Komentari

mi-gradimo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kockica

    drago mi je da sve ide ok, ali stvarno ne vjerujem za situaciju s HT-om...koji bezobrazluk. nije ni cudo da ljude idu manjim tele operaterima, izgleda da su svi bolji od njih.. super ti izgleda ova galerija dolje, kako si to napravio? ima neki program?

    avatar

    20.09.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Poanta sudjelovanja instalatera od početka građenja je da se izbjegnu sva dodatna štemanja i rušenja i da se svi usaglase, ali eto tvoji to očito nisu shvatili. Tražih ih nekakav plan kako su zamislili postaviti instalacije pa se konzultiraj s izvođačem ili nadzornim pa da spriječite ove situacije u startu.

    avatar

    21.09.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    za Kockicu: Sve slike imam na http://photobucket.com/. Tamo idem na Tools te na Slideshows i onda izaberem album i ubacuješ slike koje hoćeš da se vrte, a iz desnog izbornika izabereš način na koji će se mijenjati slike.

    Izgleda da i instalateri čitaju ovaj blog jer su se odmah drugo jutro pojavili i postavili cijevi baš kako sam i htio.

    avatar

    21.09.2010. (21:55)    -   -   -   -  

  • Kockica

    ok znam da će ovo zvučati glupo al kak to mislite da instalateri sudjeluju od početka gradnje? što ne dolaze oni na red tek kasnije? joooj! znači da ja sad odmah moram i instalatere izabrati? ja mislila to onako u hodu, kasnije :)))

    avatar

    22.09.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Temeljni razvod kanalizacije (a mozeš i vode) se mora napraviti kroz temelje. Pogledaj si uvjete od vode i kanalizacije koje dobiješ sa rješenjem o građenju, tamo sve piše. Kod mene su napravili kanalizaciju i povukli samo jednu cijev za vodu od šahta do mjesta gdje će biti razvod instalacija kroz kuću te su mi postavili jednu cijev prema dvorištu gdje mislim imati bunar s vodom te su stavili cijev fi 200 do šahta za vodu kao rezerva za postavljanje toplinske pumpe.

    avatar

    22.09.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej
    Samo da te podsjetim da obavezno slikaš svaku cijev i struju u zidu (slike zida su zgodne ali cijevi su ono što je bitno:), mene su slike već jednom spasile (kod postavljanja kotlića trebalo bušit zid a neznam kud ide cijev, pogledam slikicu i to je to:))

    avatar

    23.09.2010. (07:28)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Slikam stalo i sve staljam na photobucket :)),

    za Kockicu: trebaš odmah i električara, postavljanje temeljnog uzemljivača te poslije kod stavljanja ploče da postavi bužire, ... Mislim, sve to možeš kasnije, ali onda ti razbijaju zidove, a ovako naprave zid oko toga pa bude ljepše, bolje, jednostavnije i u konačnici jeftinije.

    avatar

    24.09.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...