Komentari

damok.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • toma juda

    E, i to mene muči....

    avatar

    15.05.2010. (01:37)    -   -   -   -  

  • Jupi

    Odgovor: redoviti periodički (period oko 600 godina) utjecaj središta naše galaksije; tkzv. Galactic Superwave. Pitati za detalje dr. Paul LaVilette (google).

    Preduvjet: potrebno napustiti aktuelnu (sad već staru) paradigmu Heliocentričnog sustava, i prihvatiti širu Galaksiocentričnu paradigmu.

    Preporučam pogledati video na Mito blogu; čini mi se 10-ti mjesec pošle godine, i to post SUPERWAWE, u kojem Paul La Violette daje dugačak interwiew i objašnjava taj Galaktički superwave, i kako njegovi gravitacijski valovi prvi počnu utjecati na Sunčev sustav (promjene su se upravo lagano počele očitovati na svim planetima).
    Dakle i bez googlanja u tom videu izvanredni i samozatajni Paul objašnajva sve te pojave i želi nas upozoriti da možemo takvo što normalno očekivati.
    Dakle, sve ono oko KLIMATSKIH PROMJENA je NAPOLA točno; jer je istina da se lagano vide klimatske promjene, ali nije uzrok CO2 (glavno je optužiti čovjeka da se počnu raditi neke promjene) nego je jednostavno uzrok Galactic Superwave.
    Naravno, Oni nas uvijek LAŽU !
    Ali probio sam im kod, i sad ih lako čitam.

    avatar

    21.05.2010. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...