Komentari

marinjurjevic.blog.hr

Dodaj komentar (106)

Marketing


  • fra gavun

    Kako vidim ti si stalno po vinarijama pa sam te tija pitat ima li šta od Seksa kad se čovik nalije.
    Čini mi se da Seks zna dobro zajebavat kad se nalije, čovik.:)

    avatar

    27.06.2010. (10:21)    -   -   -   -  

  • turimti

    umjesto vina, očekivala sam ozbiljan komentar o djelovanju sindikata/lista i referendumu...
    ali hebe se sdp-a za životna pitanja. valja popiti i nešto pojesti, na balote baciti...

    avatar

    27.06.2010. (10:31)    -   -   -   -  

  • zmaj od ribnice

    sdp uživa kao bubrig u loju. plaćica ide, povremeno se nešto zareži na hdz, ali ne baš jako da se ne uvrijede i počnu spominjati proviziju od daimlera, a vrime ide........

    avatar

    27.06.2010. (12:24)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Šjor Marine... jesam li vam lijepo rekla da je narod "narajcan"?!!!!!! HDZ-ovci nemaju blogove pa ćete sada vi morati odgovarati na škakljiva pitanja.... :))))))))
    Neki pitaju čak i o seksu.... čini mi se da su vas zamijenili s Lastanom.... :)))))))))

    avatar

    27.06.2010. (13:27)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine,

    Mene se čini da si ti kolateralna žrtva, odnosno da si samo na putu pokušaja ovladavanja Milanovićem....jer medijska bagra je navikla da živi u čudnim relacijama s onima na vlasti...tj. s onima iz HDZ-a... a ovi samo što nisu punuli u prpošku.... a ko će njima unda davat ispod žita....nemam ovdi baš puno želje objašnjavat ali dovoljno se sitit transkripta smsova da se čovik ne čudi ničem.....a još da je onih šta faliju...

    Stoga oni pod hitno moraju otvorit prostor utjecaja na Milanovića je me se čini da je on dovoljno mlad i nepokvaren pa kad bi došli njemu direktno on bi ji ko bivši bokser nokautira.
    Pa oni moraju okolo, nać udvorice na dvoru... a nije to baš lako u SDP-u ko U HDZ-u....a i u HDZ-u se uvik znalo kome triba turnit da se svi projekti odrade...

    A pade mi na pamet film KUM....kad stari Vito umire i kad kaže malom Majklu....prvi koji ti priđe kad umrem i predloži sastanak s Barzanijem, biće izdajica....i unda pogreb...i unda prilazi oni stari ćelavi čijeg se imena ne mogu sitit....i pridlaže sastanak.

    Eto oni tribaju nekog ko ovi stari i ćelavi da organizira sastanak i utjecaj.... a ti nisi taj pa te unda triba maknit i oslobodit prostor ....samo ostaje da Milanović postupi ko Majkl i da odstrani bagru kad dođe trenutak...naravno bez mrtvih...jer inače smjena nema smisla i cila Hrvatska će obrat bostan.

    A sad malo i kritike....ne smeta mi što su ADZ-ovci jamili puno sela i zeru gradova....al to što imaju Split direktno il priko Keruma to me bode u oko već dugo, dugo....jer nisu Dalmoši ginuli prititano na Blajburgu neg su kosti ostavili po Neretvi i Sutjesci....stoga nema opravdanja da su ih digli na mit mrtve žrtve...nemoj da nas ovo bode više u oči....dosta ji je bilo.

    avatar

    27.06.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine

    A kad smo već kod Kuma, odma mi pade napamet strateški Čović i njegov sastanak s SDP-om...he he he ajmo u cili tvornicu tj. u jednu kunu da znam ko je bija oni stari ćelavi (ma jel Latanca il nešto ka Sa, ne merem se sitit) koji je predložija sastanak....ali ajde neću napisat.

    avatar

    27.06.2010. (19:10)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @fra gavun

    A lipi li riči od jednega vratra !?

    avatar

    27.06.2010. (19:19)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @turimti

    O tu ste "turimti" ?
    Pa di ste mi !?
    Ono o čemu želite pisati ili turati svoj nos tamo - morete i sami napisat ...kad ste tako bistri !
    Jel tako ?
    A da jemalo bacit oko na ono šta se pisalo na ovom blogu čak bi i "turalo" vidilo da se itekako posalo i da se piše o referendumu.
    Inače . pisa sam o jako ozbiljnoj temi - ma ne kapiš !
    Nije bitno di se radnja zbiva nego šta se zbiva..
    A oli san ja kriv da bidan narod mora pit po vinarijama najjeftinija vina jer je osta bez pribijenog šoolda....
    Jo...tribalo bi pitat šjoru Filu ča o tome misli..Mislim o takvoj vrsti "turimtituranja" !

    avatar

    27.06.2010. (19:23)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @zmaj od ribnice

    Ola Zmaja...Zmajetine...Vas san se uzdršća od ovako teških rigavatrujučih riči !
    Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!
    Škužajte šjor Zmaju - A ča je to ribnica ?

    avatar

    27.06.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ima jedan svijet

    Neka..neka pišu...To je dobro.....Triba se vidit koliko je pismenost proširena u ovoj lipoj hadezeovini !

    avatar

    27.06.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ero

    Jo meni sad si me uboja u živac !
    A šta je to "medijska bagra" ?????
    Ma di toga jema !?

    avatar

    27.06.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ero

    Ma je KUM...lipi moj - jema svoj moral, makar bija i mafijaški .
    Ma ovi...Nisam baš siguran da i to jemadu !

    avatar

    27.06.2010. (19:29)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine

    Znaš ti bolje od mene ko je ta bagra....a ne triba se čudit što se bagra glasa...jer osim Večernjaka koji je ADZ proda pod sumnjivim okolnostima, i koji kad se rješija dionica VIP-a koje su vridile puno više nego što je plaćeno za sam Večernjak, i koji sad ima neke predispozicije da radi s pozicije neovisnog medija, svi drugi mediji su podložni interesima vlasnika koji su često puno veći u nekim drugim sferama poslovanja, ali i s opterećenjima u privatizaciji nekih medija.
    Naravno treba reći i da su neki mediji podložni utjecajima zbog svoje krhke tržišne pozicije.

    Uglavnom mrka kapa nam je što se tiče medija jer su redom pod utjecajem HDZ-a i/ili krupnog kapitala/kriminala, a ovi su opet ispremreženi sa HDZ-om jer su se izlegli u istom zmijskom leglu.
    Mislim da je teško zaključit di završava upravni ili nadzorni odbor tajkunskog preduzeća a di počinje sadašnje ili bivšo Presjedništvo ADZ-a.

    Žalosno je što Margetić sa svojim necenzurirano.com predstavlja najsvijtliju točku medijskog prostora....i pored njegovih stavova koje prezirem i pored ajme majko sumnjivih materijala, on bar to sve stavi javnosti na pladanj.

    avatar

    27.06.2010. (19:46)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ero

    Ajme nama ako Nam Margetić postane svjetla medijska točka.....Ali konkurencija "na dnu" je zaista velika,,,Gužva je u medijskom šesnaestercu - ali najgore je kad političari glume suce a u stvari su vlasnici tih mračnih duša soiz devetog kruga medijskog pakla !
    Fuj !!!!!

    avatar

    27.06.2010. (19:52)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine

    Margetić je malo nadoša...kad se počme bavit lopovlukom i ratnim zločinima unda je prva liga....jer materijali koji on objavljuje ne mogu se nač na stranicama ili emisijima naših medija.

    Evo sad je objavija materijale o mom susjedu doli i ovdi....nema puno pameti...on je dokumente izbacija....saće sigurno Bajić to istražit i uhapsit il oslobodit Bandića....jer ne virujem da će ga opet zaštiti i ne poduzet ništa....ka šta ništa nije poduzima o onom šta je ubija 16 srpskih civila, a što je prijavljeno 2003...il biće da je ona moja susida bila u pravu kad je rekla: "Kakva je to demokracija ako ne mereš Srbina ubit"

    Ako Margetić laže ja se izvinjavam Bajiću....ma šalim se ...ja bi njega pljunija i bez ovoga.

    avatar

    27.06.2010. (20:17)    -   -   -   -  

  • zmaj od ribnice

    šjor marine uzdrćali ste se od mojih riči koje su pisane u deminutivu ( plaćica...) ajme, skužajte ni mi bila namjera strašiti vas. nisan ja pravi zmaj, ne rigan ni vodu a kamoli vatru. stojte s miron, neću van ništa. oli je spominjanje dailmlera riganje vatre? ma, nima straje od tega ča je jaca rekla da zna imena i da će objaviti komu je daimler da lovušu. ništa ona neće objaviti, ali zato ni rončević ni polančec neće dobiti ni dana pržuna. ča ni istina da vrana vrani oči ne vadi? ostajte mi zdravo i veselo, želin van svako dobro. P.S ča je ribnica i zmaj od ribnice raspitajte se da se ja ne falin. fala in.

    avatar

    27.06.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • ero

    Zmaj

    Malo more bit nisi upućen....ništa Jaca neće objavit nego će opstruirat istragu....jer ekipa iz IM metala koja je dobila lovicu na svoje račune je provjereni kadar HDZ izrastao iz devedesetih...a uvik se vrte tude i Zagi ni Vukelić.....pogodi ko je dobija da radi puškice za HV....firma koja je u vlasništvu vlasnima IM.....tu je HDZ 100 %....a jel SDP....prije bi reka da su ovi adzeovci u suradnji sa svojim ljudima u tehničkim i inim strukturama MUP-a i Vatrogasne zajednice za finu lovicu pripremili papirčiće za potpis, a one budaletine potpisale.....a evo ostavljam da je neko od ta tri asa SDP-a jamija....ali budi siguran da su ADZ ovci jamili ....100%

    avatar

    27.06.2010. (21:47)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ero

    Ma on je druga strana iste medalje......Teledirigiran !

    avatar

    27.06.2010. (22:34)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @zmaj od ribnice

    Ajde - pa mi je kamen sa srca !
    Zmaj je augmentativ od zmajček...Ili - ma šta ja znan !

    avatar

    27.06.2010. (22:36)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @ero

    Samo mi Vukelića ne diraj !
    Poptenjačina od čovika.....

    avatar

    27.06.2010. (22:37)    -   -   -   -  

  • zmaj od ribnice

    ero . za nepovirovat ! koalicija na vlasti a hdz drpio proviziju. ma ero moj lipi toga nima ni u crtiću. ajde lipo dojdi sebi. nego, šjor marine, sad kad smo ustanovili da san ja zmaj od karte, recite mi ča je s dolorima ča su ih sanader i klika lambrili iz škvera? o tomu ste puno govorili, i skidam kapu, ali izgleda da ni od toga ništa neće bit. onda se čovik pita, di je smisal živjenja ovod !? bilo je boje da smo se rodili na sjeverni pol.

    avatar

    28.06.2010. (12:00)    -   -   -   -  

  • Bule

    @Ima jedan svijet. Potpisi za raspisivanje referenduma su skupljeni, čelnici sindikata su nazdravljali jedni drugima na uspjehu, međutim život teče dalje. Za par dana će se, sve to, zaboraviti.
    Činjenica jest kako nam je državna uprava glomazna, spora i neučinkovita, a javne službe neprilagođene potrebama građana, dok su državne tvrtke u pravilu monopolisti koje, uz državu, generiraju nelikvidnost i gubitke.
    Mirovinski je sustav pred kolapsom, a dobar dio industrija na izdisaju.
    Stanje u ovoj državi zahtjeva daleko dublje reforme i rezove nego je to puki referendum o izmjenama ZOR-a.
    Sve se bojim kako nam je HDZ ponovo bacila kost da ga glođemo, dok je prave komade mesa zadržala za sebe.
    Doživljavati kao kraj svemira jedan referendum o izmjeni Zakona, a šta u stvarnosti ništa promjeniti neće, po meni je pomalo neozbiljno, makar sindikalni čelnici bili u pitanju.
    Osobno mi je drago šta MIlanović nije sudjelovao u tom sindikalnom euforiju, već se držao rezervirano, iako je zahtjev za raspisivanjem referenduma potpisao, šta je po meni vrlo pohvalno.
    Josipović se ponio krajnje nekorektno u ovom slučaju. Trebao je stati uz narod kad je to bilo potrebno, a ne sada pametovati i tom istom narodu davati za pravo.
    Predsjednik države nije sudac, već prvi među narodom i uvijek treba biti uz svoj narod. Pogotovo kad je narod u pravu.

    avatar

    28.06.2010. (12:00)    -   -   -   -  

  • ero

    ZMAJ

    A to ti je činjenica da su pare završili kod HDZ ovaca na računu....a što se čudiš....kad se promijeni vlast ne mereš minjat kompletnu upravu....a tamo ti je sve kadar HDZ-a....baremko 90%.....stoga kad bi SDP-ov ministar i tija jamit on ne mere to bez ove HDZ ove ekipe....znaš neko mora napisat tehnički zahtjev, pa planirat sredstva pa napisat dokumentaciju za tender ako se ne mere odma direktno ko što recimo Vukelić radi.....pa moraš imat na platnoj listi sve ključne ljude u povjerenstvu koji valoriziraju tehničke i financijske značajke.....a ovo ti je sve HDZ...e unda tek dođu na red 3 SDP-ova ministra....na njih možeš uticat tako da im da podvališ to ko državni interes a more se i politički aktivirat koji Švabo da lobira legalno za svoju firmu ne znajuć za ovu ekipicu iz HDZ-a ...pa on unda reče kako su Švabe uvik držali leđa našim lopinama....te se pozove na EU i njihovu pomoć il odnemoć na tom svijetlom putu ka gubitku neovisnosti.
    Jer ajmo vidit ko je moga ukrast....Lučin?...a da je bilo šta vruće na gradelam i da se okrenu leđa....sigurno bi jamija....ali mito -ne virujem....Crikvenac?....ako je on jamija unda jebeš kompletnu ljudsku rasu.....LJubo....on je moj pošten Ercegovac i mislim da nebi.
    I nema dalje....a pare su kod HDZ ovaca na račun došle....sad ti kažeš da su ovi iz HDZ-a dali pare SDP ovu ministru....ajme ako je tako neće ji Bog spasit.....jer ćemo ji odrapit triput gore nego ADZ-ovce.....za primjer.

    avatar

    28.06.2010. (12:51)    -   -   -   -  

  • ero

    Marine

    Nek unda Margetića teledirigiraju i dalje....a bar mu daju puno lipi papira iz Hypa...lipo ti je čitat one kredite....a naročito ako prodre do onih koji služe za pranje para....jer kako koji sidne guzicu na fotelju odma ko fol kupuje stan na kredit...a rata veća od ministarske plaće....evo sve žalim Rončevića kako će vraćat kredit do svoje sedamdeset i neke....moreš mislit...

    avatar

    28.06.2010. (12:58)    -   -   -   -  

  • zmaj od ribnice

    ero, žaj mi je, ali s vami ne bi više ni rič izminija. šjor moj lipi pravite budalu od mene, a ni van za potribu. oli nisan lipo reka da je lupež lupež bija on crni, žuti oli crveni. nima moji i vaši lupeži. lupež je lupež, ali to vami ne gre u glavu i sotin smo završili štoriju ča se mene tiče. šjor marine, stvarno, znate li ča dokle se došlo kad je u pitanju lova ča su je gepili iz škvera. zdravi i veseli bili.

    avatar

    28.06.2010. (13:13)    -   -   -   -  

učitavam...