Komentari

2012-transformacijasvijesti.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Spin

    Ja smatram da to možda i nisu lekcije već samo naši programi koji su nam instalirani začećem i nakon rođenja, naša sudbina ovisi upravo o kvaliteti tih programa.
    No na svu sreću postoji mogućnost da postanemo svjesni svoje programiranosti te da određene programe koji nam se ne sviđaju izbrišemo a nove nadodamo ukoliko to želimo.

    To je zapravo i odgovor na tvoje pitanje Zašto opet ? ZATO JER JE TO U OKVIRU NAŠIH PROGRAMA.

    Čak je i razmišljanje o LEKCIJAMA karmi i sl najvjerojatnije samo još jedan program,
    mi nismo ništa drugo doli nesvjesni programi koje je na sreću zahvatio bug svijesnosti.
    Pozdrav

    avatar

    02.07.2010. (10:45)    -   -   -   -  

  • veki

    Da, programi trenutno definitivno igraju glavnu ulogu, ali programi su na nižoj razini, nakon njih dolazi informacija pa znanje pa svjesnost pa spoznaja. Naši programi, reakcije, odnosno odluke, izbori se temelje na strahu.
    Mi danas nemamo izbor, odnosno raspolažemo izborima koje nam diktiraju strahovi, raspolažemo izborima koji su nam dozvoljeni unutar granica naših strahova. Tako da je i svaki naš izbor temeljen na strahu. Što više apsorbiramo informacija to posjedujemo više znanja, znanjem se krećemo ka višoj svijesti, sa višom svijesti zaobilazimo programe i samim time radimo izbor, činom izbora, dolazimo do spoznaje, a tada više ništa ne bi trebalo biti isto, spoznali smo da imamo izbor. A sve je stvar izbora. :)

    avatar

    02.07.2010. (15:01)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Odličan post i komentari.

    Zna li netko zašto životinje pate, jesu li to lekcije za njih ili nas ? Čiji su to programi ? Neka duhovna učenja tvrde da je tkzv. razvojna linija: mineral, biljka, životinja, čovjek ... inkarnacijski reverzbilna, neki da nije. Što veli vaša intuicija ?

    avatar

    26.07.2010. (01:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...