Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • turimti

    djeca imaju odgovor;- pogledajte se u ogledalo. kad bi se svakom dizali u vašim godinama bi izgledalai kao vi...deca imaju pravo u zemlji gdje je kulturno biti nekulturan U 3.p.m...

    avatar

    12.06.2010. (16:22)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Zagreb je srećom mali grad pa čovjek brzo dođe do odredišta. :)

    avatar

    12.06.2010. (17:14)    -   -   -   -  

  • barba

    ma skaska, ovdje (u CH) stariji to dozivljavalju kao uvredu, a ako su invalidi onda imaju pravo na invalidska mnjesta. Uostalom to je ionako dio laznog morala.

    avatar

    12.06.2010. (18:36)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Pogledaj si gore naslov u linku - buš bolje volje: /preko-vice-do-pice.html :))

    avatar

    12.06.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ovaj primjer je baš za izgalamit se da cijeli tramvaj čuje. ako ništa drugo malo ispucat negativne energije prema sjedačima. baš tužna situacija, iako nije uvijek kriv ni mlad čovjek. iz svog primjera, kad sam BILA mlada i trudna u osmom mjesecu trudnoće, starčić se stao kraj mene u inače praznom tramvaju popunjenih sjedećih mjesta. oko mene su polutiho njorgali i negodovali svi redom, kao sam neodgojena, balava mala kučka koja se neće dići. a bilo ih je još koji nisu bili tak stari i umorni. starčić je definitivno bio najstariji. sišla sam na drugoj stanici kod sv duha, pobjedonosno pogladivši svoj trbuh i značajno okrznuvši pogledom sjedače.

    avatar

    12.06.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • greentea

    da, fulvus znam iz sličnog iskustva kak si vrila i kipila, al ja sam po tom pitanju malo oladila, od kad sam vidjela kak neki od tih starčeka neće i neče sjesti kad im se ustaneš, a baš mi nekak neugodno da ih gurnem u stolicu. starci su malkoc čudna bića, znam ja to i po sebi jer osjećam kak mi ta imenica visi blizu nad glavom pa se sve više pogrbljavam da je izbjegnem, no mi se čini da mi nešto ne štima kalkulacija. imam i ja jednu priču iz tramvaja da ti se krene želudac, možda je sutra napišem ak se temperatura spusti makar na 32. pozdrav:)
    p.s ja sam od tebe i očekivala da nosiš skakavac.

    avatar

    13.06.2010. (02:30)    -   -   -   -  

  • milicza

    uvijek ti ostane da zašutiš i siđeš s tramvaja... i nebo ti vrati odmah.

    avatar

    13.06.2010. (06:37)    -   -   -   -  

  • katalona

    Mala i ja u tramvaju. Sjedimo jedna nasuprot druge. Ulazi bakica, raštimana, iskrivljena, samo što se ne složi po podu. Montira se pokraj moje male. Mala spremno skoči, i ponudi joj svoje mjesto. Bakica neće. Mala opet nudi. Bakica neće. Mala ustane, odmakne se od sjedala. Bakica se drži za rukohvat, stenje, cvili i uzdiše, sve od Folke pa do Trga. A sjedalo praznoI I sad ti budi pristojan!

    avatar

    13.06.2010. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...