Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fulvus

    pokoj joj duši. vjerujem da je sada našla mir :((

    avatar

    27.08.2010. (20:33)    -   -   -   -  

  • tita

    :((((((((( bila mi je tako draga iako je nisam nikad uživo upoznala, jako me rastužila ova vijest

    avatar

    27.08.2010. (21:47)    -   -   -   -  

  • mocvara

    ..... bas sam tuzna tuzna tuzna, jako jako tuzna

    avatar

    27.08.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    jutros me šokirao mail...ne vjerujem još uvijek...

    avatar

    28.08.2010. (08:05)    -   -   -   -  

  • premudra

    levant je posebna, drukčija.
    počela sam pisati svoj blog u nekim kriznim vremenima svog života, zbog praktičnosti i pozitivnog efekta pražnjenja misli nastavila pisati.
    ona me slučajno pronašla i počele smo se čitati.
    divila sam se njezinoj energiji, unutarnjim borbama koje je opisivala u postovima, čistoći duše, jednostavnosti, naivnosti, dobrodušnosti.
    pretprošle godine smo se i osobno upoznale. pozvala me da navratim k njoj doma prilikom mog prolaza kroz Zagreb.
    do tada nisam nikada vidjela niti jednu njezinu fotografiju niti sam mogla znati a nismo niti pričale o godinama, koliko je stara.
    njen duh je zračio mladošću.
    njezine ruke stalno su nešto stvarale, smileići odražavali raspoloženje.
    i kad nije bila raspoložena znala je to na poseban način napisati.
    prije susreta poslala mi je jednu svoju fotografiju no na njoj nisam mogla odrediti godine, pa čak niti visinu, konstituciju.
    strahovala sam da ću se susresti sa djevojkom koja je mlađa od mene desetak i više godina punom života, energije, koja ima neki smisao života, veseli se malim stvarima, primjećuje ono što drugi ne vide, koja se veseli kućicama u boji za pse, koja sređuje svoju vikendicu, koja uživa u šetnjama sa Malim Psom, koja mi je napravila dvije najljepše vješalice kao poklon, koja je kreativna, koja polaže ispite zbog posla, koja je spremna udomiti psa i brinuti o njemu iako joj to komplicira život sa Malim Psom, kojoj ništa nije teško.
    ja sam sebi bila toliko obična u usporedbi s njom da sam pomislila kako će nakon upoznavanja i kave sa mnom zaključiti kako je naletjela na neku dosadnu babetinu bez smisla života.
    a kad sam je upoznala onda me tek oduševila što sam shvatila da u tom sitnom krhkom tijelu postoji toliko snage, a u tom srcu i duši toliko dobrote i neiskvarenosti koja se može pronaći samo u mladoj osobi, u djetetu.
    iako je ta naša kava bila jaaako kratka, iako sam ja naravno morala ići dalje, jako mi je drago da sam upoznala osobu koja je bila dio mog svakoga dana, veselila me, rastuživala, sudjelovala.
    bila je prijateljica.
    hvala ti Levant

    avatar

    30.08.2010. (10:13)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    kao i ti, i ja sam se iznenadila kad sam je prvi puta vidjela. oduševilo me što nije bila onakva kakvom sam je zamišljala. zapravo uvijek je bila nepredvidljiva. mirni je vjetrovi nosili ......

    avatar

    30.08.2010. (11:40)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...može li mi neko objasnit šta je bilo sa Levant...mojom dragom čitateljicom??????...pokušavam skužit po blogovima al još mi nije jasno...

    avatar

    03.09.2010. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...