Komentari

vecer.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • modriodsjaj

    Pogled na ove odašiljače stvara nelagodu. Ne bih voljela imati ih u blizini.
    Indijski znanstvenici su dokazali da mobiteli pogubno djeluju na pčele. O štetnim posljedicama na ostala živa bića se za sada šuti.

    avatar

    02.06.2010. (13:28)    -   -   -   -  

  • mocvara

    ...... ofajjjjjj, hmmmmmmmmmm nisam za hiti ga ca, jer je jako prakticno imati ga, puno puta nam ustedi vrijeme....... i novac,. Vise san za "noramalan" nacin koristenja, znati kako, kad i GDJE ga koristiti. Mozes ga imati i zatvorenog u zepu kao tu tvoju biljeznicu, a moze ti dati puno vise. A kad ga koristis da vidis i cujes najmilije, koji su daleko, nema mu premca .....

    avatar

    02.06.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ne bojim se odašiljača koliko se bojim toga što sam postala ovisna o spravici bez koje mi život prije nje nije bio ništa manje kvalitetniji nego sada.
    Osim što je bio slobodniji.

    avatar

    02.06.2010. (20:46)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Živio ti meni )))

    avatar

    03.06.2010. (22:30)    -   -   -   -  

  • premudra

    divim se ljudima koji prkose vremenu i dostignućima u njemu znajući da su više štetni nego korisni. voljela bih i ja biti takva. no na žalost nisam. teška sam ovisnica o mobitelu i telefoniranju. prije par tjedana završio mi je mobitel u čaši punoj jogurta. i pomislila sam da je to to, više neću kupovati novi. aha. ubrzo sam se navukla na blještavilo novoga i njegove lijepe postavke, ispunila ga brojevima telefona i veselo ga svakodnevno koristim. i znam da je štetno svo to zračenje. ali, kad sam bez njega kao bez pola mozga, ruke,... :( strašno.

    avatar

    04.06.2010. (10:58)    -   -   -   -  

  • Muskarac

    I ja sam mislio da neću moći bez njega. Pogotovo u prvo vrijeme. No kako je vrijeme prolazilo sve sam više uviđao koliki sam ovisnik bio. Mobitel je više nedostajao mojoj okolini nego meni. Djeca su se žalila da me ne mogu nazvati, roditelji isto. Prijatelji također. Nudili su mi uređaj i karticu. Samo da bi im bio dostupan. Da bi bio kao i oni. Ironično je što moja mama ima mobitel koji nikada nije uključila, neke rođake nikada nisam uspio dobiti na njihov vlastiti mobitel, ali svima njima je teško palo što ja više nemam tu spravicu. Što me ne mogu uznemiravati dok pišam na wc-u.
    Ne želim izgubiti ponovno stečenu slobodu. Ne želim biti na raspolaganju komotnim kolagama s posla koji su prvo nazivali moj broj u pola 12 subotom navečer jer nisu mogli nešto isprintati, a nisu se ni potrudili pogledati da li je čistačica ištekala printer da bi uštekala usisavač.
    S prijateljima se više družim, jer nema SMS-ova. Čavrljanja u kafiću mi više ne prekidaju vibracije u džepu. Zaboravio sam onaj nelagodni osjećaj kada bi zaboravio ponijeti mobitel prilikom izlaska iz kuće.
    Nekako slobodnije dišem.

    avatar

    05.06.2010. (00:56)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Slažem se u potpunosti s ovime što si napisao u komentaru. Stvari su od početka krivo postavljene da imati mobitel znači 24 sata biti svakome dostupan. Često taj osjećaj poistovjećujem s onim kao da se čovjeka "drži na lancu" a kad i nije tako prestrašno je to da se za svako nejavljanje mora opravdavati. Zato mob. isključujem onog trenutka kad mi završava radno vrijeme. Za sve ostale drage ljude koji me žele vidjeti i čuti postoji mnogo načina da dođu do mene, naravno, fiksna tel. linija i vrata mog doma su uvijek otvorena.

    avatar

    06.06.2010. (16:45)    -   -   -   -  

  • Piton007

    bez nekih stvari ipak možemo, navike radi mislimo da ne možemo bez njih, a istina je da nam ne olakšavaju već ubrzavaju život i količinu stresa...
    za povratak jednostavnom životu... -- ***** --

    avatar

    06.06.2010. (19:50)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    amen. rekla sam ja, pametna glava ta levantica!
    ni ja nemam to čudo i niti ga ne želim! iako mi šef savjetuje da ga nabavim. "da sam dostupna" - u svoje slobodno vrijeme, naravno. a-ha! da ne bi!!!
    inače, predobro si napisao kako se i bez njega živit more. ja uvijek pričam (u vjetar) kako smo nekad krasno i s fiksnim živjeli. "ritam života" im je neoboriv argument! njima neoboriv.
    bravo, i žao mi je šta sav tako blizu zrači!

    avatar

    07.06.2010. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...