Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lisbeth

    hmmm, vidiš, pisalo je u novinama da je on bio kriv za taj razvod, a i taj je brak poprilično dugo trajao. Duže od nekih kao prikladnijih i iz ljubavi uzetih. Ja sam određeni broj godina bila u vezi s muškarcem dvadeset i četiri? tu negdje, možda godina manje, dvi, starijim od sebe. I danas kad pogledam, to je bila moja najkvalitetnija veza. U svakom pogledu. To sam ja znala i tada, ali kako je on već imao dijete iz prvog braka koje je nešto sitno bilo mlađe od mene, nije mu padalo na pamet da ima još djece, a ja sam fakat bila mlada i htjela sam imati djecu. Zbog toga sam otišla. Inače, ne vidim nijedan razlog zašto ne bi i danas bili zajedno, da smo se mogli po tome složiti. On je bio odličan u svakom pogledu i njegove godine baš nigdje nisu bile problem, čak naprotiv, bile su u masu stvari prednost.

    avatar

    25.07.2010. (00:53)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Valjda joj je to satisfakcija za loš brak, ne znam, nakon svega barem može materijalno uživati. Mislim da kao osoba nije toliko loša jer nije zaboravila svoje korijene.

    avatar

    25.07.2010. (08:55)    -   -   -   -  

  • Disalica

    Nisam imala prilike mnogo čuti o toj gospođi, kao niti o njenom mužu i razvodu.
    Mislim da godine nisu toliko bitne u vezi, glavno je da se osobe slažu, a sad da li je razlika među njihovim godinama 10ak, 20ak godina, nije bitno... Sto ljudi, sto ćudi :)
    Lijep pozdrav!

    avatar

    25.07.2010. (11:30)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Godine nisu važne sve dok srce pokazuje put.

    avatar

    26.07.2010. (12:52)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Ima nas još ,koje nose emocije.Tvoje pisanje mi je tako blisko.Ubuduće te pratim-kad ulovim vremena

    avatar

    27.07.2010. (12:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...