Komentari

studentski-dom.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


 • santi

  Pošaljem slike popodne ;)

  avatar

  09.08.2010. (08:05)    -   -   -   -  

 • Studentski domovi

  Svi nestrpljivo iščekujemo slike :)

  avatar

  09.08.2010. (18:56)    -   -   -   -  

 • lateralus

  ej mene zanima jedna informacija, nisam uspjela dobiti dom, pa ga moram kupit, i nudi mi se za istu cijenu dom na šari i savi, sto mislis sta je isplativije?

  avatar

  13.08.2010. (21:52)    -   -   -   -  

 • nemamnadimak

  ^ mislim da ti je sava isplativija ako si u nekom lošijem paviljonu jer je ćeš šari uz cijenu po kojoj već kupiš dom plaćati i 300 kn mjesečno stanarinu a na savi 200
  tu ti je cjenik pa pogledaj sama kolike su stanarine
  http://www.sczg.hr/gallery/kat/489/data/cjenik_smjestaja.pdf

  na šari su opet sobe u puno boljem stanju,imaš i frižider,ali ne znam koliko ti je to potrebno kad na savi ionako imaš menzu pod nosom a sa šare moraš na cvjetno u menzu (što je također vrlo blizu al eto,nekad smo lijeni i to alo prošetati :)

  sve u svemu - kod natječaja za dom bi između ova dva doma odabrao šaru, ali da kupujem onda bi uzeo savu - jeftinije je

  avatar

  13.08.2010. (22:09)    -   -   -   -  

 • brucosica

  Nestrpljivo ocekujem slike sa Šare... dobila sam dom danas i baš me zanima kak sobe izgledaju.

  avatar

  13.08.2010. (23:29)    -   -   -   -  

 • Studentski domovi

  heh, još nije stigao taj mail sa slikama od šare :(

  uglavnom, bila sam u tim sobama i u onima u starim paviljonima na savi, mislim da se više isplati platiiti tih 100kn mjesečnmo više za frižider, novi namještaj i kupaonicu koja se dijeli samos a sobom do, a ne sa cijelim katom kao na savi

  avatar

  14.08.2010. (01:33)    -   -   -   -  

 • brucosica

  Našla sam nekoliko slika Šare ovdje:

  Doduše nema slika soba... ali bolje išta nego ništa.

  avatar

  14.08.2010. (09:36)    -   -   -   -  

 • brucosica

  sorry, link u prošlom postu ne radi:

  http://dalje.com/foto.php?id=2&rbr=14463&idrf=601578

  avatar

  14.08.2010. (09:37)    -   -   -   -  

 • lateralus

  evo ja sam te poslusala, pa cemo vidit jel se isplatilo :)

  avatar

  14.08.2010. (16:38)    -   -   -   -  

 • lateralus

  cekam nestrplivo slike soba u šari :)

  avatar

  14.08.2010. (16:39)    -   -   -   -  

 • nemamnadimak

  bio sam na šari prošle godine i nije ništa posebno, sobe su jednake veličine kao na savi s tim da mi ove na šari djeluju i manje zbog hrpe ormara i polica iznad kreveta i stola...doslovno su cijeli zidovi puni ormara i polica pa jako guše prostor (a u "hodniku" već postoji ogroman ormar i ne znam zašto su po sobi još toliko toga natrpali). i veliki nedostatak šare su užasno uski kreveti,meni je stvarno bilo teško na tome zaspati. više mi je bitno imati koliko-toliko prostora u sobi (i na krevetu) nego samo imati novi namještaj koji samo ljepše izgleda a jednako je funkcionalan kao i stari.
  sobe nisu sve potpuno iste,u većini soba postoji nekakva kao pregrada između stola i kreveta (kao nekakva "daska" s probušenim krugovima),u nekim sobama toga nema. i te sobe u kojima nema te pregrade su malo drugačije boje, ali mislim da osim drugačije boje i nedostatka te pregrade nema nikakve razlike.

  imam ja par fotki sobe (kupaone nažalost ne) pa pošaljem danas tijekom dana

  avatar

  14.08.2010. (17:22)    -   -   -   -  

 • nemamnadimak

  i da,nedostatak save je to što dijeliš kupaonu sa pola kata...ali i na šari može biti jednako grozno ako imaš neuredne docimere.
  također je kod šare problem kad iseljavaš jer su čistačice užasne picajzle - oribaš sve a njima nikad dovoljno čisto pa dave beskonačno i zna bit problema,nekad ih 3 dana zaredom moraš zvat da pregledaju sobu sve dok ti ne daju iselit (nisam jedini koji je imao tih problema,dosta drugi ljudi mi je isto to reklo za šaru)...bio sam kasnije na cvjetnom i nisam imao nikakvih problema a iseljavanje sa šare je noćna mora. budući da je sava u gorem stanju od cvjetnog pretpostavljam da onda ni tamo nema tih problema.

  i evo za početak slike s neta - soba koja ima tu pregradu između stola i kreveta, na fotki sobe u kojoj sam bio (koju pošaljem kasnije) neće bit te pregrade

  http://www.vecernji.hr/slika-500x329/vijesti/za-mjesto-domu-studen ti-crno-placaju-cak-8000-kuna-slika-24500

  avatar

  14.08.2010. (17:31)    -   -   -   -  

 • brucošica

  pohvala za blog - nama brucošima jedini kvlaitetan izvor pravih informacija.
  ja imam pitanje ( može zvučat glupo, ali fakat ne znam odakle da izvučem tu informaciju) - posteljina - što s tim?? nosimo svoju posteljinu u šaru ili dobijemo tamo ??
  hvala unaprijed!

  avatar

  30.08.2010. (21:31)    -   -   -   -  

 • -

  mozes donijet ali ako ti je lakse mozes i uzet njihovu, pitaju te na useljenju dal ti treba :)

  avatar

  30.08.2010. (23:29)    -   -   -   -  

 • brucošica

  aaaaa
  hvala na infromaciji!!!

  avatar

  31.08.2010. (00:36)    -   -   -   -  

 • sharanka

  Sto se tiče tih pregrada između stola i kreveta, sve ih sobe imaju. Točnije, na početku su ih sve sobe imale, samo su to neki bivši stanari znali skinuti jer otvori prostor. Ja sam svoju uvijek skidala jer mi je tako bilo lakše, ali bih je na iseljavanju vratila. Ostale razlike među sobama u pojedinim paviljonima su jako male, koliko se sjećam u pitanju su različite ručke na ormarićima i različita boja stolica.

  Što se tiče čistačica i iseljenja, tu sam imala problem samo kada sam bila u B paviljonu, čisačice u A su super i potpuno normalne. Bar one koje su bile tamo u moje vrijeme.

  avatar

  13.10.2010. (00:42)    -   -   -   -  

 • mia

  vidim nema novih postova i komentara, ali ja sam buduca brucosica, naletjela sam na ovu stranicu, pa se nadam da ce netko vidjeti moj komentar i odgovoriti mi.. zanima me jel brucosi mogu dobiti sve domove ili samo neke? čula sam da neke domove mogu dobiti samo studenti od 3. godine nadalje, ali nisu baš sigurne informacije i znaju biti različite od čovjeka do čovjeka, pa želim provjeriti.. hvala unaprijed!

  avatar

  22.03.2011. (17:42)    -   -   -   -  

 • Kristal

  Mislim da bi u pravilu brucoši mogli dobiti bilo koji dom, ovisno o bodovima. Ali navodno većiina dobije Savu, pa sad...

  avatar

  11.06.2011. (21:13)    -   -   -   -  

 • mmsava

  prodajem mm na savi 2. kategorija(5 i 6. paviljon) useljenje 1.9. cijena 6000kn + režije ili 8000 kn bez režija info na mail: mpmmsava@gmail.com

  avatar

  02.08.2011. (18:40)    -   -   -   -  

 • m

  zanima me koji su paviljoni na šari najbolji? (žensko sam)
  čula sam da neke sobe gledaju na prugu.

  avatar

  15.08.2012. (14:31)    -   -   -   -  

 • Udruga ŠTIT Bjelovar

  POLITIČARI SAMI SEBI DAJU POTPORU

  Kad bi se strvarno provela anketa i ispitivanje javnog mnijenja, vidjelo bi se da Mesić i Sanader lažu. Oni nemaju tu popularnost o kojoj se govori. No nitko nema pravo da donositi važne odluke na štetu naroda.
  Kad je Franjo Tuđman došao na vlast 1990-tih godina, mnogo toga je on obećao hrvatskom puku (da će hrvatski novčanik biti u hrvatskom džepu), ali nije rekao: pun ili prazan? U vijestima prvog programa HRT-a ministar financija Ivan Šuker (HDZ) kazao je: „U stanju smo kontrolirati potrošnju“. Da, sad kada su sve potrošili.

  TUŽAN POGLED U PRAZAN NOVČANIK

  Narod je ostao praznih džepova, ali su zato hrvatski političari – čelnici kupili vile, poduzeća i tvornice. Njihovi džepovi i novčanici su puni novca. Predsjednik Mesić kazuje narodu, da ćemo se valjda izvući iz recesije i da će nam biti bolje.
  Od lažnih obećanja i (ne)odgovornosti – oni nam ništa drugo ne nude. A premijer Ivo Sanader smatra da trebamo još više štedjeti. Ovdje treba spomenuti da Mesić i Sanader nisu u pravu. To je danas vrlo lako vidjeti i zaključiti. Oni samo lažu i spletkare na štetu hrvatskog naroda.

  MNOGI FINANCIJSKI PROBLEMI

  Poslije jugoslavenske valute, koja se je zvala „dinar“, Tuđmanova vlada odštampala je 23. prosinca 1991. „hrvatski dinar“, da bi on bio zamijenjen kasnije, 30. svibnja 1994. godine. Ime hrvatskog dinara promijenjeno je u „kunu“. Ništa Hrvati nisu dobili, najprije pod vodstvom Franje Tuđmana, kao i sada pod vodstvom Mesića i Sanadera. Samo se vrtimo u krug i ništa drugo. Narod je postao tragedija i komedija. Jer novac koji je navodno njegov nije u njegovim rukama. U Hrvatskoj vlada teška besparica i neradnička depresija. A temelji financije su krhki i truli.

  HRVATSKA NARODNA BANKA PRĆIJA JE VLASTODRŽACA

  Dvaput je odštampan različiti hrvatski novac, a u čijim je on (bio) rukama – zna se. U krive poteze trebamo ubrojiti i rastrošnu birokraciju. Danas jedino državna uprava dobro živi. Svi njihovi službeni automobilčići godišnje više troše novca, nego što narod pojede u svojoj prehrani. Dok narod stenje i dalje pod jarmom, oni se komotno provode i uživaju. Sudionici glavnih pljački na svim razinama u Republici Hrvatskoj postali su „oni“ bivši komunisti, koji nam nude tobože rješenja. No poslije Tuđmanovih bandita, sada su na djelu Mesićevi i Sanaderovi razbojnici. U početku stvaranja države Hrvatske, oni su bili jedna te ista „škvadra“, ali su se posvađali oko podjele novca i plijena.

  PLELI MREŽU ZA MILIJUNE I MILIJARDE

  Zato narod voli reći – svi su oni isti. Konkretno. U slučaju u Hrvatskoj, dogodilo se da je dio članova „zločinačke skupine“, osim razmišljanja o stvaranju nove države, imao jedini cilj i želju da dođe do materijalne koristi. I to bez truda i poštenog rada. Stvorena je psihološka platforma – da je bolje pljačkati i krasti nego savjesno i iskreno raditi. Jer od poštenog rada nema se ništa. Tako su i zakoni u Hrvatskoj podređeni njima, štite njih i njihove neradnike, profitere, a ne one koji rade i stvaraju u materijalnoj proizvodnji ili druga dobra.

  DOBAR DIO NOVCA TROŠI SE NA LUKSUZ

  Na vrlo primitivni način oni su zagospodarili zemljom. Te nam putem medija šalju ilustrirane priče. Isti likovi i ista retorika svađaju narod u neimaštini. To traje godinama. Kad ponestane njima novca, oni prodaju koji hotel ili bivše radničko poduzeće ili otok. Dobar dio novca troši se na luksuzni život. Promijeniti se kao ništa ne može – jer zagospodarili su tiskom i elektronskim medijima. Domovinski rat je iznjedrio: lopove, prevarante, profitere, palikuće, ubojice. U takvom ozračju mi danas i dalje živimo. Pljačke državnog proračuna i gradskih novčanih resursa, postali su sasvim normalna stvar.

  NOVAC OD JUDA IŠKARIOTSKIH

  Novostvoreni „tajkuni“ postali su ugledni ljudi i gospodari života i smrti. Međutim, normalan svijet živi sasvim drugačije, ima drugačije modele ponašanja, u njima nema nemorala i „hrvatske šutnje“, koja nas vodi u kolektivnu propast. I to zahvaljujući (sad) Mesiću i Sanaderu, koji su postali glavni „špekulanti“, zavjerenici i izdajnici naroda. Radi osobnih interesa i egoizma političara, naša sela ne proizvode hranu, nego uvozimo i čistimo tuđa skladišta. A brojka nezaposlenih i onih koji gube svoja radna mjesta postaje sve veća. Jedino je rješenje da ih razvlastimo i procesuiramo.

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

  avatar

  10.02.2013. (15:17)    -   -   -   -  

 • U-Štit

  20.07.2013., subota
  Čuvar Hrvatske glavni UDBA-š Stjepan Mesić

  ŽIVI U DRŽAVNOM DVORCU NA RAČUN SIROMAŠNOG HRVATSKOG NARODA

  Oživljavanje Dr. Ante Starčevića

  UDBA je hrvatska sudba - Stjepan Mesić

  Na Udbinoj listi za likvidaciju bili su pravi rodoljubi.
  U Hrvatskoj u proteklih 68. godina partizansko-komunistićka UDBA je vedrila i oblačila i njihovi okorjeli zaštitnici i istomišljenici. Jugoslavenska tajna policija na čelu sa Josipom Manolićem je likvidirala brojne Hrvate. Između ostaloga Udba je ubila Inina direktora Stjepana Đurekovića, u tu igru je bio umješan Zdravko Mustač i Josip Perković, čiji sin Saša je bio savjetnik predsjednika Mesića.

  Udba je na jednako okrutan način poput Đurekovića, Senića, Ševe i drugih likvidirala nekoliko poznatih hrvatskih emigranata domoljuba, od kojih su najpoznatiji: Bruno Bušić, Mate Kolić, Nediljko Mrkonjić, Ante Tuksor, te Geza Pašti, jedan od osnivača Hrvatskog revoluciranog bratstva. Stanko Nižić ubijen je na svome radnom mjestu u Švicarskoj u Zürichu, u hotelu gdje je radio na recepciji. Nisu od ničega prezali, ništa im nije bilo sveto.

  Privatizacija Tvornice cementa Našice bila je jedna od prvih afera u privatizaciji uopće. U javnosti se tu aferu povezivalo sa Stipom Mesićem, odnosno njegovom kćeri Dunjom.

  Sva jača poduzeća kao sto su Astra, Ingra, JAT, Genex, Pliva, Ina, Inaturs, Jugoturs i uvoznici, držala je Udba. Sve je to dobro znao Đureković, o tome je pisao knjigu i to je bio razlog što je likvidiran od strane UDBA-e. Danas štite Perkovića , koji je obavio to ubojstvo, uz suglasnost i odobrenje CK KPH. Dok su se desničari borili za Domovinu protiv četničkih hordi i Mesićevog JNA, te ginuli na prvim crtama bojišnice, ljevičari ,uvučeni u sve stranke, su privatizirali društvenu (Hrvatsku) imovinu.

  Ne mogu oni obrisati toliko mojih tekstova, koliko ja mogu napisati.

  HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
  (Za ljudska prava)
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 19.07.2013. (nedjelja)
  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
  092/1870486
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  ——————————————
  1534. Članaka

  avatar

  20.07.2013. (12:57)    -   -   -   -  

 • BRANKO STOJKOVIĆ - PEZER

  30.08.2013., petak
  PARTIZANI I KOMUNISTI NEPOSREDNO RADE ZA ŽIDOVSKE MASONE

  NIJE SLUČAJNO ŠTO OVIH DANA: ODJEDNOM SE JE MILAN BANDIĆ I STJEPAN MESIĆ SJETILI STAVITI NA PRSA BEDŽ SA LIKOM JOSIPA BROZA TITA, NAJVEĆEG "KOLJAČA" HRVATSKOG NARODA I IZDAJNIKA,.., KOJI JE BIO "POTRČKO" VELIKE BRITANIJE I SAD-a.

  PAPA Pavle IV. s TITOM u Vatikanu 1971. godineMilan Bandić

  OVA "LJEVIČARSKA HRVATSKA" JE POVEZANA SA RIMOKATOLIČKOM CRKVOM I DRUGIM POLITIČKIM I RELIGIJSKIM KRŠĆANSKIM DOMINACIJAMA*, NEMA ŠANSE DA TAKVA HRVATSKA OPSTANE; JER GUŠE JE UNUTRAŠNJI KONFLIKTI, I TEŠKO MORALNO SLABLJENJE I GOSPODARSKO DRUŠTVENO RASULO...

  Branko Stojković, na (mnogo ne skriven) način, govori o svemu što se dešava u današnjoj Hrvatskoj, o problemima sa kojima se ona suočava, ali i onima koji joj se svakodnevno nameću od strane "Židovskog lobija".

  Sjedište ZLA - Pentagon SAD-e

  Ovo se odnosilo na sve sfere delovanja države – od političkog, pravnog i socijalnog sistema, do stvaranja uskog kruga oligarha ili razbijanja prave nezavisne države Hrvatske (NDH). I danas življenja na lažim "hrvatskim temeljima."

  EUROPSKA UNIJA JE OBNOVA ŽIDOVSKE IMPERIJE - OKUPLJENE OKO DVANAEST ŽIDOVSKIH PLEMENA - OCA JAKOVA (IZRAELA).

  Nije slučajno što je 2013., nastao žestoki rat u Siriji, koja je nekada spadala pod Vizentijsku imperiju, ili bolje rečeno pod "Kršćanske zemlje", ova obnova Rimsko-Židovskog carstva, hoće preuzeti i eliminirati islamske Muslimane u Siriji. Te, nije čudno što ih truju i sa "bojnim otrovima" i drugim kemijskim sredstvima,.., hoće ih istrijebiti...

  -------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 30.08.2013. (Petak)
  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
  092/1870486
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru
  ----------------- ---------------------
  1623. Članaka

  avatar

  30.08.2013. (13:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se