Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • -Delena

    Drago mi je zbog tebe! To je sigurno veliki uspjeh... a biti će još puno i izazova i uspjeha i oduševljenja!

    avatar

    02.10.2010. (18:09)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Blago tebi, ja živim u manjem gradu, pa nemam gdje plivati, osim po dosadnim ulicama i svom vlastitom mozgu. Ti jako vodiš računa o sebi i to je super, a vodiš računa i o drugim ljudima. Kad su skolioze u pitanju, niko na Balkanu nie napravio bolju stvar nego ti sa ovim blogom. Kad su u pitanju neke druge bolesti, postoje udruženja, pa se ljudi uvežu i razmijene iskustva. Međutim, skolioza je tako rijetka da je udruženja moguće formirati osim u jako velikm gradovima. Ostaje jedino internet da nam pruži osjećaj da nismo jedini na svijetu.

    avatar

    03.10.2010. (17:00)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hvala hvala! ako pomaže super. meni je puno pomogao!!! zato hvala svima što komentiraju i dijele svoja iskustva, dobra i loša raspoloženja. SUPER STE!!!

    avatar

    04.10.2010. (12:27)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    joj delena, to mi je uvijek bio san. ne mogu vjerovati kako se to spontano dogodilo :D hvala ti! te male svakodnevne pobjedice nas mogu tako usrećiti. i tebi to želim!!

    avatar

    04.10.2010. (12:30)    -   -   -   -  

  • Danči

    Bravo ex-skolioza !!! I ja sam ima nekih mjesec dana na bazenu. za sve one koji žive u Splitu ili okolici nek se jave znam savršeno mjesto za plivanje, nema gužve što je najbitnije. A sad jedno pitanje , da li neko zna neki link gdje se mogu vidjeti vježbe koje se rade u bazenu , ja sad trenutno svaki put kao zagrijavanje radim vježbu stupanja ( kao u vojsci ). Odem povremeno i na power plate ali sam čula da treba točno znat koje se vježbe mogu raditi na power plate-u. Ako iko išta zna nek se javi!!! POZZZZZZZZZZZZZ

    Danči

    avatar

    21.11.2010. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...