Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lady flower

    Draga, izgubila sam majku prije pet mjeseci, umrla mi je jadna na rukama i nije mi to teško, drago mi je da sam tada bila uz nju, toliko je tražila da je grlim... nema se za to riječi, nemam čime opisati što proživljavam na mahove...veliki je to gubitak...žao mi je što nisam više bila uz nju i za svo izgubljeno vrijeme i njezin težak život...sada živi u meni, a ja nosim neke njezine stvari i sigurno joj je drago zbog toga...

    avatar

    23.07.2010. (18:51)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Ostane grob, zarastao u drač, sjećanje koje gubi boje, samo riječi davno izrečene, sve su jasnije i točnije, koraci dobijaju smisao baš u ono vrijeme kad nam ostane samo hladnom kamenu reći koju riječ-onu, koju nismo izrekli kad je trebalo. Pa mirimo savjest cvijećem dva puta godišnje, svijesni da brojimo i sami dane, misleći da svoju djecu nećemo ostaviti u pitanjima i s vremenom spoznamo da su riječi neizrečene, davno već rečene i znane.

    avatar

    23.07.2010. (18:57)    -   -   -   -  

  • borut

    Eto, majka ce razumjeti i razloge sadasnjem neposjecivanju! A i cvijet kojeg bi odnijela uvenuo bi brze na ovoj vrucini:-)

    avatar

    23.07.2010. (19:32)    -   -   -   -  

  • Disalica

    Lijepo je to što je nosiš sa sobom i djeliš sa njom svu svoju sreću, ali i tugu. Majke će uvijek biti uz nas, možda ne tijelom, ali duhom svakako.
    Lijep pozdrav! :)

    avatar

    23.07.2010. (23:02)    -   -   -   -  

  • gospodin

    O takovim stvarima se ne laprda po blogovima . Zapitaj se što če tvoja djeca misliti o tebi jednog dana .

    avatar

    24.07.2010. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...