindfuck country" gdje nas političari jebu, a estradnjaci svršavaju u nas!

    avatar

    10.10.2010. (18:22)    -   -   -   -  

  • krvarim iz nutra

    Prvi put čitam ovaj blog, ali vjerojatno se pretplaćujem do daljnjega... Naime ova me tema zadesila poput bumeranga ispaljenog iz kurca stoke, koju sam davno prije upoznala... Naime riječ je o jednom našem estradnom pijevaču, koji me davno prije pošteno sjebo... Ko mlada cura puno sam izlazila po lokalnim diskotekama... Uglavnom da skratim priču, upoznala sam prilikom jedne gaže člana dueta Tina I Nikša, simpatičnog momka Nikšu... Frajer nije neka ljepota, al jebiga realna sam, tad mi se jebalo žešće, a frajer je tu noć bio simpa... Uglavnom frajer me napumpo i nakon nekog vremena ja sam ga pozvala na cugu da mu pojasnim situaciju... Dugo me kao prvo izbjegavao, a onda smo se jednom našli i sjeli na kavu... Na kavi smo se brzo dogovorili za abortus... Farjer mi se nažalost i tada učinio simpatičnim i opet me izjebo i to na stražnjem sicu moga mercedesa, kojeg mi je stari kupio za 18 rođendan... Da imala sam love i da abortus sam si sama platila... Uglavnom nekoliko tjedana smo se nalazili, čak sam mu dala i u guzu... Frajer mi je tad predzadnji put kad smo se našli počeo pričati kako mu izlazi novi album i kako nema para da zatvori konstrukciju, i da ako ne nađe sponzora ništa neće biti od hit pjesme koju je tada s ljubavlju napravio... Ja naravno naivna, i tada još bogata tatina curica, uzela sam 3000 eura sa svoga računa, na kojeg mi je tata uplačivao lovu i odnjela mu na naš kako se to kasnije ispostavilo posljednji spoj... Prije nego što je uzeo novac, još me nabrzaka opalio u dupe... Uglavnom toliko o analnom zlostavljanju ( upućeno depresivnom tipu imena Mrtvi...) Ja sam sada oženjena mlada mama, sa JEBENIM brigama kako prehraniti vlastito dijete, muž mi zarađuje bijednih 3500 kuna, ja bar 5, a moj otac, pokoj mu duši, nažalost preminuo od infarkta, zato što je bankrotirao na početku krize a ja skupa s njim... Svakog depresivnog dana krvarim iz nutra, od muke, neimaštine i životne nesreće koja zadesi mene i moju obitelj, i samo ponekad, ponekad kad mrtva umorna vozim doma počujem staru hit pjesmu Tine i Nikše " Za sva vremena" koja sam ja nekad davno skupo platila...

    avatar

    10.10.2010. (19:22)    -   -   -   -  

  • krvarim iz nutra

    Ja se ispričavam za ovaj lažni komentar od malo prije, ipak je ovo crapper blog... Naravno da to nije istina, čak nemam ni dijete a niti sam ikada bila na koncertu tine i nikše, jednostavno sam bolesna i volim izmišljati priče... HOW SICK IS THAT!

    avatar

    10.10.2010. (22:29)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    ...ovo je jedna od, ako ne i najbolja izmišljena priča koje sam čuo, pozvao bih te da radiš u redakciji, ali nemam redakciju...

    avatar

    10.10.2010. (22:53)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    e jesam se nasmijala... pa naravno da je loše, kako ne bi bilo loše kad je koma...

    avatar

    11.10.2010. (13:21)    -   -   -   -  

  • anonimni konj

    kakva pjesme... jaoooo.... e sad sam tek postao svjestan koliko mladen burnač vrijedi našoj glazbenoj sceni.
    da ne pratim tvoj blog nikad ne bi došao u dodir sa ovim megahitom kojeg bi se sramio i klinac u vrtiću...

    samo tako nastavi ;)

    e da, uzmi ovu "krvarim iz nutra" da nabaci pokoji tekst ;)

    avatar

    11.10.2010. (20:59)    -   -   -   -  

  • Dunja

    Jedna od ljepših stvari koja mi se danas dogodila je spoznaja da ovaj blog još uvijek postoji, i ne samo da postoji, već se i redovito apdejta. Svaka ti čast! Čitala sam te prije nekoliko godina redovito, ne znam jel se sjećaš "mahatme" i glupih tinejdžerskih izdrkotina. E, to sam bila ja. Drago mi je da si još uvijek tu i pišeš; kvalitete ne nedostaje, a bome ni kvantitete. :) Pozdrav iz Varaždina!

    avatar

    11.10.2010. (21:00)    -   -   -   -  

  • Neverin

    u Opatiji je bio tbf i edo maajka a predrupa connect????????????? i mogu ti reći da si uspijeli uništiti sve tako da sam otiša mrtav pijan spavat u autu u nadi da zaboravim na njih.. sve do ovog trenutka kad sampročitao ovo i vratio si mi ih u život..

    i zato ti more hvala

    avatar

    14.10.2010. (19:59)    -   -   -   -  

  • Cocaine Diva

    nikad nisam slušao connect, jer ne volim tu vrstu glazbe i jednostavno mi idu na kurac takvi preserantski reperi.

    eto što ti hrvatska glazba nudi. ipak, najžalosnija je stvar da to ekšli netko sluša ...

    da, i htio sam dodati da me nekako malo oči bole kad čitam ovaj blog. vjerojatno zbog jarke boje slova :S

    avatar

    14.10.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • Piton007

    Isuse koji je to trash... barem sa ponosom mogu reći da nikad nisam slušao te wanabe gangstere :((

    avatar

    15.10.2010. (15:05)    -   -   -   -  

  • Filip Fuchs

    :)

    avatar

    16.10.2010. (01:46)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    joj..kak ti se da?:)) al neka...

    avatar

    17.10.2010. (14:39)    -   -   -   -  

  • Aries

    Fenomenalna mašta. Možda se ponavljam komentarom, ali to samo potvrđuje da to doista mislim.
    POzdrav

    avatar

    27.10.2010. (08:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...