Komentari

zoompolitikon.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Bocaccio

    umjesto komentara tvog stava s kojim sam djelomicno suglasan a djelomicno ne, i bez obzira na objavljen popis popis koji je nepotpun (neki koji su bili, njih nema), na koji su se ukrcali i laznjaci (njih treba skinuti legalnim putema a ne pribijanjem svih na stup srama - prvo javno popljujes sve pa onda nek se peru), citirat cu sto je tvoj kolega novinar napisao povodom toga (a sa cime sam suglasan).

    Divim se ljudima koje se na Googlu ne može naći, ukucavaš njihove podatke s i bez dijakritičkih znakova – a ono ništa. Takvi su sačuvali svoju intimu, a mi ostali smo odavno u Big Brotheru – većinom svojevoljno. I sve dok sami ukucavate svoje preferencije u ovome i onome, kontaktne podatke, uploadate svoje slike da ih svi mogu vidjeti – to je ok, vaš ili tvoj izbor. No to nikako ne znači da to žele i drugi. Ne mora značiti da se boje, da se skrivaju, nego to jednostavno ne žele! I na to imaju i pravo, i prema Ustavu Republike Hrvatske, članci 35-37, i prema Općoj deklaraciji o ljudskim pravima – članak 12. Sapienti sat!

    ne zeleci ulaziti u daljnju polemiku, pred gornjim argumentom u vodu pada tvoja tvrdnja da su branitelji za objavu. pocevsi od mene koji ne zeli javnu objavu svog imena, pa do 99% onih koje osobno znam a koji jednako tako ne zele javnu objavu. isto mozes citati iz nekih postova na ovom portalu a na kojima su neki blogeri objavili svoje podatke ali su sakrili svoje ime. sapienti sat ili na rvatskom - pametnom dosta.

    pozdrav iz Bocacciograda

    avatar

    14.04.2010. (11:14)    -   -   -   -  

  • Neverin

    objava tog Resgitra je samo jedan od mnogih problema koji se treba rješiti kako bi ova država imala neki razlgo da postoji osim radi samog sebe.

    avatar

    15.04.2010. (14:46)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    ma baš me jako interesira zašto netko ima protiv da se objavi lista branitelja ?
    Za mene to znači samo da nešto skriva , da nije na legalan način došao do braniteljskog statusa ili ...I iskreno, sumnjam da je bilo toliko branitelja koliko u zadnje vrijeme objavljuju po medijima i konačno je vrijeme da se raskrinkaju uljezi ...

    avatar

    18.04.2010. (01:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...