Komentari

twolostsouls.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • John Bez Terrae

  Je suis choqué! :) Ah, to ti je fenomenalna ideja, kada budem imao svoj stan/kuću/sobu/prostoriju/zid, opiturat ću barem jedan zid u sivo! :))) Eh... Kave... Sreća moja pa sam ih ovo ljeto odradio rekordno malo (čitaj: nijednu) jer je tako ispalo. Ne ginu mi kad se vratim doma (ako se vratim)... Ja mislim da će ti se hodnici poprilično raskrčiti kada se vratiš u Zg i kada se krenemo trošiti (za sve nedužne prolaznike, mislim na rekreaciju, ne na seks; za to ima svoga pastuha)! Za sada ti je najbolje još malo ne raditi ništa... Yeah, I know, ali kad krene semestar i kad opet navale gužve, kolokviji, seminarski, diplomski i sranja, gotovo pa da ćeš poželjeti da si opet u istom tom hodniku punom krša... :)

  Meni B dolazi za nekih 2h i 15min, da joj komp sredim... Inače, moram početi ponavljati anatomiju. Još samo to...Još samo to...Još samo to... Još samo to...:)))) Ajd, vidimo se brzo pa ću ti ja istjerati te vegetativne vriježe koje su ti opsjele um; trčat ćeš ti meni ko metak! :)))

  avatar

  04.09.2010. (09:46)    -   -   -   -  

 • bloglasnik01

  Poštovani, otvorena je nova stranica za promicanje blogova (www.bloglasnik.com) na kojoj objavljujemo sve zanimljive blogove/postove. Vaš blog nam je izuzetno zanimljiv i objavili smo ga. Ispod članka nalazi se link na Vaš blog. Ukoliko ne želite da Vas promoviramo pošaljite nam mail na bloglasnik@bloglasnik.com i Vaš post ćemo odmah maknuti. Naša je želja na jednom mjestu objaviti što zanimljivije blogove i na taj način promicati blogere i njihove postove. Svjesni smo da suje danas u Hrvatskoj blogeri zapostavlejni i mi Vam želimo pomoći, ako imate neku preporuku za objavu slobodno namje pošaljite. Ako nam projekt zaživi predstaviti ćemo Vam način na koji možete monetizirati Vaš trud uložen u pisanju kvalitetnih i zanimljivih postova.

  avatar

  08.06.2011. (16:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...