Komentari

dugave1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Zanimljivo je kako je Hitler ispao jedini krivac za rat, a ljudi koji su ga podigli i financirali u sjeni su iz zemlje koja se borila protiv.
    To je umijeće!
    Zanimljivo je kako je skoro SAD postao sila osovine, samo jedan čovjek je spriječio državni udar, a taj POVIJESNI događaj se ne spominje ni u jednom udžbeniku osim u dokumentarcima Alexa Jonesa kojeg svi smatraju kuku likom pa ga je lako diskreditirati, ali što ako je čovjek u pravu?
    Možemo mi pisati naše prosudbe uzduž i naširoko, ali skriti i zataškati jedan takav događaj je stvarna globalna moć i mora se priznati da je na neki način zastrašujuća.
    Ja mislim da je tada trebao biti uspostavljen NWO po principu nacionalsocijalizma u cijelom svijetu, samo jedan čovjek je to spriječio, onaj brigadir, zaboravio mu ime neka ne zamjeri, pokoj mu duši!
    Da im je to uspjelo 1984. bi bila u realnom vremenu!
    Pozdrav!

    avatar

    24.03.2010. (22:44)    -   -   -   -  

  • unsui

    Para... možeš li se nekako sjetiti tog čovjeka ?

    avatar

    25.03.2010. (16:48)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Čovječe, degradirao sam čovjeka, zove se general pukovnik Smedley Darlington Butler, nosilac je kongresnog ordena časti.
    On je sam 1934. g. razotkrio pokušaj državnog puča u SAD uz pomoć vojske da se zbace svi ogranci vlasti i uspostavi vojna dikatura sa ciljem uspostavljanja nacionalnog socijalizma u SAD.
    Niti u jednom udžbeniku iz povijesti to nećeš naći, plan elite je izbjegnut za dlaku jer bi imali 1984. u vrijeme kada bi trebala biti, a danas već Vrli novi svijet koji će uspotaviti tehnokraciju i nametnuti znanost i tehnologiju kao diktaturu ispred politike i religije!
    Humanoidni ekstraterestrijali kada vide moguću katastrofe u budućnosti čovječanstva se umješaju jer to šteti i njima i njihovoj stvarnosti, ovaj slučaj mi sliči na tako nešto tj. Orwelovski tip NWO izbjegnut za dlaku. Bar tako kažu ET kontakti i kanali, inače bi se mi odavno već uništili!
    Pozdrav!

    avatar

    27.03.2010. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...