Komentari

katrida.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mima

    Uh...

    avatar

    16.07.2010. (08:46)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    pomogla si joj sigurno u toj teškoj, prestrašnoj situaciji

    avatar

    16.07.2010. (19:21)    -   -   -   -  

  • Na juznoj strani lopte

    ...to je jedna od najgore vrste kriminala....i vjerojatno najcesca..... a sankcije snose gotovo uvijek samo zrtve.....djeca i zene.....
    ....a tako malo bi trebalo uciniti da se to rijesi......zakon protiv zliostavljanja i edukacija stanovnistva tako da zrtva odmah moze prepoznati sto joj se cini.....i da odmah moze dobiti pomoc ako se desi ili ako je i samo pokusaj zlostavljanja.....

    avatar

    17.07.2010. (04:01)    -   -   -   -  

  • misko

    Eh,...nisu svi muškarci svinje, ni sve žene kurve!
    Ovakve se stvari događaju i nitko nije zbog toga kriv. Čovjek u drugom bići vidi ono što želi vidjeti i tek mnogo kasnije shvati da se prevario. Onda postaje teško, jer obično više nisu samo u pitanju njih dvoje ... priča stara kao i svijet.
    A te knjige pune mudrosti, od njih mi se povraća! Zar svatko od nas ne zna što je dobro, a što nije? Jesmo li toliko glupi, da ne znamo postupati u životnoj situaciji koju smo SAMI izgradili?
    Naravno da mi je žao osobe koja tako nešto proživljava. Niti ne opravdavam loše i možda zle postupke nekog, samo ću reći ovo: nitko od nas nije sasvim dobar ni sasvim loš. Pa čak ni Dalaj Lama i će ti to prvi potvrditi upitaš li ga.

    Oprosti, raspisao sam se ...

    avatar

    19.07.2010. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...