Komentari

diamond.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tri Pojma

    Zašto te toliko pogađaju anonimni komentari? To više govori o osobi koja je došla na tvoj blog posprdati tvoje pisanje, nego o tebi. Pišeš za sebe i ako u tome uživaš ne vidim razloga da te pogađa nečije mišljenje. Pa i kad pišeš "za druge" kritike su uobičajena stvar. Konstruktivne uzmeš u obzir i tako se obogatiš. Sorry na pametovanju

    avatar

    15.06.2010. (22:14)    -   -   -   -  

  • II-_-II e-nora

    Najjače oružjeu rukama ima žena, samo ga treba znati upotrijebiti! :))

    avatar

    15.06.2010. (22:25)    -   -   -   -  

  • romantika

    Zona, ne pogađaju mene takvi komentari, naprotiv, ne volim zlobne osobe. Ako mi se nešto ili netko ne sviđa diskretno zaobiđem. Ako išta na svijetu ne volim to je ljudska zloba .... čemu to...komentar, dobar ili loš je u redu, zašto ne, ali provokacije me izluđuju i samo me navode na to da pokrenem dio svog temperamenta kojeg ne želim uključivati u komunikaciju s drugima. Iskrena sam kada nešto govorim i iskrenost ostalih me ne smeta .... ali razlika je u iskrenosti i zlonamjernom podbadanju... tnx na " pametovanju" koje ne bih tako nazvala već sasvim normalno, sugestija koja je opravdana. LP

    avatar

    16.06.2010. (04:55)    -   -   -   -  

  • romantika

    Odvjetnice, znanje je moć. Moć je apstraktni pojam kojeg svatko upotrijebi na svoj način. Žene posjeduju moć kojom mogu osvojiti svijet. Postoje muškarci koji znaju način na koji oduzeti taj dio ženskog oružja realnog rasuđivanja. Zašto? Zato da žene ne bi vladale svijetom. Vrlo lukavo ih Bog obdario...nema šta.

    avatar

    16.06.2010. (05:04)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Ne mogu se u potpunosti s tobom složiti. Naime, zadržimo se samo na blogu. Puno je toga što mi se ne sviđa i zaobilazim. No, ponekad čovjek mora zastati i reći svoje mišljenje, jer kad bi svi šutjeli, gdje bi zloći, nepravdi, neistini.. kakogod.. bio kraj.Eto, na primjer, glasovanje na casanovi (gdje me je i zaintrigirao tvoj komentar pa sam kliknula na blogi i otkrila razlog tvojoj ljutnji - opravdanoj, čini mi se). Bilo je puno priča koje mi se nisu svidjele i ja sam mimo njih prošla bez jedne riječi. Nisu bile favoriti, pa nije bilo ni potrebe da im oduzimam to malo glasova. Kod nekih koje su mi se jako svidjele, bila je sitnica koja se (po mom možda subjektivnom mišljenju) mogla ispraviti, pa sam to prokomentirala u najboljoj namjeri, dajući svoj pozitivan glas (a mogla sam biti neiskrena pa prešutjeti tu sitnicu. no, mislim da na taj način ne radim uslugu "piscu")
    No, kod nekih priča koje su (opet po mom sudu) loše, osjetila sam potrebu izraziti svoje mišljenje. Jer, pobogu.. radi se o glasovanju. I sad se stavi u poziciju onoga tko gleda da pobjeđuje nešto što je njemu živi užas. Pa naravno da će reći svoje mišljenje jer sve drugo bi bilo licemjerno. E, sad, to što netko ne može podnijeti kritiku (i krene napad na osobu iako je ova izrekla sud o priči, a ne autoru), već nije moj problem.
    Uzmimo i ovaj primjer: ti nisi shvatila moju priču. Moguće sam ja pomislila da je nisi pažljivo pročitala, ali postoji i mogućnost da sam je zaista nedovoljno jasno napisala. Stoga, i ti i ja imamo pravo na mišljenje. E, sad stvarno pametujem. Pozdrav.

    avatar

    16.06.2010. (08:56)    -   -   -   -  

  • romantika

    Naravno da ne pametuješ, još uvijek to ne smatram pametovanjem..... bar ne u negativnom smislu..sve je stvar ukusa onog tko čita i tko piše priču.... iskreno tvoje priča mi je bila dobra, možda me nije dodirnula do te mjere koliko me može dodirnuti neka jednostavnija priča... nije stvar niti u jednostavnosti izgovora prilikom pisanja...stvar je u scenariju koji se u tom trenutku odigra u mojoj glavi dok je čitam. Priče koje nemaju neku književnu tehniku ni kvalitetu a naočigled pobijeđuju su relana stvar koju treba prihvatiti... ovaj natječaj niti nije neko književno ni literarno umijeće i ne očekuje se na ovu temu pretjerana kvaliteta , samim tim što blogeri odlučuju. Ja sam bloger od nedavno, poslala sam dvije priče od kojih nisam očekivala ništa, ruku na srce, niti ne želim pobjedu jer živim u Vrsaru tako da mi ne treba takva nagrada a prisustvovat ću toj književnoj večeri tako da mi je sve jedno.... sve što sam htjela je to da vidim koliko je to čitljivo. Potvrda nečeg što mi prijatelji odavno govore, ali to su samo prijatelji koji će ti uvijek reći da je stvar dobra čak i onda kada nije ...e, tu je stvar i kod ovog natječaja.... tko ima više prijatelja taj i pobijeđuje. Bez obzira na kvalitetu. Tvoju priču sam pročitala pažljivo a komentar se ubraja kakav god on bio, nije neminovno da treba biti pozitivan, pobijeđuju brojevi komentara pa čak i neutralni i negativni...žao mi je da je tvoja tu gdje je ali ne ovisi o meni. Bit će natječaja i natječaja....kao što smo rekli, pišemo za sebe i za one koji to vole čitati.

    avatar

    16.06.2010. (09:23)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ma meni Vrsar ne treba (ni kao priznanje, a ni kao destinacija jerbo sam taj vikend dječja :)
    stvar je u principu. književnost je uvijek književnost. pa i na blogu... nije neka vrhunska, ali opet... meni je kvaliteta bitna.

    avatar

    16.06.2010. (11:15)    -   -   -   -  

  • romantika

    Poštivam tvoje kriterije i tvoj stav.... cijenim književnost i trud koji netko uloži u ono što radi, to svakako treba cijeniti......nažalost neke se stvari ne mogu promijeniti... ...ako misliš da ja to mogu...onda vrlo rado :))

    avatar

    16.06.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • ispovijedi bolesnog uma...

    volim onaj osjecaj kod zena kad klecaju im koljena i ne mogu stajati na nogama vise..
    dalo bi se tu svasta... uciniti...

    avatar

    17.06.2010. (13:45)    -   -   -   -  

  • romantika

    ha ha ha... teško da ovoj klecaju koljena nakon toliko predigre.....

    avatar

    17.06.2010. (14:22)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    OMG))))Ako treba glasovati - ZA!!!))))

    avatar

    19.06.2010. (16:47)    -   -   -   -  

  • romantika

    ne treba jer ne skupljam glasove preko bloga ... he he .. to je i tako samo zabava i ništa više ;))

    avatar

    20.06.2010. (05:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...