Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • tajanad

    uvijek ima onih nezadovoljnih,
    oni koji bi htjeli malo više.
    .i nekako imam osjećaj da uspiju dobiti više..
    oni to razglaze na sva zvona..
    ali ima i onih koji bi htjeli malo..
    osmijeh, dodir, lijepu riječ..
    dobiju i oni svoju dozu toga..
    ali o tome šute, sakrivaju svoje blago..
    čuvaju ga..
    uvijek je tako...

    avatar

    01.07.2010. (10:18)    -   -   -   -  

  • lijepo

    Duhovit post, a i cio blog . :)

    Ako baš nije zvizdan, ne smeta hodat po sunčanoj strani. Opet, nije dobro drugom radit sjenu pa da netko preplane od tuđe sjene.

    Veliš da se mi borimo protiv debelih, masnih i ne sjećam se više kako ih zoveš; Šta, oćeš reć da oćemo namjesto njih biti tako debeli, masni ..itd? :) E, bome ja nebi. Isto mi je draža plava ribica o kojoj si onako znalački zborila u prijašnjem postu.

    avatar

    01.07.2010. (18:08)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Jako mi se sviđaju tvoja razmišljanja. Znam da ću ovdje češće svraćati

    avatar

    01.07.2010. (19:40)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @lijepo. Čini mi se da ti se sviđa moj blog...automatski se tada i ti meni sviđaš! zekam se malo :) Nego, ono o ribi... pa mislim da nije neka velika lova tu i tamo pojest konzervu sardina...ne mora se jest triput dnevno 7 dana u tjednu..dovoljno je 2-3 put na tjedan. brijem da su kapsule puno skuplje. A eurokrem volim papati, ko i svako ljudsko biće...al se trudim čim rjeđe. Jednostavno ga ne kupujem :)
    A skušu na rošilju dugo nisam jela..al hoću. Sad papam lubenicu, napucala sam se, imam škembu ko Čobanković!!hehe. Al njegova nije od lubenice...

    avatar

    01.07.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @mcmlx. Da. Tiha voda brege dere... Ili sam fulala parolu? Tisuću kapi i kroz kamen prođe..? Jel to?
    Hoću reći...ravnoteža..kako kažeš. Da, odbija nas pomisao na ravnotežu, odmah pomislimo na blato i sivilo.. No, istinski znalci znaju da...

    avatar

    01.07.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Da , i meni uvijek išli na živce ovi koji stalno nešto razglašavaju na zvona...pozz Tajči.

    avatar

    01.07.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @Valcer. A meni je jako drago da me čitaš i da ti se sviđa. :)

    avatar

    01.07.2010. (21:20)    -   -   -   -  

  • lijepo

    vesper ... Te kažeš kompliment koji se očekuje, te sad kažeš da se zezaš. Ma mislim ??? :)
    Nego, ono o ribi...e pa nije baš istna ono s lovom. Ako jedna konzerva košta recimo 10 kunića, mjesečno ti ga to dođe oko 120 kunića, ako jedem samo tri konzerve tjedno. Npr. omega3 sa sto kapsulica od belupa košta 91,50 kunića. Ribu jedeš sam dvanaest puta mjesečno, a kapsulice skoro tri i pol mjeseca. Jel vidiš razliku i kolko uštediš? Ako dobro računam, uštediš oko 320 kunića. Za tu lovu kupiš skoro pa pola odojka i fino imaš svaki dan zbirnut i podmazan želudčić.
    E, sad moreš ti reć da nije gušt pit kapsulice, al ak ih konzumiraš tak da ispred sebe imaš sličicu sardinica, onda to skroz popravi apetit, a još ako imaš sreće pa da ti pogled puca na tapetu terase restorana na Konavlima u dnevnoj ili kuhinji, ondak je to već skuša na roštilju. :)
    Kak zaš da od Choa nije škembuljak od lubenice? Šta si ti gastro..entero ili kak se već kaže? Možda čovjek ima poveći žulj ili je samo nadut ? Opet, ko bi za njeg reko da je nadut. Nema šanse. Istina da dugo nisam bila kod frizera pa nisam u tolku pa morti nisam u toku.
    Euro krem opće iz principa neću jesti. Pun kufer mi ga je zadnjih petnaest godina. Namažem si domaće slavoske svinjske masti ili ak sam u nemrsu kinderlade, al baš ak je sila od euro krema popapam sam krem, a euo bacim u smeće.
    Nego, šta sam ti opće htjela reć. Nemrem se sjetit.

    avatar

    01.07.2010. (23:26)    -   -   -   -  

  • Vesper

    sardina u ulju košta 6 kn. a čobanković je masan, ako je i nadut, onda je to od previše soli u salami. A kilo skuša dojde 30kuna, a moj roštiljčić je besplatan. A marinada od moje stare-neprocjenjivo.

    avatar

    02.07.2010. (00:37)    -   -   -   -  

  • lijepo

    E, sutra zaprašim u prvi dućkas da vidim jel sezosko sniženje sardina od tiest posto ili morti ti s dobavljačima imaš neku ekstra dogovorenu cijenu? Blagotise šta se tiče tvoje stare, ak te delicijama hrani.

    Misliš da je Cho preveć bio na bijeloj ribi ili ? Možda je čovjek sam išo na estetsku, silikone u trbuh i te spike, rad toga da mu kravata bolje stoji i da se ne gužva.Ipak jedan ministar poljoprivrede nemre baš bit anoreksičan.Vjetar od kolone traktoraša bi ga odpuhal.

    avatar

    02.07.2010. (00:57)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Šta si se nešto raspalila po pitanju te ribe, pa i sama kažeš da voliš papati plavu ribu...onda? Imaš u Konzumu, možda je koja lipa iznad 6kuna...ako kupuješ sa sjemenovim uljem. Drago mi je da ti se sviđa moj blog i da ti je duhovit..jedino neznam zašto ti smeta što moja stara odlično kuha..?
    I što je to točno na Kerumu zakon, isto nemam ideje....al vjerujem da ćeš ti nać neko objašnjenje! :))

    avatar

    02.07.2010. (01:21)    -   -   -   -  

  • lijepo

    Pa di si ti vidila da ja nešto o tvojoj mami koja super kuha nešto ružno zborim? Volim izraz "blagotise" i upotrebljavam ga uvijek kad mi je neto super i volim spojit tri riječi u jednu.
    Kad čujem da neko super kuha uvijek odvalim jel izuzetno cijenim i poštujem to umijeće.Dobro kuhanje meni ti graniči s umjetnošću. Stvarno bi bila jadna kad bi imala nešto protiv tvoje mame. Cijenim kad netko poštuje svoje roditelje i vidi njihove kvalitete. Po blogu sam vidla da si izuzetno inteligentna i duhovita pa sam se dohvatila malo ribe jel mi je bio izuzetno simpatičan tvoj stil.Ove moje priče s kapsulama i ribama su viiše zeka. A što se tiče naših tzv. političara, one najsmješnije gledam s humoristične strane i uvijek im udijelim komplimente na zgražanje mnogih. :)
    Kerum mi je humorističan čim ga vidim, a kad progovori, počinje praznik za um. Meni je neobično smiješan jel ga promatram više fenomenološki. Dublje razmišljanje o nekim političarima i promišljanje o širem kontekstu si ne dopuštam jel ponekad mi se učini da preveć vidim, a to što vidim je jad , kukavelj i depra.
    Sinoć sam ti čitala još neke postove. Fakat si pametno čeljade i jako duhovita.

    avatar

    02.07.2010. (11:52)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Ako ti se sviđaju moje fore i sprdancije, onda me nastavi čitat, bit će mi drago, a i volim otkriva nove načine za zajebanciju, možda i ja kojiput izvedem neki šou pa počnem hvaliti npr.mela gibsona, e to bu fora. Hvala i na komplimentima za pamet i to..Pozdrav.:)

    avatar

    02.07.2010. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...