Komentari

kuca-r.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • kamena

    e hvala ti za tumačenje za ARKOD, probat' ću to... a sa zemljom je, nažalost, teško... jako puno truda i rada, a rezultat ovisi o puno faktora, i nikad se ne zna...:(((

    avatar

    10.05.2010. (20:53)    -   -   -   -  

  • topolina

    pozdrav .. krenuli smo u pustolovinu rješavanja puta tj ulaza na našu parcelu .. ako se sjećaš mi smo htjeli ulaz s gornje strane gdje smo od betonskog puta udaljeni nekih 10 m .. međutim morali smo dobiti Pravo služnosti za tih deset metara ..tad se javilo pitanje od koga ..u Vlasničkom listu stoji opće narodna imovina, grad Solin odemo u Imovinsko pravnu službu Solina tražiti pravo služnosti (11.mj 2009.) ...oni nam usmeno odgovore da oni nisu vlasnik ... već da su vlasnici H.šume... pođemo potom na Državno odvjetništvo (1mj 2010.) ..od kojeg tražimo da se pokrene postupak uknjižbe vlasnika .. bez obzira ko je on ...tako MI skupimo razno raznu dokumentaciju ...da bi to navodno išlo brže ....tražim od Solina da mi napismeno napiše da oni nisu vlasnici ... i tako mi oni to daju i napismeno (3 . mj 2010.) ... na kraju balade Državno odvjetništvo pokeće postupak uknjižbe na Republiku Hrvatsku (8.mj 2010) ..mi tražimo požurnicu i eto ti na tamo stoji da je u 5 mj. 2009 . Solin podnio zahtjev za uknjižbu i da se sve to mora sada rješavati na Županijskom sudu ... ko tu koga i gdje smo mi u toj priči ..mi smo izgubili toliko vremena ... ....sada želimo moralnu i ljudsku zadovoljštinu ...što učiniti.. ?

    avatar

    09.09.2010. (23:33)    -   -   -   -  

  • kuća R

    ekstreman primjer!
    koliko bi suđenje i uknjižba mogli trajati?
    ne vrijedi trošiti energiju na zadovoljštinu, loš okus u ustima svejedno ostaje. bolje je požurivati uknjižbu da do sljedeće sezone dobijete pravo služnosti i počnete graditi. tada će neke druge brige postati važnije.

    avatar

    14.09.2010. (14:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...