Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • GV

    Kakva je seljačina vjerovatno jest.

    avatar

    18.05.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • Bero

    a zašto se opet brišu komentari???????

    avatar

    18.05.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • cao

    pobjedio je na izorima u utrci sa josipovicem cjelo uskoplje je glasalo za njega ali dzaba bandic sto je god glasova dobio to je ovih bosanski hrvata i hercegovaca imitranata i ustasa iz hrvaske,A PRAVI HRVATI SU GLASALI ZA IVU JOSIPOVICA znaju oni koje je bandic nasljednik franje tudzimana gledo sam imat neke grupe na faceboku IVO JOSIPOVIC NIJE MOJ PRESEDNIK pa i nije on je presednik hrvaske a ne bih vas se niko i ne pita VI STE KAKO VAM HRVATI IZ HRVASKE KAZU M U S L I M A N C I

    avatar

    18.05.2010. (23:25)    -   -   -   -  

  • ja nisam odavle

    ajde budalo

    avatar

    20.05.2010. (18:48)    -   -   -   -  

  • Ja nisam ustasa ja sam Hr

    Dobar dan svim citateljima komentara,

    Sto se tice zadnjih izbora nije me ni jedan kandidat mogao 100% napraviti istomisljenikom.
    Ima tu mnogo razloga kao sto ih je vecina gledala svoj interes.
    Za mene su samo dolazili Bandic i Tudjman u obzir.
    Razlog za moje misljenje:
    Jedini Kandidati koji su govorili istinu. Gosp. Bandic, dok su bili Izbori, je javno nazivao gosp. Josipovica da je "daljinski upravljac" gospodina Milanovica. U toku izbora bilo je sa obe strane slicnih prozivanja. Nazalost kad danas posmatram tu situaciju, dajem obojici za pravo jer su samo istinu jedan o drugome govorili.
    To znaci da je gosp. Bandic u nekim stvarima tjerao "vodu na svoj mlin" a gosp. Josipovic ne samo daljinski upravljac Milanovica (SDP) nego i osoba kojoj stvarno "stoji crvena boja".
    Po mome misljenju bi Predsjednik trebao imati neutralnu ulogu kao u drugim zemljama. Znade se sta je posao Predsjednika a sta nije. Ja ne zelim da kazem da HDZ ili SDP itd. trebaju da dobiju sljedece izbore to cu da zadrzim za sebe, izbore nek dobije ona stranka kova ce da donese dobre uvjete za Hrvatski narod.
    Gledao sam na TV kako jedan mladi Hrv. daje izjavu na HRT na pitanje dali je zadovoljan sa rezultatom izbora. On je odgovorio kako je zalosno da srbska "manjina" i HRV-Komunisti odlucivaju HRV izbore.

    A da nas prvi predsjednik dr. Franjo Tudman nije stvorijo tu predivnu Hrvatsku oni nebi imali se danas o cemu svadjat. Nazalost polako ga zaboravljaju sto nije zasluzijo, jer u to vrijeme nije bilo lako stvoritu jednu HRV Drzavu pod onim uvjetima koji su bili jer ne samo Srbi nego i citav svijet
    su bili protiv HRV drzave , no dr. Franjo Tudman je to uspjesno uspijo.
    I zamolio bih Hrvatsku javnost da ne govori samo o njegovim promasajima, jer su bili tvrdi uvjeti za stvaranje HRV Republike nego o njegovim uspijesima kojih je mnogo vise.

    A sto se tice Hrvata iz Bosne mislim da je vrijeme doslo da se prizna da je tamo stara Hrvatska,
    i da bi trebali jedni druge podrzavat kao sto Hrvati iz Bosne podrzajaju Hrvatsku (u povijesti i u buduce) a ne nas nazivati muslimanima. A ko god je tog misljenja samo bi mu rekao na nije bas nacitana osoba i da je kratkovidan.

    Ustase su losa proslost Hrvatskoga naroda kao sto su "SS" bili u njemackoj 1939-45.
    Mi nezelimo biti proslost ili da nam se sudi nakon toliko vremena jos dan i danas zbog toga jer nisam na to ponosan, nego mi svi bi trebali raditi na tome da gledamo u buducnost a ne da se vracamo u proslost i po njoj nasu buducnost gradimo.
    Zalosno je da danas jedan Hrvat u hrvatskoj ima manje prava nego drugi er sta god urade onda svi na njih psuju da su ustase.
    Dobar primjer: Thompson ne smije nastupati u Istri ali Islamski centri se smidu graditi. Nazalost su to posljedice II. svjetskoga rata, di se domoljubi osudjivaju nacistima ili ustasama dok se u Americi zovu patrioti a tose sasvim pozdravlja.

    Molim Hrvatsku Javnost da se ne vraca u proslost nego da plutamo prema boljem sutra za Hrvatski narod.
    I nemoj mo dozvoliti da nam se domovinski rat ikada ponovi, jer nisam prijatelj nasilja i ubijanja.
    Trenutno idemo pogresnim pravcem, di ce nam se domovinski rat ponoviti, di cemo opet morati stati na hrvatske granice jedan uz drugoga kako bi obranili nasa ognjista od buducih agresora.
    Jos ima nade da se to nepnovi i zato pozivam sve Hrvate da se "zagrlimo" i time sprijecimo sotonska dijelovanja.

    Hvala 21.05.2010

    avatar

    21.05.2010. (20:44)    -   -   -   -  

  • ja

    nisu uskopljani seljačine možda si ti! kako te nije stid sviju vrijeđaš kad tako nešto kažeš

    avatar

    23.05.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  • Ivo l ribar

    E OVAJ SELJAK BIO IL NE BIO PORIJEKLOM IZ USKOPLJA CE USKORO SVIRAT KLAVIR U REMETINCU toliko o hrvatstvu i hrvatinama
    najteze mi je bilo u ratu kad dodju zenge a ovaj je zenga al bivsa ko je bio razumice

    avatar

    24.05.2010. (23:51)    -   -   -   -  

  • dijaspora

    Nadam se da nije,ovi naši su Banići koliko-toliko normalni,za razliku od Milana Bandića.......bivšeg komuniste,velkog katolika i desničara,čovjeka koji se nemože sjetiti što je radio u ZG od 1991 do 1995.godine........valja se sakrio svojoj "purgerki" ispod suknje.

    avatar

    25.05.2010. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...