Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    (;-))

    avatar

    04.08.2010. (01:43)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Vjerujem da ovakvi uradci imaju vrlo konkretnu svrhu, i da to ipak nije istina, dapače, ali dobro, bilo bi vrlo kompleksno to elaborirati kroz blog komentare, pa onda i neću u detalje. Onaj dio koji koketira sa istinom u funkciji je prikrivanja namjere koja je u pozadini. Istina je da je osvještavanje krucijalan proces u evoluciji čovjeka i čovječanstva, i to stoji, ostalo je uglavnom predstava sa svrhom manipulacije. Ovaj i njemu slični materijali su prepuni sublimiranih poruka. Da nije tako, prvi uvjet bi bio podržavanje i odbacivanje svakog oblika nametanja tuđeg mišljenja, pa i onog koje je naoko suplementarno. Bit je u razmišljanju svojom glavom, osvješćivanjem i nepristranim tretiranjem informacija, kao i prihvaćanjem dalekosežnosti vlastitih izbora. Ne onih u koje vjeruju drugi, nego baš onih u koje istinski vjerujemo sami, pa makar na trenutke bili i skroz u krivu. Kada ćeš naići na osobu koja će poticati tvoju slobodu izražavanja i kreativnost, bez ikakvog usmjeravanja, posebno prosuđivanja i osuđivanja, tada ćeš znati da si na pravom putu prema istini, i prema sebi, uz iskrenu podršku. Ovaj iskaz, izraz je velikog povjerenja u tvoje razumijevanje, pa i prihvaćanje različitosti, bilo potencijalne, bilo skroz stvarne. Polako. Moj je prijedlog, zatvorimo ulaze podmetnutim informacijama, i otvorimo sebe sebi, to je put prema istini, eto, bar tako vjerujem. Moj naklon, lijep pozdrav i svako dobro ;)
    dražeN :)

    avatar

    04.08.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Para(ne)normalan ... (:-)

    @ dražeN :) ... da, nemoguće je sada elaboritati sve to i čemu ... ? Mene su neki detalji ovdje asocirali na povezivanje drugih fragmenata informacija od ranije i tako mi upotpunili neke slike shvaćanja ... Drugima to djeluje drugačije ... Svatko ima svoj unutarnji svijet i puno pravo na njega baš takvog kakav jest - tu se savršeno razumijemo i to je najvažnije od svega. :-)

    avatar

    04.08.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    uistinu je tako kako je rečeno u postu i u komentarima,
    bilo mi je zadovoljstvo navratiti : )

    avatar

    05.08.2010. (13:56)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Hvala na razumijevanju. Apsolutno podržavam metodu pružanja informacija koje će svakome od nas pružiti čim bolju mogućnost da se donesu neki kvalitetni osobni zaključci. Što se tiče fotografija na mojoj web stranici, da, sve su mog Panasonic DMC-LZ3 i Bogu hvala, solidnog vremena provedenog u šetnji prirodom, spoj. Još jednom, hvala na razumijevanju, jer priznajem, meni je takav stav vrlo poticajan, dapače, hrani moju nadu u istinsko bolje sutra ;)
    dražeN :)

    avatar

    05.08.2010. (16:42)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    zaista.....

    avatar

    09.08.2010. (23:31)    -   -   -   -  

  • Algon Cordy

    Šteta što nemam više vremena da pogledam sve. Dobro je, samo mi se ne sviđa miješanje mitologema i naklapanje o jezicima. Ipak sam filolog, pa ne mogu svašta slušati...

    A da nije to taj isti cowboy koji drzi stranicu transformacija svijesti pa je tamo stavio moga Huxleya? To mi je bilo drago, samo sto su mogli uz clanak staviti i moje ime, ipak lijepo pise copright...

    Pozdrav!

    avatar

    19.08.2010. (16:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...