Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ema

    Znala sam da nećeš odustati!najjača si

    avatar

    10.06.2010. (21:52)    -   -   -   -  

  • ejmama

    Jako mi je drago što ne odustaješ, a za ime ne brini, samo nek beba dođe, a kad je vidiš odmah ćeš zanti kojejoj paše. Tebi i tvojoj obitelji želim ugodno ljeto i vjerujem da ćete uživati

    avatar

    11.06.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • Tijana

    Uspjela sam procitati tvoj odgovor prije nego si ga obrisala. Nisam se ni nadala da ces shvatiti o cemu pricam. Ja iskreno zelim da ti pokusaji sto prije urode plodom i da dobijes bebu jer ces se jedino tako smiriti. Ali sta ako ipak ne uspijes? I sta ako vise ne bude bilo kakve nade? Kako ces se tad osjecati?
    Uzivaj u onome sto imas i sto ti je Bog dao. Nemoj biti nezahvalna. Ne trazi hljeba preko pogace. Covjek obicno ne shvata sta ima dok to ne izgubi. Ovo ti pricam iz vlastitog iskustva. Eto moj muz i ja smo imali lagodan zivot, imali sve. I od djetinjstva, a i u zajednickom zivotu. Da bi se situacija preokrenula da hljeba nemamo jesti i da finansijski tonemo sve dublje i dublje. I jedan dan muz je rekao pa moze li biti gore. Sutradan su nam ukrali i auto. Uvijek moze gore.

    avatar

    22.07.2010. (11:39)    -   -   -   -  

  • Maja M.

    Kada bi covjek pokusao uzivati samo u onome sto mu je Bog dao, ne bi bilo nade, zelja, ambicija, uspjeha.... Uostalom, Bog ne stavlja u srce zelje koje ne moze ostvariti.
    Ne obaziri se na svakojake komentare i drzi se svoje obitelji i vasih zelja. Uvijek ce biti sto ljudi, sto cudi, i jos toliko razlicitih misljenja.
    Jedan francuski mudrac je rekao: "Najvaznije u zivotu je dobiti ono sto zelimo, a jos vaznije znati u tome uzivati."
    Nije zalud ova recenica proglasena narodnom poslovicom.
    Zelim ti ostvarenje svih tvojih zelja i da budes sretna u svakom slucaju i u to ime ono sto ce te usreciti.
    Pusa od Maje

    avatar

    25.07.2010. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...