Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sanja_45

    Kad je N. Ivanković o tome govorio, onda su ga pobrisali i dobio je jezikovu juhu. Još nismo ušli u Uniju, a ližemo im rit prije vremena i prije svih ujedninjenih sanitarnih propisa. Nisam sigurna u mliječne proizvode koji stoje u pokvarenim frižiderima ili na paletama u velikim trg.centrima da su sto posto ispravni i zdravi.

    avatar

    04.10.2010. (13:32)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Vjerujem da na eko-sajmu nije bilo rashladnih uređaja ili?

    avatar

    04.10.2010. (13:34)    -   -   -   -  

  • turimti

    ne vidim ništa loše u zakonu koji traži bolje sanitarne uvjete za prodaju sira & kajmaka.
    problem je što se kod nas u svakom zakonu traži rupa, a ne njegova primjena...bilo je vremena da se spremno dočeka taj dan. u splitu su na pazaru žene nabavile rashladne uređaje na vrijeme...

    avatar

    05.10.2010. (10:28)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @sanja_45: Nenad ivanković je zasluženo propao na izborima, jer hrvatski narod ipak ne voli profašističke desne ekstremiste. S ovom temom to nema ništa.
    @turimti: Slažem se, jasno da je bilo dovoljno vremena. No vjerujem da ni u Splitu nisu prodavačice same kupovale rashladne uređaje, nego je to dužnost tržnice, da osigura. S druge strane, može se opravdano pitati da li je to stvarno nužno, osim eventualno par mjeseci ljeta kad su visoke temperature. Da su proizvodi nekoliko sati vani, vjerojatno nije veliki rizik. O tome se moglo diskutirati prije dvije godine, kad su zakonske odredbe donošene, ali kod nas se nikad ne diskutira o zakonima koji se donose. Napšiše ih neki birokrat u ministarstvu, prođu lako Vladu i Sabor ako se baš neki važni lobi ne usprotivi, i onda se svi čude kako su zakoni loši, neusklađeni, nesuvisli. To je problem nedostatka "aktivne demokracije", prva točka u programskim načelima Zelene liste.

    avatar

    05.10.2010. (10:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...