Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ja cijelo ljetovanje nisam palila TV i nije mi uopće nedostajao. I inače ciljano gledam emisije koje me zanimaju, dakle, pogledam TV program, odaberem što mi je O.K. i to pogledam, nemam naviku gledati ga tek tako, po navici, jer uvijek nešto radim i okupiram si vrijeme. Međutim, kada sam posve sama u kući, onda mi je uključen kao zvučna kulisa, ali to je radi nekih mojih fobija još iz djetinjstva, dakle, terapeutsko sredstvo. :))

    avatar

    22.08.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    U studentskim godinama sam bila bez TV-a, pa sam se tada i navikla živjeti bez toga. Sada gledam samo emisije koje se odlučim pogledati, upalim TV kad su na programu i gasim ga kad završe. Sad, voljela bih reći da sam time dobila puno više vremena kojeg korisno iskoristim za sve i svašta, ali ako smo iskreni, mislim da uglavnom to vrijeme potrošim na internet. :D

    avatar

    23.08.2010. (08:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja gledam samo ono što mi može biti zanimljivo sa tv programa ali nema šanse da se dignem i odem upalit tv da vidim šta ima. Odlučio sam da kada budem bio on my own nema šanse da plačam tv pretplatu i buljim u to, sve što mi treba imam na netu i to je to. Skinuo sam prekjučer ovaj crtić i jedva čekam da rješim obaveze koje sam si zadao i pgoledam ga na miru ..

    avatar

    23.08.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  • Otok

    Kinky

    Ljetovanje je posebna priča, mislim da tada nikome ne nedostaje tv. ;) Svaka čast, ja se često znam zateći kako bezveze prebacujem ili gledam nešto što mi na kraju ide na živce. Vjerujem u promjene. :))

    Uvijek bolji

    Ja sam smanjila sate na netu, neovisno o tv-u jer mi je to počelo ići na živce kad sam primjetila koliko zapravo vremena gubim.

    neverin

    Veliki su to planovi, držim fige da se i dalje odušpireš plaćanju pretplate. ;D

    avatar

    24.08.2010. (11:07)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    istina i previpe našeg vremena i pažnje uzima ta kutijica
    i sama se često pitam kake bi izgledale večeri bez njega moja djeca trenutno obožavaju Ne daj se Nina i vole da i ja to gledam s njima pa će valjda ta Nina biti i dio sjećanja na djetinjstvo jednako kako ja pamtim neke davne serije "Lažeš Melita" Smogovce ili Vruć vjetar

    avatar

    27.08.2010. (07:15)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    :)) lijepo da si tu...well svojevremeno sam dosta davno..namjerno odlučila biti bez tv-a...jedno 4-5 godina sveukupno..i vrijeme provela čitajući i čitajući..i ok.. slušala radio..i nije mi nedostajao..ali onda je ipak kupljen opet...i sad je tu..ali ne pretjerujem...svejedno..ali sad je net...neke druge stvari i tak:))

    avatar

    29.08.2010. (23:36)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Meni TV gori skoro cijeli dan,popunjava tišinu,ali ga skoro pa i ne gledam.Trudim se ne biti veliki rob stvari i navika
    Pozdrav ti veliki ostavljam

    avatar

    06.09.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...