Komentari

zelenioddarka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • filip

    Sve je to ok.
    samo da je Andrija Svečnjak takav fini gospodin bogami nije. S tim da mislili smo da zelena stranka ima neke dobre vrijednosti prevarili smo se jer največeg zagačivača prirode od krapine do pregrade, đurmanca nema - spalionica odpada. Neznam kako ti ljudi do sada nisu skužili kaj je tak tzv poštena osoba ( jako veliki prevarant i lopov - pokazao se takav kod uništenja KEC-a, gosp. Čavužiča, radnje ljevaonice u bobovju koje je sve uništio) i još ga podržavaju i dalje s njim rade.
    Isto tako predsjednik Damir Presečki? - nevjerovatno

    avatar

    23.08.2010. (15:36)    -   -   -   -  

  • mile

    da, da ljepo pišeš o pokvarenjaku ali ipak ste dobili izbore s njim - makar je lopov i lažljivac - dašek s petrovskog

    avatar

    24.08.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • filip

    ugledni gospodin?
    možda prije 15 godina sada ne

    avatar

    24.08.2010. (11:33)    -   -   -   -  

  • Darko ZELENI

    No, dečki-dajte mi malo štofa.O čemu se radi? Kaj su to napravili?
    Dakle, Andrija je dobio mandat na zadnjim izborima kao kandidat Zelene liste i ukazao je na probleme zajedno sa svim članovima naše podružnice na neke nepravde...Svu dokumentaciju sam i sam vidio i sve stroji.Sve što se dešava u Petrovskom nije dobro.Vladajuća ekipa ipak brljavi a povijest prošlog saziva je koma.Istrage USKOKA idu dalje i vidjet će se rezultati.
    Bilo kako bilo, o osobama koje vode podružnicu mislim sve najbolje a ako postoji nešta što su skrivili i to će izači na vidjelo...Želio bi doznati zbog čega je naš vijećnik lopov i lažljivac....Za sada, osim privatnih stavova ,nema nikakvih čvrstih argumenata za razliku od dokumentacije koju posjedujemo o radu vladajućih u zadnjih 6. godina.
    Dakle,Zelena lista u Petrovskom ima svoju podružnicu,izašli smo na izbore i osvojili mandat.To je volja stanovnika...U prijašnjem mandatu je ustanovljena nepravilnost u radu i to je procesuirano kroz institucije.U novom sazivu proračun je nerealan i manjkav pa se o tome obavijestila javnost.Igre HDZ-a I HNS-a su za nas toliko razvidne i mislimo da samo mogu i dalje štetiti vašem predivnom mjestu.Zelena lista je najjača vanparlamentarna stranka u RH te pridruženi član Europske zelene stranke i sa svojim dugogodišnjim iskustvom zna prepoznati probleme lokalne samouprave a to smo ovim priopćenjem i učinili.

    avatar

    25.08.2010. (10:45)    -   -   -   -  

  • jura

    ........da gospodo!!...ovi su predvidjeli o čemu se radi i s kim se radi pa su građanima to dali do znanja ....svaka im čast, samo naprijed!!!!
    -imaju moju podršku!!!!

    avatar

    25.08.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • jura

    btw: takvih trebamo više!!

    avatar

    25.08.2010. (14:40)    -   -   -   -  

  • Darko ZELENI

    Hvala Jura.

    avatar

    26.08.2010. (09:34)    -   -   -   -  

  • mirko

    zelembačči

    avatar

    30.08.2010. (10:16)    -   -   -   -  

  • filip

    problem je najveći kaj vas je andrija iskoristio!

    avatar

    30.08.2010. (12:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...