Komentari

2mama.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jimbo

    Autobahnom se po mom iskustvu ne isplati. Jednostavno je preskupo a i cijelo vrijeme juriš, a ideš na GO a ne na trke. Preko Bosne je krajolik prelijep, ima se šta pogledat, a ima i malo-malo nekakav restorančić ili kafić za odmor.
    Ova ruta je dobra, iako sam čuo da je ruta preko Glamoča (iz Banja Luke se zapuca kroz neku ravnicu do Glamoča pa Livna) još i bolja jer se izbjegnu serpentine Kupresa.
    Sretan put!

    avatar

    13.07.2010. (09:25)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    ... ovisi i di ćeš na more i koliko vakta imaš... ovo via BL - Jajce je malo smorno (meni, prije par godina)... postoji i opcija -Tebi zgodna - Brod - Zenica - Travnik (via kamensko/Split); dosta za vidjeti usput, ali oko 8h truckanja.
    treći put Ti je via Nut City Orašje (tj Županja), via Tuzla serpentinarit do Sarajeva, dalje Mostar, Ploče. meni najdraže odavde, ali samo ako ideš na jug juga...
    svakako kroz bosnu sedam ili osam sati normalne vožnje, ceste li-la; kako gdje...
    svjetla po danu obavezna.
    svakako, kako veli Jimbo, ako si na odmoru, zgodna tura.
    nek si nam se vratila!
    :-)

    avatar

    15.07.2010. (14:17)    -   -   -   -  

  • dva

    @ Jimbo, tnx, izgleda da je pobijedila opcija okolo kere pa na...

    @ Kelišeli - ačuj, preko Nutcitija mi je ipak malo predesno, tj preistočno, ja se na autoban spuštam kod Nove Gradiške. U svakom slučaju, hvala. i zgodne li podudarnosti, u 20-tak minuta jedno drugom komentiramo, a skoro godinama nismo :))

    avatar

    15.07.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Do Zagreba te dofura bus. Onda se sedneš u avijon i uz malo sreće ne sletite u Dubajiju nego u Splitu. Onda prođes sve one puno lipe kaštele i nema frke.
    ajme, pičit od tebe do splita s autom, a dobro, sretan put.
    Možeš i preko skopja, malo skreneš do tirane pa podgorica i pičiš do splita. Naravno odma drugi dan natrag prema sjeveru, takav ti je radni raspored. Tak se danas putuje. Ako za Istambul ideš preko Kölna (iz Zagreba), kaj je tebi skočit recimo do Sofije ili Bukurešta do Splita. Možeš ti to, znam ja.

    avatar

    15.07.2010. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...