Komentari

derzafanistori.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • rahatli

    je, i meni je srce zagrijao onaj stih sa svim drogama u dosegu:D

    avatar

    13.04.2010. (12:12)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Droga je za slabiće koji prepuštaju upravljanje svojim životom drugima, bilo da se radi o ljudima ili stvarima, ali kužiš o čemu pričam :o)

    Doista, i vino, i žene, i moć, i opijumska snaga postignuća, sve su to stvari koje su, kako veli Alex Ebert "wonderful things that make it worse". Tit for tat, rekli bi stari engleščani. Ne znaš kak je dok ne saznaš, a onda ti u dućanu za iskustva vele da ne vraćaju pare za stvari kupljene na akciji.

    avatar

    13.04.2010. (17:10)    -   -   -   -  

  • Marole

    Wonderful things that make it worse, slažem se, ali jebeno je kad probaš, ne nakačiš se na droge nego osjećaj i onda ga treba ponavljati, jer drugi osjećaju su smješni u usporedbi s tima. Ali nikad nema konačan broj osjećaja koji će te natjerati da staneš. Sa svakim osjećajem koji droga napravi, on se multiplicira.

    avatar

    14.04.2010. (12:06)    -   -   -   -  

  • usual_suspect

    ima robot al imam i ja. meni je hrana k'o troga. ako ostanem dulje vrijeme sa bez, pofata me apstinencijska. čuju se nekakvi nesumnjivi zvukovi iz trbuha, a budem i nervozan k'o kurva u crkvi. slično je i s vodom i žeđanjima. suho, brate. ne valja, bogami.

    avatar

    14.04.2010. (16:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...