Komentari

podloga.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Neverin

    hahahahaha kako licemjerno od riječkih konzervatora a ne smeta im pritom što je grb od kavane Dva lava (i to samo 10 metara od spomenutog prostora) pokriven nekakvim nebuloznim natpisom i sombolom Boa..

    da samo čuješ i ostale priče... nažalost grad i zemlja su nam puni ljudiju koji fušare i dobivaju novac za posao koji ne obavljaju. Tom logikom i morske orgulje i pozdrav suncu u zadru nebi nikad oživjeli..

    avatar

    11.05.2010. (11:11)    -   -   -   -  

  • podloga

    @neverin: ma znam neverine za te njihove igrice-smicalice tko ce imati koju fotelju u velebnim im uredjenim dvorima. ovo me posebno zasmetalo jer cijenim gospodina vojota i luda sam za njegovim radovima i stvarno prezentiraju rijeku prepoznatljivim motivima. uf, nista, ostane mi samo otici u braceru na pizzu i uzivati u prostoru koji je on uredio sve svojim rukama, a ovoj gospodi konzervama mozemo samo reci: tuc-tuc

    avatar

    11.05.2010. (11:27)    -   -   -   -  

  • NF

    gospodin vojo je zakon, ja sam nakupovao slikovnica s njegovim ilustracijama, nije mi se dalo tražiti refundaciju od grada i na međunarodnom seminaru u berlinu ih dijelio, ma svi su bili oduševljeni, a ovdje su koštale od 20-30 kuna. cijenim posao konzervatora, al ovi naši riječki zbilja znaju zatupiti, uostalom neverin je već nešto napisao, on je u toj tematici stručnij od mene, nikad ne radim beč bez hundertwassera niti zadar bez morskih orgulja, dapače, to je čak novijim generacijama najzanimljivije...

    avatar

    11.05.2010. (18:11)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a kako su tek konzervatori zajebali apoksiomena u malom lošinju, 7 godina ih nije bilo čut ni vidjet a onda kad je sve gotovo sa zgradom u kojoj je kip trebao biti postavljen odnednom se raja sjetila da to nije dobor mjesto.. pa šta nisu rekli prije nego što je lokalna zajednica pljunula pare i pare izgleda bezveze. Ma mogu ti reći da mi se svi ti ljudi koji češu jaja a žive na račun državnog prorčuna idu na živce, ja jednog dana zbog tih zgubidana neću nač posap sve mi se čini.

    avatar

    11.05.2010. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...