Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NF

    sad došao doma, imam ograničeno internet vrijeme, privukao me naslov ispod tebe, i jebiga po navici kliknuh na tebe :(

    avatar

    03.08.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ništa ne vjerujem. Naši politici su svi odreda čedni ljudi, vidi se to po napretku naše države i skorom ulasku u Euniju.
    Glede onog ispod, mislim si sljedeće, koliko je tih odbjeglih frendica u obrazovnom sustavu. I bude mi zima u ovaj ljetni dan.

    avatar

    03.08.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ah, gle.. imam i ja svoje izvore informacija. ponekad volim da ne znam ništa... kao ona bakica sa brda.. jebeš politiku i političare i sebelebe (gladne kruha)...

    avatar

    03.08.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    meni je to sve bljakica - među našim vrlim menadžerima koji se kakti furaju na zapadnjake, isto toga ima (bookeraj u korporativnom svijetu) - tim bilding maj es, jel... :) kad god su kakvi domjenci, uvijek ima rezervirana soba gore u hotelu, pa se poslije pijan gaće traži... i tak.

    avatar

    04.08.2010. (08:58)    -   -   -   -  

  • fulvus

    meni je najdraže čuti iz pouzdanih izvora da su selebrtiju isključili struju zbog neplaćanja ( ne bi vjerovali koliko toga ima, a sve redom vrlo poznate i "bogate" face) ili da im je stan zmazan do mogućnosti zaraze. uf. izvana uj iznutra fuj.

    avatar

    04.08.2010. (09:50)    -   -   -   -  

  • greentea

    e a meni je fuj kak je svima koji komentiraju to sve fuj, pa ispada da smo fakat svi blogeri jednotračnični ljudi. a znamo da jedna tračnica vodi samo na jedno mjesto, pa zakaj ne bi imali i po dvije tri i koliko već možemo izdržati. uf, što ne volim kad se na gomilu okupe svi pošteni-tu nekaj smrdi. uostalom znamo da je znanstveno i paraznanstveno dokazano da svaki narod ima vladu i selebritije kakve i zaslužuje. činjenično je da je nemoguće da se iz dreka širi miris šanela 5. po tom pitanju moje razočarenje je ogromno.

    avatar

    04.08.2010. (10:08)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Očito da je u svijetu slavnih i svijetu političara normalno sve ono što po Božjim niti nikakvim drugim pravilima nije normalno.
    Očito oni sve mogu kupiti novcem, no ipak nisu sretni, zasigurno su nesretniji od nas običnih smrtnika.
    Ne bih se mijenjala s njima za svoj unutarnji mir koji imam.
    Pozdrav!

    avatar

    04.08.2010. (12:57)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    ja sam znala da je tvoja kuća na izvoru nečega... a sad vidim da je to izvor informacija. susjed zigi rulz! daj pusu mojoj Kali i ne daj zigiju da ju dira bez da prije toga opere ruke. toliko od mene za ovo javljanje. kisikisi!

    avatar

    04.08.2010. (15:45)    -   -   -   -  

  • Marina

    "fufa za fakultativne aktivnosti" :DDD jel te smijem citirati?

    avatar

    04.08.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Uh, ja sam se naslušala svakakvih priča o poznatima... Sad što je istina, a što nije, ne znam... Ali sam sigurna da je barem dio toga istina.

    avatar

    05.08.2010. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...