Komentari

studentski-dom.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


 • nemamnadimak

  nisam siguran, ali mislim da što se tiče 6. 7. i 8. paviljona samo 8. ima kuhinju u hodniku.
  u 6 paviljonu sam bio i ni frend ni njegovi docimeri nisu imali kuhinju, a i pričalo se da samo 8. ima kuhinju (jer je uglavnom 8. paviljon rezerviran za strance pa kao mora biti bolji)

  avatar

  17.08.2010. (14:23)    -   -   -   -  

 • Studentski domovi

  Ne znam za 6., ali u 7. znam da sve sobe imaju kuhinju jer bila sam u njih desetak po različitim katovima i sve su u predvorju imale kuhinju. Mislila sam da je i 6. pav. takav, ali izgleda da nije :(

  avatar

  17.08.2010. (17:58)    -   -   -   -  

 • cvjetno

  Prvi paviljon ima kuhinju ili ne ?

  avatar

  23.08.2010. (14:29)    -   -   -   -  

 • Studentski domovi

  U 1. pav. nema kuhinje, da je ima to bi pisalo pod opisom toga paviljona

  avatar

  24.08.2010. (20:28)    -   -   -   -  

 • xy

  Za drugi paviljon na cvjetnom pise ovako:"vlastita kupaonica,kuhinja". Jel to znaci da svaka soba ima svoju kuhinju ili da je na svakom katu jedna kuhinja ili nesto trece?

  avatar

  27.08.2010. (13:57)    -   -   -   -  

 • mojnadimak

  kako piše tako i je, dakle kao što imaju vlastitu kupaonicu imaju i vlastitu kuhinju (ali nemoj misliti da je sad to neka ne znam kakva kuhinja jer se radi o najminitirnijoj kuhinjici koju možeš zamisliti :) nešto slično kao na slici za 6.7.i 8. paviljon - nešto malo što je stalo da popuni prostor između ormara i zida

  avatar

  28.08.2010. (12:56)    -   -   -   -  

 • ja

  pitanje: jesu na cvjetnom u novim paviljonima one sobe sa balkonima na najgornjem katu samice ili?

  avatar

  04.09.2010. (23:28)    -   -   -   -  

 • Kristal

  Imaju li jednokrevetne sobe zasebnu kuhinjicu i kupaonu? I koja je vjerojatnost za dobiti baš te sobe? Hvala :)

  avatar

  11.06.2011. (19:00)    -   -   -   -  

 • nema nadimka

  Koji dom ću najvjerojatnije dobiti ako sam upisala prvu godinu?

  avatar

  14.06.2011. (12:36)    -   -   -   -  

 • Kristal

  Navodno Savu...

  avatar

  01.07.2011. (21:56)    -   -   -   -  

 • Josip

  Pitanje za 7. paviljon, ako netko zna: Imaju li sobe koje imaju vlastitu kupaonicu, ujedno i vlastitu kuhinju, ili je to dvoje medjusobno iskljucno?

  avatar

  10.08.2011. (19:44)    -   -   -   -  

 • ANTE PEZER

  HRVATSKI MONSTRUM MANOLIĆ  Ubojstva koja su šokirala naciju  Još mnogi leševi leže neiskopani, a Josip Manolić i Vesna Kljaić u emisiji 01. rujna 2011., u četvrtak na televiziji Z1 zajedno debatiraju* o briljantnoj Antifašističkoj i komunističkoj borbi partizana. Dok je voditeljica Kljaić „trucala“ i „mucala“ ispred ratnog zločinca Manolića, on je hrvatskom narodu (bacao) pijesak u oči i solio pamet… A nikada još nije odgovarao za zločine, koje je po završetku drugoga svjetskog rata počinio na prostorima Bjelovara i Bilogorskog kraja. Manolić kraj toga što je nahvalio antifašistički rat i NOB-e, između ostaloga je kazao da: „UDB-a je bila ŠTIT socijalističkog sustava!“ A linija koja ide za revizijom neće uspjeti. Jer nisu uspjeli ni 1990.-tih a neće ni sada uspjeti.  Josip Manolić se i ruga u oči masi koja ga je gledala na svojim TV-e ekranima: „Oni ne shvaćaju u kojem vremenu i prostoru se nalaze. Zdrav razum i ljudski duh je vodilja“. Eto, Josip Manolić sve zna, o duhovnom i fizičkom životu, čak je i dobrog zdravlja, ali nikada ne odgovara „pišljivim“ institucijama ove države – za sve zločine i političke kriminale, koje je počinio, naravno i na ovamo (u drugom dijelu svoje životne etape) od 1989. godine. U studiju s Manolićem bio je gost načelnik Uprave policije MUP-a Vitomir Bijelić. Nije jasno kakvu je Bijelić u svemu tome imao ulogu.  U svom govoru Manolić je bio bahat i drzak – te se je on narugao disidentu Marku Veselici, da ga je na izborima u njegovoj izbornoj jedinici (po)tukla jedna domaćica. Manolić je u toj emisiji svašta „drobio“, a ponajmanje je davao odgovore o krvavim zločinima. Hvalio je i Franju Tuđmana, Stjepana Mesića i Ivu Josipovića „da su oni pravi političari, a da brbljavci brbljaju neutemeljeno.  Manolić je komentirao i to: da SDP-e kao reformistička stranka 1991.-tih, kao gubitnička snaga nije išla na revanšizam. Manolić je kriv za smrt mnogih ljudi, pa čak i cijelih obitelji, a on tu glumi „čistog filozofa“. Pitam se – što u tom slučaju rade institucije pravne države Republike Hrvatske. I zašto se Manolića ne zatvori i ne sudi mu se za mnogu prolivenu nedužnu krv ljudi. On je opet dobio termin na televiziji, da namjerno iskrivljuje povijest, i da se brani u svoju korist. Dosta nam je svaki dan u medijima takvih Manolića.  U Bjelovaru, 08. 09. 2011.  Pokret „ŠTIT“:

  Branko Stojković

  http://crostrojkovic1958.blog.hr

  avatar

  08.09.2011. (11:57)    -   -   -   -  

 • Lori Cohen

  I have bookmarked your site in my browser to check back whenever you update your blog with another useful post. Keep up the good work.
  MSC dissertations

  avatar

  09.12.2011. (12:27)    -   -   -   -  

 • anonimac

  je l' znaš možda ima li cvjetno praonicu ?

  avatar

  08.06.2012. (18:59)    -   -   -   -  

 • mateja

  cvjetno naselje nema praonicu u sklopu doma, ali malo dalje od doma postoji praonica koju normalno plaćaš

  avatar

  09.07.2012. (16:41)    -   -   -   -  

 • studentica

  pozzz! zanima me imju li u 8 paviljonu na zadnjem (5) katu sobe kuhinjicu jer buduci da imaju balkon trebale bi biti manje... hvala :)))

  avatar

  23.07.2012. (09:49)    -   -   -   -  

 • malaa

  imaju li sobe na Cvjetnom frizider? :)) hvala

  avatar

  27.07.2012. (13:22)    -   -   -   -  

 • wuopaa

  sto se tice zadnja 3-4 komentara, jest da ste relativno davno pitali, ali evo vam odgovora :)

  1. nema praonice, ima ta odmah preko puta doma, ali je preskupa, pranje je 25kn, a sušenje 20kn, tako da se to po meni nikako ne isplati.
  2. a što se tiče frižidera, koliko ja znam, nema ga (ja sam bio u 6.pav., tamo sigurno nema, a gotovo sam siguran da nema ni u ostalima)

  avatar

  15.08.2012. (04:47)    -   -   -   -  

 • BillyTheKid

  Bok.! Zanima me koje su tocno br sobe samice na cvjetnom i jel se mogu rezervirati ili treba nesto dodatno u sc da bi ih ima mogucnost dobiti ...:) Hvala

  avatar

  15.08.2012. (10:34)    -   -   -   -  

 • wuopaa

  ovo dolje ti piše na stranici sc-a, treća obavijest: http://www.sczg.unizg.hr/smjestaj/

  "Zamolbe smještaj u jednokrevetne sobe zbog zdravstvenih razloga studenti (oni koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu) mogu predati nadležnim liječnicima fakulteta do 03. rujna 2012. godine. U zamolbi je potrebno navesti: ime i prezime, godinu rođenja, adresu, fakultet i kontakt broj telefona.
  Obavezno priložiti preslike relevantne medicinske dokumentacije. Komisija za utvrđivanje prava na smještaj u jednokrevetne sobe rezultate će objaviti do 21. rujna 2012. godine na web stranicama SC-a i ovdje."

  avatar

  16.08.2012. (04:52)    -   -   -   -  

 • BlueRay

  ekipa, koje sobe u 8 paviljonu imaju vlastitu kupaonu??

  avatar

  16.08.2012. (11:50)    -   -   -   -  

 • miky

  Pozdrav, zna li netko na Cvjetnom noviji paviljoni-6.,7. i 8. jel u njima baš noviji namještaj, nalaze li se samice-jednokrevetne na 5.katu, imaju li balkon, imaju li kuhinju, kako dijele wc?
  Ima li nešto negativno da bi se trebale izbjegavati sobe na najvišim katovima?

  avatar

  21.08.2012. (16:00)    -   -   -   -  

 • miky

  Još nešto, je li moguće useliti recimo 28.9. ako sam zaokružila useljenje 1.10., budu li useljenja po cijeli dan , ne računajući vikend?

  avatar

  21.08.2012. (16:34)    -   -   -   -  

 • Udruga ŠTIT Bjelovar

  POLITIČARI SAMI SEBI DAJU POTPORU

  Kad bi se strvarno provela anketa i ispitivanje javnog mnijenja, vidjelo bi se da Mesić i Sanader lažu. Oni nemaju tu popularnost o kojoj se govori. No nitko nema pravo da donositi važne odluke na štetu naroda.
  Kad je Franjo Tuđman došao na vlast 1990-tih godina, mnogo toga je on obećao hrvatskom puku (da će hrvatski novčanik biti u hrvatskom džepu), ali nije rekao: pun ili prazan? U vijestima prvog programa HRT-a ministar financija Ivan Šuker (HDZ) kazao je: „U stanju smo kontrolirati potrošnju“. Da, sad kada su sve potrošili.

  TUŽAN POGLED U PRAZAN NOVČANIK

  Narod je ostao praznih džepova, ali su zato hrvatski političari – čelnici kupili vile, poduzeća i tvornice. Njihovi džepovi i novčanici su puni novca. Predsjednik Mesić kazuje narodu, da ćemo se valjda izvući iz recesije i da će nam biti bolje.
  Od lažnih obećanja i (ne)odgovornosti – oni nam ništa drugo ne nude. A premijer Ivo Sanader smatra da trebamo još više štedjeti. Ovdje treba spomenuti da Mesić i Sanader nisu u pravu. To je danas vrlo lako vidjeti i zaključiti. Oni samo lažu i spletkare na štetu hrvatskog naroda.

  MNOGI FINANCIJSKI PROBLEMI

  Poslije jugoslavenske valute, koja se je zvala „dinar“, Tuđmanova vlada odštampala je 23. prosinca 1991. „hrvatski dinar“, da bi on bio zamijenjen kasnije, 30. svibnja 1994. godine. Ime hrvatskog dinara promijenjeno je u „kunu“. Ništa Hrvati nisu dobili, najprije pod vodstvom Franje Tuđmana, kao i sada pod vodstvom Mesića i Sanadera. Samo se vrtimo u krug i ništa drugo. Narod je postao tragedija i komedija. Jer novac koji je navodno njegov nije u njegovim rukama. U Hrvatskoj vlada teška besparica i neradnička depresija. A temelji financije su krhki i truli.

  HRVATSKA NARODNA BANKA PRĆIJA JE VLASTODRŽACA

  Dvaput je odštampan različiti hrvatski novac, a u čijim je on (bio) rukama – zna se. U krive poteze trebamo ubrojiti i rastrošnu birokraciju. Danas jedino državna uprava dobro živi. Svi njihovi službeni automobilčići godišnje više troše novca, nego što narod pojede u svojoj prehrani. Dok narod stenje i dalje pod jarmom, oni se komotno provode i uživaju. Sudionici glavnih pljački na svim razinama u Republici Hrvatskoj postali su „oni“ bivši komunisti, koji nam nude tobože rješenja. No poslije Tuđmanovih bandita, sada su na djelu Mesićevi i Sanaderovi razbojnici. U početku stvaranja države Hrvatske, oni su bili jedna te ista „škvadra“, ali su se posvađali oko podjele novca i plijena.

  PLELI MREŽU ZA MILIJUNE I MILIJARDE

  Zato narod voli reći – svi su oni isti. Konkretno. U slučaju u Hrvatskoj, dogodilo se da je dio članova „zločinačke skupine“, osim razmišljanja o stvaranju nove države, imao jedini cilj i želju da dođe do materijalne koristi. I to bez truda i poštenog rada. Stvorena je psihološka platforma – da je bolje pljačkati i krasti nego savjesno i iskreno raditi. Jer od poštenog rada nema se ništa. Tako su i zakoni u Hrvatskoj podređeni njima, štite njih i njihove neradnike, profitere, a ne one koji rade i stvaraju u materijalnoj proizvodnji ili druga dobra.

  DOBAR DIO NOVCA TROŠI SE NA LUKSUZ

  Na vrlo primitivni način oni su zagospodarili zemljom. Te nam putem medija šalju ilustrirane priče. Isti likovi i ista retorika svađaju narod u neimaštini. To traje godinama. Kad ponestane njima novca, oni prodaju koji hotel ili bivše radničko poduzeće ili otok. Dobar dio novca troši se na luksuzni život. Promijeniti se kao ništa ne može – jer zagospodarili su tiskom i elektronskim medijima. Domovinski rat je iznjedrio: lopove, prevarante, profitere, palikuće, ubojice. U takvom ozračju mi danas i dalje živimo. Pljačke državnog proračuna i gradskih novčanih resursa, postali su sasvim normalna stvar.

  NOVAC OD JUDA IŠKARIOTSKIH

  Novostvoreni „tajkuni“ postali su ugledni ljudi i gospodari života i smrti. Međutim, normalan svijet živi sasvim drugačije, ima drugačije modele ponašanja, u njima nema nemorala i „hrvatske šutnje“, koja nas vodi u kolektivnu propast. I to zahvaljujući (sad) Mesiću i Sanaderu, koji su postali glavni „špekulanti“, zavjerenici i izdajnici naroda. Radi osobnih interesa i egoizma političara, naša sela ne proizvode hranu, nego uvozimo i čistimo tuđa skladišta. A brojka nezaposlenih i onih koji gube svoja radna mjesta postaje sve veća. Jedino je rješenje da ih razvlastimo i procesuiramo.

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

  avatar

  10.02.2013. (16:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...