Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • *

    Amen

    avatar

    17.06.2010. (19:03)    -   -   -   -  

  • Ema

    Sve ovo nalazim u sebi i ne čudim se više. Ne pristajem, ali bez čuđenja vidim da u meni ima puno sebeljublja i da je često zaodjeveno u dobre namjere. (Pitanje je govorim li i ovo iz sebeljublja kako bih pokazala da vidim svoje sebeljublje).
    Promatrajući svoje reakcije npr ljutnje, boli, povrijeđenosti otkrivam da im uzrok leži u neispunjenju mojih očekivanja a ona proizlaze iz samoljublja. Npr žao mi je bilo osobe koja je u problemu. I htjela sam joj pomoći. No, kad ona nije primila od mene tu pomoć mene je zabolilo.Onda sam potražila uzrok toj povrijeđenosti i shvatila da me više boli što nije primila to od MENE nego što je ostala u problemu. Jadno. Ali je tako.

    avatar

    19.06.2010. (09:23)    -   -   -   -  

  • srce

    To je ono: "Put u pakao popločan je najboljim namjerama." Nisu bitna djela, nego bi trebali, zapravo, stalno razlučivati duhove koji nas vode u tim radnjama. Često i dobro djelo zna biti poticano od lošeg duha, pa je na kraju plod loš... Zli se često prikrije plaštem dobra...
    Ali ipak ni znanje, ni razlučivanje duhova, ni molitva, ni misa... barem kod mene, nisu dovoljne- treba ponizno i sa strpljivošću čekati Milost Božiju da očisti duh od nepravilnosti. Tako nas On čini poniznim i strpljivim-tj. čistim.
    Blagoslov.

    avatar

    24.06.2010. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...